Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
...Και Επειδη Σε Λιγο Εχω Μια Δουλιτσα...

Αυτο Και Τελος...

Ειδη Φαντασιωθηκα...Τριο Με Λολιτα Σκιερ & Αγγελικουλα...  :erection: :wanker: :erection: :wanker: :erection: :wanker:

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=269236.0;attach=990564;image[/img[/URL]] [img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=269236.0;attach=990570;image[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/storage/photos/w_800px/201801/b54a06b7e9840963acf5f0f815fa83c5-1515090268.jpg [/URL]
img-2102a.jpg

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Μια ερωτηση που οποιος θελει απαντα....Ο νασος ο μεταξοσκωληξ :heavymetalbig:, ο Hellraiser 76  :heavymetalbig:, o troubakhs  :heavymetalbig:, o giatioxi :heavymetalbig:, o iakovos :heavymetalbig:,o birlas :heavymetalbig:,o barock :heavymetalbig:,o celebc  :heavymetalbig:,o Αντζελο  :heavymetalbig:,ο raopau :heavymetalbig:
και καποιοι ακομα :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: εχετε και προσωπικη γνωριμια (κανετε καμια τσαρκα μαζι) η γνωριζεστε μονο απο δω μεσα;
εγω ειμαι celebrity ειπαμε,ουδεμιαν σχεση εχω με ποταπους και αναισχηντους τυπους οπως οι προαναφερθεντες

Συνημμένα

• thuglifecat_gold_530x@2x.png
    thuglifecat_gold_530x@2x.png
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Στο Survivor 1 ήταν ο Μάνατζερ Ράγκμπι, ο οποίος είχε πάρει νωρίτερα μέρος στο τηλεπαιχνίδι "DEAL" με τον Χρήστο Φερεντίνο, κερδίζοντας μόλις... 1 ευρώ. Δεν άλλαξε η τύχη του πάντως ούτε στο Survivor. Βέβαια, μπορεί να έφυγε χωρίς χρήματα, αλλά με την αγάπη του κόσμου.

Μια αντίστοιχη περίπτωση συναντούμε και στο Survivor 2. Η Αγγελική Κοκαλίτσα, νηπιαγωγός και αθλήτρια του kick boxing, είχε επίσης πάρει μέρος στο DEAL πριν ετοιμάσει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Η αλήθεια είναι πως τα πήγε λίγο καλύτερα. Βρέθηκε στο φινάλε με δύο κουτιά (750 ευρώ και 60.000 ευρώ) και αποφάσισε να μην ρισκάρει και να δεχθεί την προσφορά του τραπεζίτη που έφτανε τα 23.000 ευρώ. Το κακό για εκείνη ήταν πως τελικά είχε στο δικό της κουτί τα 60.000 ευρώ. Έφυγε όμως με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και τώρα θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο και να επιστρέψει με λεφτά κι από τον Άγιο Δομίνικο!

Επισκέπτης
Σάββατο ανακοινώθηκαν τα ονόματα των συμμετεχόντων και σήμερα πήραν τις βαλίτσες τους και έφυγαν για το νησί
Οι 24 παίκτες του Survivor 2 ανακοινώθηκαν το Σάββατο από τον ΣΚΑΙ και σήμερα ξεκίνησαν οι αναχωρήσεις για τον Άγιο Δομίνικο. Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και κατέγραψαν τους παίκτες, «Διάσημους» και «Μαχητές» λίγο πριν περάσουν την πύλη τους για να ταξιδέψουν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Η παραγωγή του παιχνιδιού ανέβασε στα social media σχετικό βίντεο:

[instagram]https://www.instagram.com/p/Bd-EoTQAOGJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi[/instagram]

Επισκέπτης
Τυπε νωρις μπηκες σημερα...εγω λεω να βγεις και να ξαναμπεις οργισμενος κατα τις 4 το πρωι να πουμε. :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
μπηκε νωρις για να μην εχει 11 σελιδες να διαβασει παλι  :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε νωρις μπηκες σημερα...εγω λεω να βγεις και να ξαναμπεις οργισμενος κατα τις 4 το πρωι να πουμε. :S :S :S
νιαμου αν ξανακοιμηθητε το βραδυ πριν τις 05.00 θα αρχισω κλησεις σε σταθερα :takethis: :S :S :S

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646
:wanker: :wanker:
Στο Survivor 1 ήταν ο Μάνατζερ Ράγκμπι, ο οποίος είχε πάρει νωρίτερα μέρος στο τηλεπαιχνίδι "DEAL" με τον Χρήστο Φερεντίνο, κερδίζοντας μόλις... 1 ευρώ. Δεν άλλαξε η τύχη του πάντως ούτε στο Survivor. Βέβαια, μπορεί να έφυγε χωρίς χρήματα, αλλά με την αγάπη του κόσμου.

Μια αντίστοιχη περίπτωση συναντούμε και στο Survivor 2. Η Αγγελική Κοκαλίτσα, νηπιαγωγός και αθλήτρια του kick boxing, είχε επίσης πάρει μέρος στο DEAL πριν ετοιμάσει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Η αλήθεια είναι πως τα πήγε λίγο καλύτερα. Βρέθηκε στο φινάλε με δύο κουτιά (750 ευρώ και 60.000 ευρώ) και αποφάσισε να μην ρισκάρει και να δεχθεί την προσφορά του τραπεζίτη που έφτανε τα 23.000 ευρώ. Το κακό για εκείνη ήταν πως τελικά είχε στο δικό της κουτί τα 60.000 ευρώ. Έφυγε όμως με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και τώρα θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο και να επιστρέψει με λεφτά κι από τον Άγιο Δομίνικο!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646
:jerking: :jerking: :jerking: μαλάκια στην ψήφο μου.Αντι να πατήσω σκιέρ έβαλα την ελλεεινιδα φοιτήτρια.Αν κριθεί το αποτέλεσμα από αυτήν,να λήφθει υπ'όψιν αυτή μου η δήλωση παρακαλώ.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/wp-content/uploads/2018/01/farmakifoto-682x384.jpg[/img[/URL]]

«Το σκεφτόμουν από πέρυσι να μπω. Με το φαγητό δεν είμαι γκρινιάρα και πάω με άγνοια κινδύνου».
Τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του Survivor έκαναν οι “Διάσημοι”, λίγο πριν επιβιβαστούν στον αεροπλάνο. Στην εκπομπή “ΕΔΩ” προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Νάσου Παπαργυρόπουλου, της Κατερίνας Δαλάκα, της Όλγας Φαρμάκη και της Ξένιας Εβεν.

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Πίεσα τον εαυτό μου κι έκανα προετοιμασία. Φαινομενικά είμαι άνθρωπος της πειθαρχίας. Στο παιχνίδι πρέπει να κρατήσεις τα πιστεύω σου και την ηθική σου. Αν δεν πίστευα πως θα είμαι ο νικητής, δεν θα ερχόμουν».

Κατερίνα Δαλάκα: «Νιώθουμε πολύ καλά, έτοιμοι, ανυπομονούμε να φύγουμε. Οτιδήποτε αγώνισμα και να έρθει, θα το αντιμετωπίσουμε. Έχεις άλλη ψυχολογία όταν είσαι πρωταθλητής. Στην αρχή είχα αρνηθεί, αλλά μου αρέσουν οι δυσκολίες. Είμαι ευαίσθητη και το δείχνω εκεί που πρέπει. Είμαι οξύθυμη όταν κάποιος δεν με σέβεται».

Όλγα Φαρμάκη: «Νιώθω όμορφα κι έχω αγωνία για το άγνωστο. Θα μου λείψει η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να μπω. Με το φαγητό δεν είμαι γκρινιάρα και πάω με άγνοια κινδύνου».

Ξένια Εβεν: «Μέσα στο παιχνίδι θα τραγουδάω συνέχεια. Είμαι αθλητική και κάνω ότι μπορώ. Όταν ήρθε η πρόταση ένιωσα περίεργα, αλλά χάρηκα. Η εμπειρία θα μείνει για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου».

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Εδώ μόνο του το τσιμπουκόσπερμα  :S :S :S

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.434
Πόντοι
3.656
εκανα μια μικρη ανασκοπηση στις αρχες αυτου του θρυλικου θρεντ πια και ολως τυχαιως επεσα πανω σε δηλωση που ειδικα αυτες τις μερες προκαλει αποριες και την παραθετω..γνωμη σας..

Συνημμένα

• Firefox_Screenshot_2018-01-15T15-27-46.573Z.png
    Firefox_Screenshot_2018-01-15T15-27-46.573Z.png
    65,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom