Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Τυπε οι gay ονειρωξεις σου με αφηνουν παγερα αδιαφορο... :thefinge:

μπορώ να σας ζεστάνω εγώ...  :-* ;)

τέντυ,έχει μπει δυναμικά ένα καλο παιδι και υπόσχεται πίπες στη βαρκιζα. :pipa1: :pipa1: :pipa1: μην εξαφανίζεσαι τόσο

πολύ μακριά για μένα, εγώ είμαι παιδί δυτικών προαστίων... επίσης τι εννοείτε καλό παιδί? εγώ για str8 αρσενικά ενδιαφέρομαι
όποιος θέλει να πάμε σε κανένα μπουρδέλο να τον παίρνω ...μάτι εννοώ όσο γαμάει ας μου στείλει να κανονίσουμε
και τώρα που θα αρχίσει το survivor 2 όποιος μένει μόνος και θέλει να το δούμε καμία μέρα παρέα...  ;) ας μου πει.

υγ. ο κυρ νάσος τι κάνει? πείτε του τα χρόνια πολλά από μένα, γιατί με τόσα που γράφετε εδώ μπορεί να μη δει τις ευχές μου, κι εγώ απάντηση του.
σας φιλώ όλους στις κωλάρες και στις αρχιδάρες σας.

υγ2. αυτό τον καιρό είμαι λίγο εώς πολύ down και δεν κάνω κάτι, δεν βγαίνω καν από το σπίτι, χαζεύω όλη μέρα youtube και κοιμάμαι...
σε λίγες μέρες πιστεύω θα είμαι και πάλι διαθέσιμος...  :pipa1: :2on1: :fuck1:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.819
Πόντοι
2.646
μπορώ να σας ζεστάνω εγώ...  :-* ;)

πολύ μακριά για μένα, εγώ είμαι παιδί δυτικών προαστίων... επίσης τι εννοείτε καλό παιδί? εγώ για str8 αρσενικά ενδιαφέρομαι
όποιος θέλει να πάμε σε κανένα μπουρδέλο να τον παίρνω ...μάτι εννοώ όσο γαμάει ας μου στείλει να κανονίσουμε
και τώρα που θα αρχίσει το survivor 2 όποιος μένει μόνος και θέλει να το δούμε καμία μέρα παρέα...  ;) ας μου πει.

υγ. ο κυρ νάσος τι κάνει? πείτε του τα χρόνια πολλά από μένα, γιατί με τόσα που γράφετε εδώ μπορεί να μη δει τις ευχές μου, κι εγώ απάντηση του.
σας φιλώ όλους στις κωλάρες και στις αρχιδάρες σας.

υγ2. αυτό τον καιρό είμαι λίγο εώς πολύ down και δεν κάνω κάτι, δεν βγαίνω καν από το σπίτι, χαζεύω όλη μέρα youtube και κοιμάμαι...
σε λίγες μέρες πιστεύω θα είμαι και πάλι διαθέσιμος...  :pipa1: :2on1: :fuck1:
τέντυ,σε λίγο έχει μάστερ σεφ.ο Νάσος κάνει ανασκόπηση κάθε μέρα κατά τις 4. :rockon: :rockon: στα παπαρια σου,ότι και αν έχεις θα περάσει,μη σε παίρνει από κατω

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
3 ψήφους η Σπυροπουλου κάτω από αντίξοες συνθήκες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
Μόνο μειντει ρε ναρεςμου.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.819
Πόντοι
2.646
Έγραψα στο βανακια να ερθει να στηρίξει στις πολιτικές εξελίξεις. :heavymetalbig: :heavymetalbig:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.497
Πόντοι
5.506
εχει ρευμα η κωνσταντινα τυποι  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom