raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.217
- Πόντοι
- 5.006
κατσε γιατι τρωμε πουτσα στο μπασκετ και θα το νουθετησουμε τον τυπο μετα :S :S :S
τυπε αν δεν εχουμε και κανα τραυματισμο, δεν λεει... :-
κατσε γιατι τρωμε πουτσα στο μπασκετ και θα το νουθετησουμε τον τυπο μετα :S :S :S
Γιατί ρε τύποι τι έχει? Μια χαρά ελλέηνίδα είναι σαν όλες τις άλλες.
Όλες οι άλλες οι πατσαβούρες βρωμιάρες ελλεηνίδες τι το περισσότερο νομίζετε πως θα έχουν μετά από 1 χρόνο αναγκαστικήςσυμβίωσης μαζί τους?
Μια χαρά είναι και πολύ μας πέφτει. :S
τυπε πιστευω μετα από ένα χρονο συμβιωσης με την σπυροπουλου, δεν θα ριχνεις πλεον την πουτσα σου στον ωμο (όπως την φωτο), αλλα τα αρχιδια σου... :SΓιατί ρε τύποι τι έχει? Μια χαρά ελλέηνίδα είναι σαν όλες τις άλλες.
Όλες οι άλλες οι πατσαβούρες βρωμιάρες ελλεηνίδες τι το περισσότερο νομίζετε πως θα έχουν μετά από 1 χρόνο αναγκαστικήςσυμβίωσης μαζί τους?
Μια χαρά είναι και πολύ μας πέφτει. :S
Συμφωνω με τον τυπο Τσουκαλα.Τυπε Hell θελουμε νεα ψηφοφορια για το καλυτερο δαμαλι! Δαγκωτο Σπυρο...μαλακια εκανες και εσυ ρε τυπε....επρεπε να την βαλεις στην επομενη ψηφοφορια με θεμα "το καλυτερο νταγλαρι του σουρβαιβορ" μαζι με υδραυλικο και λοιπους σφιχτηδες...
ρε νιμου γιατι χαντακωσες κωνσταντινα?Τυπε μου αρεσεις γιατι εχεις σε πολυ μεγαλη εκτιμηση τον εαυτο σου... :S :S :S
ρε νιμου γιατι χαντακωσες κωνσταντινα?
Συμφωνω με τον τυπο Τσουκαλα.Τυπε Hell θελουμε νεα ψηφοφορια για το καλυτερο δαμαλι! Δαγκωτο Σπυρο...
τυπε πιστευω μετα από ένα χρονο συμβιωσης με την σπυροπουλου, δεν θα ριχνεις πλεον την πουτσα σου στον ωμο (όπως την φωτο), αλλα τα αρχιδια σου... :S
Μπάρμπα βία και νοθεία από τον αξιομισητο Χελ.Πουτσα,πρέπει να έρθουν οι φίλοι του στέκα να βάλουν πλάτη.Η έστω του βανάκια.Πληρης απαξίωση στην Κωνσταντίνα μας,λες και άλλες δεν γαμιοταν με γέρους για τα λεφτά τους.
Στηρίζω γραβατάκια, καλά τα λέει.![]()
![]()
![]()
Τυπε Κυριακη θα αλλαξει η ψηφοφορια για να μην λενει οι γουρουνοβατες του σαι οτι χαντακωσα τη μις Πιγκυ... :S :S :S
Μπράβο τυπεΤην ψήφισα εγώ!
αφου ειναι διαρχι μπρο...Πες τα του στηπου.....![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε, μέχρι την Κυριακή θα έχει φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός, χώρια που μπορεί μέχρι τότε να έχει αποχωρήσει κιόλας το γκομενέτο. :S :S :S :S
φιλε μου πουτσα....θα ψηφιζα αλλα το μουνι την εβαλε τωρα...Μπράβο τυπε
ισχυει τυπε..με τη λαιμαργια που εχει η μοσχαρω ουτε 3 ωρες δεν θα αντεξει χωρις φαι...τζαμπα τα αεροπορικα εισητηρια που πληρωσε ο τουρκος, κοροιδο τον πιασανε... :SΝαι ρε, μέχρι την Κυριακή θα έχει φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός, χώρια που μπορεί μέχρι τότε να έχει αποχωρήσει κιόλας το γκομενέτο. :S :S :S :S
Εδώ δεν μπόρεσα να την ψηφίσω εγώ τρουμπ, το διανοεισαι?φιλε μου πουτσα....θα ψηφιζα αλλα το μουνι την εβαλε τωρα...
επισης τον πινουνε ολοι γιατι η ολγαρα ειναι μακραν μπροστα