Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Τυπε δεν θα τα χαλασουμε για ενα μουνι...παρτην εσυ.
Να Αυτα Ειναι...Αρχισαν Τα Δραματα Του Survivor 2018...Αρχισες Να Τις Μοιραζεις Ε ???
Τυπε δεν θα τα χαλασουμε για ενα μουνι...παρτην εσυ.
αναφορα στον συντονιστη...εφυγες...αλλωστε το εχεις και συνηθειο..οταν τελειωσεις την μπουγαδα στη σκαφη γιατι πλυντηριο δε σου εχει παρει ακομα σιγουρα!!!! :S :S :SΘυμισε μου κλωνε μου να διαγραψω τους κλωνους μου giatioxi και birlas.... :S :S :S
αφου εισαι μεγας αγκαλιτσας μελισσακι ρε μαν και εσυ :S :S :SΓια ποιόν χαίρεσαι εσύ ρε :S :S :S
αναφορα στον συντονιστη...εφυγες...αλλωστε το εχεις και συνηθειο..οταν τελειωσεις την μπουγαδα στη σκαφη γιατι πλυντηριο δε σου εχει παρει ακομα σιγουρα!!!! :S :S :S
εφυγα? :S :S :SΤυπε ηρθε η ωρα να μαθεις την αληθεια...ειμαι κλωνος του Αντισθενη. :S :S :S
εφυγα? :S :S :S
αφου εισαι μεγας αγκαλιτσας μελισσακι ρε μαν και εσυ :S :S :S
μα κλωνοι σου ειναι και αυτοι....ψυχη εχουν :S :S :S
Τυπε ηρθε η ωρα να μαθεις την αληθεια...ειμαι κλωνος του Αντισθενη. :S :S :S
και την κα Χατζη...ειμαι και παντρεμενος με την φαναστικ....Μήπως θε να σου θυμίσω την έρη η 5ι η δεν ξέρω κ εγώ πόσες άλλες είναι... α... κ την μαριλού.... :S :S :S
και την κα Χατζη...ειμαι και παντρεμενος με την φαναστικ....
γαμησε τους τα πρεκια τοτε....αχρηστοι ειναιΤυπε ξεφυγανε του αρχικου προγραμματισμου τους και στραφηκανε εναντιον του δημιουργου τους....πρεπει να καταστραφουν. :S :S :S
Τυπε ξεφυγανε του αρχικου προγραμματισμου τους και στραφηκανε εναντιον του δημιουργου τους....πρεπει να καταστραφουν. :S :S :S
στο νημα των παππουληδων εγω και ο μπρο μπαροκ κερδιζαμε ανετα τον διαγωνισμο πιρφορωνΜετά της θυμήθηκα κ αυτές :S :S :S
και την κα Χατζη...ειμαι και παντρεμενος με την φαναστικ....
στο νημα των παππουληδων εγω και ο μπρο μπαροκ κερδιζαμε ανετα τον διαγωνισμο πιρφορων
ντροπη σου!γαμησε τους τα πρεκια τοτε....αχρηστοι ειναι
στο νημα των παππουληδων εγω και ο μπρο μπαροκ κερδιζαμε ανετα τον διαγωνισμο πιρφορων