giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
ερχεται τσουναμι εμετων
:S :S :S
Βλέπω να μένω νηστικός το βράδυ τύπε :S :S :S
ερχεται τσουναμι εμετων
ερχεται τσουναμι εμετων
με 15 ψηφους η κωσταντινα ειναι νικητρια....ο λαομισητος νηματοθετης την εβαλε 1 εβδομαδα μετα και τωρα τον πινει.....
η μεγαλη διαφορα της ολγας δειχνει οτι ο λαος θελει γυναικες και οχι αβυζα ρομποτ...
στο δηλωνω πεντακαθαρα ανθυποδεκανεα μου....[size=20pt]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
2η ΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
ισα ρε...θες να πεις τον πουτσα και αλλους 15 σαβουρογαμηδες?Το μονο που δειχνουν οι 15 ψηφους της ορκας δολοφονου ειναι αυτο που ξεραμε ηδη....οτι στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι σαβουρογαμηδες.
ισα ρε...θες να πεις τον πουτσα και αλλους 15 σαβουρογαμηδες?
[size=20pt]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
2η ΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
Τύπε μην βρίζεις εμένα και τη σύζυγό μου την ΚωνσταντίναΤο μονο που δειχνουν οι 15 ψηφους της ορκας δολοφονου ειναι αυτο που ξεραμε ηδη....οτι στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι σαβουρογαμηδες.
Τύπε μην βρίζεις εμένα και τη κατα φαντασια σύζυγό μου την Κωνσταντίνα
ρε τύποι μπαίνει ένας άνθρωπος και κάνει μια ερώτησηέχει κι άλλους Αλβανούς εκτός απ'τον αγορου και τον τσεπανη;
γαμα τον πουτσα....ο λαος στηριζει κωσταντινα....Τύπε μην βρίζεις εμένα και τη σύζυγό μου την Κωνσταντίνα
ούτε ένας λαός ολόκληρος δε μπορεί να τη στηρίξει αυτή!γαμα τον πουτσα....ο λαος στηριζει κωσταντινα....
Τύπε έχεις δικιο, ο Χελ το έχει μπαχαλεψει το θρεντ...ρε τύποι μπαίνει ένας άνθρωπος και κάνει μια ερώτηση
απαντήστε...
τι αλληλοπαραθέτεστε ακατάπαυστα
έχετε κάνει κατάληψη στο θρεντ