Επισκέπτης
ανοιξε νεο παλι.....στηριζω μπαχαλονημα....
Ναι θα κατσω να κανω το κοπο θα μπουνε μεσα ατομακια να κανουμε πλακα και σε ενα δευτερολεπτο το κομπλεξακι θα το εχει εξαφανισει....να πανε να γαμηθουν.
ανοιξε νεο παλι.....στηριζω μπαχαλονημα....
για κατι κομπλεξικους πουστηδες τυπε.....καμια σχεση με σενα..... :S :S :Sγια ποιούς λέτε?
θα έχει και 2019 survivor?
εγώ θα περιμένω nomads μόνο να δω.
για άλλο survivor δεν νομίζω... και αν βγεί άλλο από άνοιξη και μετά...
:-* :-* :-*
α οκ, γιατί εγώ δεν είμαι κομπλεξικός :-*
φιλάκια παντού!!! *
[size=8pt]* από 18cm και πάνω[/size]
βαλε καμια ταπα πισω τυπε γιατι με τετοιο αερα θα σε παρει κ θα σε σηκωσει......α οκ, γιατί εγώ δεν είμαι κομπλεξικός :-*
φιλάκια παντού!!! *
[size=8pt]* από 18cm και πάνω[/size]
τι να σου κανω που εισαι κ ξεροκεφαλος τυπε... :S :S :SΝαι θα κατσω να κανω το κοπο θα μπουνε μεσα ατομακια να κανουμε πλακα και σε ενα δευτερολεπτο το κομπλεξακι θα το εχει εξαφανισει....να πανε να γαμηθουν.
Πες στον Νασο να μπει στο νημα....
βαλε καμια ταπα πισω τυπε γιατι με τετοιο αερα θα σε παρει κ θα σε σηκωσει......
τι να σου κανω που εισαι κ ξεροκεφαλος τυπε... :S :S :S
μπούρδας... ούτε που μου μιλάει...
του είχα στείλει και πμ πριν κανα μήνα... ούτε που απάντησε...
τον ρώταγα τι κάνει, και αν παντρεύτηκε με μία που έλεγε ότι τα είχε πέρυσι και έχανε τα επεισόδια για να τη γαμάει
δεν κανω ανταρσια στον μπαχαλοαρχηγο τυπε... :S :S :SΤυπε μου μπορεις να το ανοιξεις και εσυ...μπορει να εισαι πιο τυχερος.
αν θέλετε το ανοίγω κι εγώ, που έχω εμπειρία
αστειεύομαι!!! *
[size=8pt]* στενός είμαι ακόμα[/size]
δεν κανω ανταρσια στον μπαχαλοαρχηγο τυπε... :S :S :S
θα πω στον celebc να τ ανοιξει που τον στηριζει κι ο γυφτος.....Ανοιξε το τυπε θα σε στηριξω...ετσι και αλλιως κλωνος μου εισαι.
θα πω στον celebc να τ ανοιξει που τον στηριζει κι ο γυφτος.....
να στηριξουμε γυφτο τυπε....?Γαματη ιδεα τυπε...να το ανοιξει ο γυφτος.
δεν εχω πολλες επιλογες.....λεω να μπομπονισω πορδολαγνο....Εβαλα και δημοσκοπηση....ψοφηστε ελευθερα.