Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Νιαμου θα τα λεμε στο 19.... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Νιαμου μαζευτειτε γιατι ερχεται τυφωνοκυκλωνας, τσουναμι, σεισμοι, λιμοι, και καταποντισμοι...... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Επισκέπτης
Το ειχα προβλεψει οτι απο τα συντριμια της ομαδας των μπαχαλακηδων θα μεινουν μονο οι δυο κλωνοι μου να επαναλαμβανουν σαν χαλασμενο κασετοφωνο τις ιδιες ατακες... :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Αρμαγεδων στον Αλφα ρε νιμου......τι αλλες αποδειξεις θες... :takethis: :takethis: :takethis:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Το ειχα προβλεψει οτι απο τα συντριμια της ομαδας των μπαχαλακηδων θα μεινουν μονο οι δυο κλωνοι μου να επαναλαμβανουν σαν χαλασμενο κασετοφωνο τις ιδιες ατακες... :S :S :S
για ποιους λες τυπε....? :think:....εκανα τρυπες στην μπαγκαζιερα του παπιου μην με παρει ο αερας.... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
μαλλον δεν εκανες φορματ στους αμπαλους κλωνους σου ρε τυπε :S :S :S

Επισκέπτης
Γνωμη σας για τυπο Νασο Αθανασιαδη τον γνωστο και ως Μεταξοσκωληκα που απεχει συνειδητα απο τα μπαχαλανηματα...

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Γνωμη σας για τυπο Νασο Αθανασιαδη τον γνωστο και ως Μεταξοσκωληκα που απεχει συνειδητα απο τα μπαχαλανηματα...
δεν λεω τιποτα γιατι δεν ειναι παρων :S :S :S μηπως φυλαγεται απο το διαγωνισμο :think: :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Λειπει νημα- στεκι μαστερ.....εχουμε σκορπισει... :-(

Τυπε μου θυμασαι οταν ανοιξα και πηγαινε τρενο καποιος κοπμλεξας το εθαψε....δεν πειραζει γουσταρει καλυτερα προφανως να αφηνει διαφορους ψυχακηδες να κανουν 500 κλωνους και να κανουν τον καραγκιοζη απο τον ομορφο χαβαλε που υπηρχε πρωτα.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Τυπε μου θυμασαι οταν ανοιξα και πηγαινε τρενο καποιος κοπμλεξας το εθαψε....δεν πειραζει γουσταρει καλυτερα προφανως να αφηνει διαφορους ψυχακηδες να κανουν 500 κλωνους και να κανουν τον καραγκιοζη απο τον ομορφο χαβαλε που υπηρχε πρωτα.
ανοιξε νεο παλι.....στηριζω μπαχαλονημα.... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom