Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Γιατί δεν ψηφίζεις τρουμπγια πες τα μεχρι τωρα αποτελεσματα ρε τυπε...
Γιατί δεν ψηφίζεις τρουμπγια πες τα μεχρι τωρα αποτελεσματα ρε τυπε...
αν σκεφτω ρεαλιστικα θελω νασσο ανα παξιωνει πισωγλεντουν...Γιατί δεν ψηφίζεις τρουμπ
0 4 6 2 7για πες τα μεχρι τωρα αποτελεσματα ρε τυπε...
ντερμπυ θα ειναι τρουμπ..εσυ και αλλοι 3 -4 ειναι να ψηφισουν ακομα :Sπιστευω ανανιαδης θα κανει ωραια παιδια στον τυπο νασσο.....
ειμαι ετοιμος να την μπουμπουνισω
ποτε ληγει η ψηφοφορια ρε ρεμπεσκε λουστρο πλεμπα χελ?
γιατι ο νηματοθετης ειναι ασχετος και σταρχιδιστης τυπεΑυτό το νήμα γιατί δεν έχει να κάνουμε να κάνουμε λικε?
ευχαριστω πολυ αξιοτιμε λουστρεΑγαπητε κλανοφασολακια η ψηφορια ληγει τη Κυριακη στις 12 το μεσημερι... :S :S :S
σκληρο αλλα σωστογιατι ο νηματοθετης ειναι ασχετος και σταρχιδιστης τυπε
κοβω τον πουτσο μου πως ο αγκαλιτσας λουστρος νηματοθετης αυτην την στιγμη τρωει σαλατα κατω στην φλοκατη,τροβοντας τα ποδια της ελλεηνιδας του βλεποντας μαρλει στον σκαι ενω αυτη ρομαντικα τρωει 2 φεγγαροπιτες και πινει μπυρα....
γνωμη σας :S :S :S
Εγώ κόβω και ταρχιδια μουκοβω τον πουτσο μου πως ο αγκαλιτσας λουστρος νηματοθετης αυτην την στιγμη τρωει σαλατα κατω στην φλοκατη,τριβοντας τα ποδια της ελλεηνιδας του βλεποντας μαρλει στον σκαι ενω αυτη ρομαντικα τρωει 2 φεγγαροπιτες και πινει μπυρα....
γνωμη σας :S :S :S
βαζεις σε κινδυνο το ανισοπεδο πουτσα....εχει και θρυλο φαντασου....Εγώ κόβω και ταρχιδια μου
Εγώ βλέπω ενα λαμπραντόρ στο Σκάι και ακούω θρύλο στο ράδιο.βαζεις σε κινδυνο το ανισοπεδο πουτσα....εχει και θρυλο φαντασου....
μετα για ξεκαρφωμα λεει για την βαλαβανη και τον καημενο πιρελι
και στη συνεχεια υπονομεύει εμένα (αποκαλώντας με φαναιλοθηρικο) επειδή μαρεσει η Σπυροπούλουβαζεις σε κινδυνο το ανισοπεδο πουτσα....εχει και θρυλο φαντασου....
μετα για ξεκαρφωμα λεει για την βαλαβανη και τον καημενο πιρελι
ο μαρλει ειναι ρε πουτσα :S :S :SΕγώ βλέπω ενα λαμπραντόρ στο Σκάι και ακούω θρύλο στο ράδιο.
θα τραμπουκιστη ολο τον χειμωνα...εννοια σου.και στη συνεχεια υπονομεύει εμένα (αποκαλώντας με φαναιλοθηρικο) επειδή μαρεσει η Σπυροπούλου