Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
ο μαρλει ειναι ρε πουτσα :S :S :S
θα κλαψεις με μαυρο δακρυ
ο μαρλει ειναι ρε πουτσα :S :S :S
θα κλαψεις με μαυρο δακρυ
που είναι ο χελ να πει για γουιλτζερ κρυφτηκε Τρούμπα?+14 θα κλαιει με μαρλευ και με σφαιρο ο αγαπητος μπιχλας
θρασυπουστακος,ποταπος,μειοδοτηςπου είναι ο χελ να πει για γουιλτζερ κρυφτηκε Τρούμπα?
σαπια η κατασταση τυπε,για να δουμε,τι λεει; :S :S :SΠού είσαι τύπε μ... έχουμε κανένα νέο τίποτα? :S :S :S
:- :S :S :Sαν σκεφτω ρεαλιστικα θελω νασσο ανα παξιωνει πισωγλεντουν...
αν σκεφτω ρομαντικα θελω νασσο με ανανιαδη....
τι έγινε τυπε μου? :S :S :S :-(εχει να πεσει πολυ τσαπου :S :S :S
τι εχουμε τυπε,πως τα βλεπεις,τα νιαμου θα με αναγκασουν να γαμησω πουστηδες :S :S :Sτι έγινε τυπε μου? :S :S :S :-(
θα εχεις πεθερο τον κωστα τον βουτσα τυπε... :S :S :S :Sτι εχουμε τυπε,πως τα βλεπεις,τα νιαμου θα με αναγκασουν να γαμησω πουστηδες :S :S :S
ναι τα νιαμου :S :S :Sτι εχουμε τυπε,πως τα βλεπεις,τα νιαμου θα με αναγκασουν να γαμησω πουστηδες :S :S :S
ναι τα νιαμου :S :S :Sτι εχουμε τυπε,πως τα βλεπεις,τα νιαμου θα με αναγκασουν να γαμησω πουστηδες :S :S :S
Εγώ κόβω και ταρχιδια μου
που είναι ο χελ να πει για γουιλτζερ κρυφτηκε Τρούμπα?
:S :S :SΣιγα την απωλεια τυπε... :S :S :S
Επαιξε τοσο καλα ενα δεκαλεπτο τυπε που μετα λιποθυμησε απο τη συγκινηση... :S :S :S
ολη την γκρινια της ελλεινηδας του μας την φερνει εδω....
+17 ρε βασαλε...σε κανει η ευρη οτι θελειΤι εγινε ρε νιαμου ο νεος προπονητης;Ακομα στο φουρνο ειναι; :S :S :S
O Πετράν σε περιμένει πώς και πώς.τι εχουμε τυπε,πως τα βλεπεις,τα νιαμου θα με αναγκασουν να γαμησω πουστηδες :S :S :S