Επισκέπτης
Κερδισα στη λοταρια και θα τα δωσω δωρεα για ανοιγμα μπουρδελοπτερυγας στη Συγγρου... :S :S :S
τυπε τι να κανω,σε ψηφισα,εσυ γυρνας με τον Ρεβη,τον ΠετριδηΟχι ρε τυπε και εσυ θα ερθεις....παρολο που φερεσαι σκαρτα στο φιλαρακι σου. :'(
επικο σχολιοΚερδισα στη λοταρια και θα τα δωσω δωρεα για ανοιγμα μπουρδελοπτερυγας στη Συγγρου... :S :S :S
ειναι η γνωστη βιζιτου χελ 76 :S :S :Sτυπε τι να κανω,σε ψηφισα,εσυ γυρνας με τον Ρεβη,τον Πετριδηκαι τις βιζιτες τους και μας εχει γραψει στην καραπουτσακλαρα σου :S :S :S
γιατι ρε τυπε,αν ειχε γινει θα κερδιζαΑφου δεν εγινε ακομα η κληρωση ρε ψευτρακο
τυπε τι να κανω,σε ψηφισα,εσυ γυρνας με τον Ρεβη,τον Πετριδηκαι τις βιζιτες τους και μας εχει γραψει στην καραπουτσακλαρα σου :S :S :S
ειναι η γνωστη βιζιτου χελ 76 :S :S :S
θα του το πεις τυπεΠαντως πηγα χθες στον ξανθο ιπποποταμο να τον ρωτησω αν γαμιεται στο Μεταξι με 10 ευρω και μου ειπε να πω στον Πικερ να παει να γαμηθει.... :S :S :S
θα του το πεις τυπε:S :S :S
μπορει να σου στειλει ομως αυτη με τον κωλο του τυπε :S :S :SΤο σκεφτομαι τυπε γιατι ειναι χρονιαρες μερες και δεν θελω να μου στειλει καμμια φωτογραφια με τη σκατοφατσα του να μου δειχνει τα δοντια.... :S :S :S
μπορει να σου στειλει ομως αυτη με τον κωλο του τυπε :S :S :S
τυπε κυκλοφορει και μια φωτο με την πουτσα του :- :S :S :SΠροτιμω να μην μου στειλει τιποτα τυπε....![]()
Να τονισω οτι εκαταναλωθησαν με συνοπτικες διαδικασιες....2 κιλα αρνισια παϊδακια με τηγανητες πατατες συνοδεια τζατζικι μπομπα,κολοκυθακια,μαρουλοσαλατα και 1 κιλο φετα μαλακια με αφθονο κοκκινο κρασι Αγιορειτικο Χατζημιχαλη.
Ετσι τρωει η ΜΠΑΧΑΛΟΥΕΦΑ γατακια της πλεμπας!!!
Μετα τις γιορτες θα κανονισω με τον αδερφο και συνγκουρμε Αντζελο καταδρομικη στα Καλυβια να αφανισουμε κανενα κοπαδι αμνοεριφιων και γουρουνιων....![]()
![]()
![]()
τυπε κυκλοφορει και μια φωτο με την πουτσα του :- :S :S :S
και ο τσαγιας είναι καλό παιδι να φέρει όμως κανένα παξιμάδι μαζί του κρυφά στο τσαντάκι του. :S :S :SΟχι ρε τυπε και εσυ θα ερθεις....παρολο που φερεσαι σκαρτα στο φιλαρακι σου. :'(
και ο τσαγιας είναι καλό παιδι να φέρει όμως κανένα παξιμάδι μαζί του κρυφά στο τσαντάκι του. :S :S :S
τυπε ετοιμος για το βραδυνο σκουπιδιασμα; :S :S :S
τυπε θα τη βγαλεις φανταζομαι ελαφρια τις γιορτες :S :S :Sκαι ο τσαγιας είναι καλό παιδι να φέρει όμως κανένα παξιμάδι μαζί του κρυφά στο τσαντάκι του. :S :S :S