Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.201
- Πόντοι
- 3.656
τι θα δεις τυπε μου?Όλοι σε ρεβεγιόνια καλεσμένοι είστε ε? Ελεεινοί γκουρμεδιαρηδες...
Σας λυπαμαι. Εγώ μόνος, θα δω χριστουγιεννατικη ταινία![]()
τι θα δεις τυπε μου?Όλοι σε ρεβεγιόνια καλεσμένοι είστε ε? Ελεεινοί γκουρμεδιαρηδες...
ντυσου να βγουμε πουτσαΌλοι σε ρεβεγιόνια καλεσμένοι είστε ε? Ελεεινοί γκουρμεδιαρηδες...
Όλοι σε ρεβεγιόνια καλεσμένοι είστε ε? Ελεεινοί γκουρμεδιαρηδες...
Είσαι παράπάνω από αδελφός τρουμπντυσου να βγουμε πουτσα
πχοιοτητα φιλε πουτσαΌλοι εδώ είστε τελικά! Χαίρομαι που περνάτε το ίδιο σκατα με εμένα...
Κατά τα άλλα, βλέπω ΕΡΤ2 μια ταινία με θέμα την ανακωχή που έκαναν στον 1ο παγκόσμιο Γάλλοι και Γερμανοί την ημέρα των Χριστουγέννων...
ντυσου να βγουμε πουτσα...νωρις ειναι ακομαΌλοι εδώ είστε τελικά! Χαίρομαι που περνάτε το ίδιο σκατα με εμένα...
Κατά τα άλλα, βλέπω ΕΡΤ2 μια ταινία με θέμα την ανακωχή που έκαναν στον 1ο παγκόσμιο Γάλλοι και Γερμανοί την ημέρα των Χριστουγέννων...
Καποια καινουργια σε 1η προβολη τυπε.:S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.helppost.gr/wp-content/uploads/2014/12/home-alone-monos-sto-spiti-660x330.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτό είναι το "ο Χριστός ξανασταυρώνεται" τον Χριστουγέννων.... :think: :think: :think: :think:
Έτσι ακριβώς. " Μόνος στο σπίτι" του Φράνκο Τζεφιρέλι.Αυτό είναι το "ο Χριστός ξανασταυρώνεται" τον Χριστουγέννων....![]()
![]()
![]()
![]()
πχοιοτητα φιλε πουτσα
Δεν είσαι καλα μου φαίνεται. Εγώ θα κοιμηθώ σε λίγο...ντυσου να βγουμε πουτσα...νωρις ειναι ακομα
Έτσι ακριβώς. " Μόνος στο σπίτι" του Φράνκο Τζεφιρέλι.