Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Συνήθως χαμογελάω με διάφορα ποστ διαφόρων, αλλά με αυτό του παχουλόκομψου γέλασα πραγματικά!!!! Δεν το περίμενα....ρε τον μαλάκα που χάθηκε αυτός?

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
ρε νιαμου  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: το ριξατε στις παραλιες :think:

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
Υπερμουναρε καυλα ατελειωτη :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

URL]]

Επισκέπτης
Κλωνε μου ντελιβερας ειμαι....τι παπουτσια και πρασινα αλογα;

Αμα ψαχνεις για δουλεια μπορεις να πας στα φαναρια κατω απο τη γεφυρα στο Ρουφ που ζητιανευει ο Τρουμπακης πλενοντας παρμπριζ....

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
Δουλευουν και καποιοι ρε νιαμου.....
τυπε εχω ιδεα για μπιζνα..να τρεχουμε περα δωθε στις παραλιες με λουκουμαδες τωρα που δεν γυαλιζει ο κοσμος τα παπουτσια..απαραιτητη προυποθεση μην το μαθει ο  :tn04: και μας φαει το εμπορευμα η αγαπη του :S :S :S

Επισκέπτης

τυπε ξεπερασμενα επαγγελματα αυτα..λες να παω σε τιποτα φαρμακευτικες να κανω το πειραματοζωο σε νεα φαρμακα :think: :S :S :S η σε αυτοκινητοβιομηχανιες που τους βαζουν να αναπνεουν καυσαεριο για να δουν τις επιπτωσεις στον ανθρωπινο οργανισμο :S :S :S

Τυπε εσυ εχεις επιπτωσεις στον οργανισμο σου ηδη....δεν θα σε παρουν.

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66

Αμα ψαχνεις για δουλεια μπορεις να πας στα φαναρια κατω απο τη γεφυρα στο Ρουφ που ζητιανευει ο Τρουμπακης πλενοντας παρμπριζ....
τυπε ξεπερασμενα επαγγελματα αυτα..λες να παω σε τιποτα φαρμακευτικες να κανω το πειραματοζωο σε νεα φαρμακα :think: :S :S :S η σε αυτοκινητοβιομηχανιες που τους βαζουν να αναπνεουν καυσαεριο για να δουν τις επιπτωσεις στον ανθρωπινο οργανισμο :S :S :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή  :S  :S  :S

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom