You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Ποιος ειναι ο κρυφος μου ερωτας τυπε;Σε λίγο που θα μπει ο κρυφός σου έρωτας... μίλα... :S :S :S
Μιλησες με φαλαφελακια τρικυκλο και με το τσαγια :S :S :S
Γιουβετσακι με μοσχαρι τυπε εγω....οχι δεν μιλησα.Ποιος ειναι ο τσαγιας; :S :S :S
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
αδιαβαστο σε πιανω ο παξιμαδακιας ο γιατι οχιΠοιος ειναι ο κρυφος μου ερωτας τυπε;
Γιουβετσακι με μοσχαρι τυπε εγω....οχι δεν μιλησα.Ποιος ειναι ο τσαγιας; :S :S :S
Επισκέπτης
αδιαβαστο σε πιανω ο παξιμαδακιας ο γιατι οχι
Χαμομηλις δεν ηταν αυτος τυπε;
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Ποιος ειναι ο κρυφος μου ερωτας τυπε;
Μην κάνεις τον κινέζο τύπε σε έχουμε πάρει χαμπάρι κ εσένα.. :S :S :S
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
ε το ιδιο ειναι :S :S :SΧαμομηλις δεν ηταν αυτος τυπε;
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ!!!!
[size=30pt]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!![/size]
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
:S :S :S
Όσο για την αμοιβή του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor 2, λέγεται ότι απαίτησε από την παραγωγή περί τα 600,000 ευρώ! Οι υπεύθυνοι του καναλιού που υπολόγιζαν την αμοιβή του στο 1/3 περίπου από το άνωθεν ποσό, τον ρώτησαν αν είναι σίγουρος ότι θα ήθελε να διαμηνύσουν στον Τούρκο παραγωγό την απαίτησή του. «Ναι είμαι σίγουρος», απεφάνθη ο ίδιος και πλέον έμενε η αντίδραση του Acun Ilicali προκειμένου να λυθεί μία και καλή το θέμα.
«Σάκη, χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε στο Survivor 1, καλή τύχη», ήταν η φράση που, όπως λέγεται στο παρασκήνιο, απηύθυνε τηλεφωνικά ο Acun στον Σάκη. Μια φράση ορθή, κοφτή και απόλυτη ου, όπως αποδείχθηκε, έλυσε μία και καλή το ζήτημα.
Όσο για την αμοιβή του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor 2, λέγεται ότι απαίτησε από την παραγωγή περί τα 600,000 ευρώ! Οι υπεύθυνοι του καναλιού που υπολόγιζαν την αμοιβή του στο 1/3 περίπου από το άνωθεν ποσό, τον ρώτησαν αν είναι σίγουρος ότι θα ήθελε να διαμηνύσουν στον Τούρκο παραγωγό την απαίτησή του. «Ναι είμαι σίγουρος», απεφάνθη ο ίδιος και πλέον έμενε η αντίδραση του Acun Ilicali προκειμένου να λυθεί μία και καλή το θέμα.
«Σάκη, χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε στο Survivor 1, καλή τύχη», ήταν η φράση που, όπως λέγεται στο παρασκήνιο, απηύθυνε τηλεφωνικά ο Acun στον Σάκη. Μια φράση ορθή, κοφτή και απόλυτη ου, όπως αποδείχθηκε, έλυσε μία και καλή το ζήτημα.
Επισκέπτης
[size=30pt]ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ!!!!
ΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.297
- Πόντοι
- 5.006
ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ!!!!
Επισκέπτης
:S :S :S
Πουτσες μπλε τυπε...σαν την αμοιβη της ορκας που και καλα θα παιρνει 10 χηνες την εβδομαδα.
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Πουτσες μπλε τυπε...σαν την αμοιβη της ορκας που και καλα θα παιρνει 10 χηνες την εβδομαδα.
Έκει κοντά παίζει το ποσό που θα παίρνει ο πάζελ... :S :S :S
Επισκέπτης
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυποι πως σας φανηκε το τρειλερ του νεου σουρβαιβορ?
της αγαπημενης μας εκπομπης οπου 24 μικροι ηρωες της καθημερινοτητας μας θα δινουν μαχη με καρυδες και λασπονερα για 3 μηνες;
εμενα μου φανηκαν πιο μαχημια απο τους περσινους
περσι ειχε αρκετους γιωταδες μεσα
ελπιζω να παρουμε και την πρωτη νικη απο τους τουρκαλαδες εφετο διοτι στο θεμα σουρβαιβορ μας πανε πιπακωλο
της αγαπημενης μας εκπομπης οπου 24 μικροι ηρωες της καθημερινοτητας μας θα δινουν μαχη με καρυδες και λασπονερα για 3 μηνες;
εμενα μου φανηκαν πιο μαχημια απο τους περσινους
περσι ειχε αρκετους γιωταδες μεσα
ελπιζω να παρουμε και την πρωτη νικη απο τους τουρκαλαδες εφετο διοτι στο θεμα σουρβαιβορ μας πανε πιπακωλο
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ!!!!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.297
- Πόντοι
- 5.006
Αχαχαχα μαλακα!
με επιασε πανω στο χεσιμο ο μαλακας ο λοστρομος..με κοψοχολιασε.. :S
Επισκέπτης
με επιασε πανω στο χεσιμο ο μαλακας ο λοστρομος..με κοψοχολιασε.. :S
Ναι ο παλιομουτσος παντα ετσι κανει...πεταει ενα αναφορα και εξαφανιζεται. :S :S :S
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ουσία έχει η αναφορά μέσα στο μεσημέρι...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.297
- Πόντοι
- 5.006
Την εβαλε στις 12 γιατι μετα εχει μαγειρεμα και σιδερο ο μουτσος...Δεν μπορώ να καταλάβω τι ουσία έχει η αναφορά μέσα στο μεσημέρι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K