Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
με κιμα τυπε ή ορφαναγιομιστα με μισο κιλο φετα:S :S :S
με κιμα τυπε ή ορφαναγιομιστα με μισο κιλο φετα:S :S :S
τυπε δεν καταλαβες..εννοω να με παρουν για να δουν αν σε ηδημπορει να υπαρξει βελτιωση
![]()
γιομιστα με μισο κιλο φετα:S :S :S
:S :S :SΤυπε αυτους δεν τους πληρωνουν.... :S :S :S
Κλωνε μου ντελιβερας ειμαι....τι παπουτσια και πρασινα αλογα;
Αμα ψαχνεις για δουλεια μπορεις να πας στα φαναρια κατω απο τη γεφυρα στο Ρουφ που ζητιανευει ο Τρουμπακης πλενοντας παρμπριζ....
γιομιστα με μισο κιλο φετα:S :S :S
:S :S :S
Παστιτσιο ΧΩΡΙΣ φετα!Γαμιεται η ΦΕΤΑ και ο ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ!!!
[quote author=Hellraiser76 notid=171254 link=topic=269236.msg8463156#msg8463156 date=1533039840
Αμα ψαχνεις για δουλεια μπορεις να πας στα φαναρια κατω απο τη γεφυρα στο Ρουφ που ζητιανευει ο Τρουμπακης πλενοντας παρμπριζ....
Θα επρεπε να ντρεπεσαι που κοροιδευεις εναν συνανθρωπο μας που δεν καταφερει να προκοψει στη ζωη του και καταντησε ρακενδυτος και ζητιανος..
Τι σου έκανε η φέτα τύπε.. :S :S :S
Με πληρωνει το Ενταμ να της κανω πολεμο τυπε...
Μπιφτέκια πατάτες κ κοντεύω το μισό κιλό φέτα τύπε.. :S :S :S
τυπε το κανα τροποποιηση και δεν το δες...παλι καλα δεν λες που εχεις σωας τας φρενας:S :S :S
τυπε το γουατ χαπεντ το μαντει δες αν μπορεις,ηταν αρκετα καλο
υγ μολις ειδα την υπογραφη σου τυπε :'( συγκινηθηκα
τυπε το κανα τροποποιηση και δεν το δες...
μακαροναδα με κεφαλοτυρι και φεταααα :S :S :S
Η λίστα του Χελ εχει, γενικά, μεγαλύτερο κύρος :SΡε νιμού δεν το πρόσεξες ακόμα? Δες μία την υπογραφή μου..:S :S :S
τυπε μια κατηγορεις ορκα τωρα βαζεις μονο ενα :S επιτηδες το κανειςΗ λίστα του Χελ εχει, γενικά, μεγαλύτερο κύρος :S
Η λίστα του Χελ εχει, γενικά, μεγαλύτερο κύρος :S
τυπε μια κατηγορεις ορκα τωρα βαζεις μονο ενα :S επιτηδες το κανεις![]()
Τύπε γράφω από τάμπλετ και δεν βοηθά στην τοποθέτηση πολλών :Sτυπε μια κατηγορεις ορκα τωρα βαζεις μονο ενα :S επιτηδες το κανεις![]()
Τύπε γράφω από τάμπλετ και δεν βοηθά στην τοποθέτηση πολλών :S