Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 199
- Πόντοι
- 66
Συνήθως χαμογελάω με διάφορα ποστ διαφόρων, αλλά με αυτό του παχουλόκομψου γέλασα πραγματικά!!!! Δεν το περίμενα....ρε τον μαλάκα που χάθηκε αυτός?
Όλα τα νιαμου διάσπαρτα στις παραλίες της Αττικήςρε νιαμου![]()
![]()
το ριξατε στις παραλιες
![]()
ευγε τυπε για την συμμετοχη σου...εσυ δεν κυκλοφορησες το θωρηκτο ορκα σε καμια πλαζΌλα τα νιαμου διάσπαρτα στις παραλίες της Αττικής![]()
τυπε εχω ιδεα για μπιζνα..να τρεχουμε περα δωθε στις παραλιες με λουκουμαδες τωρα που δεν γυαλιζει ο κοσμος τα παπουτσια..απαραιτητη προυποθεση μην το μαθει οΔουλευουν και καποιοι ρε νιαμου.....
Θα την καταφερω...έχω υπομονή γαϊδάρου
Θα την καταφερω...έχω υπομονή γαϊδάρουευγε τυπε για την συμμετοχη σου...εσυ δεν κυκλοφορησες το θωρηκτο ορκα σε καμια πλαζ:S :S :S
τυπε ξεπερασμενα επαγγελματα αυτα..λες να παω σε τιποτα φαρμακευτικες να κανω το πειραματοζωο σε νεα φαρμακα:S :S :S η σε αυτοκινητοβιομηχανιες που τους βαζουν να αναπνεουν καυσαεριο για να δουν τις επιπτωσεις στον ανθρωπινο οργανισμο :S :S :S
τυπε ξεπερασμενα επαγγελματα αυτα..λες να παω σε τιποτα φαρμακευτικες να κανω το πειραματοζωο σε νεα φαρμακαΚλωνε μου ντελιβερας ειμαι....τι παπουτσια και πρασινα αλογα;
Αμα ψαχνεις για δουλεια μπορεις να πας στα φαναρια κατω απο τη γεφυρα στο Ρουφ που ζητιανευει ο Τρουμπακης πλενοντας παρμπριζ....
Υπερμουναρε καυλα ατελειωτη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2015/03/06/spiropoulou.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πω πω πω!!!!! Χάνομαι...
Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή :S :S :SΚλωνε μου ντελιβερας ειμαι....τι παπουτσια και πρασινα αλογα;
Αμα ψαχνεις για δουλεια μπορεις να πας στα φαναρια κατω απο τη γεφυρα στο Ρουφ που ζητιανευει ο Τρουμπακης πλενοντας παρμπριζ....
Την μυρίζω άνετα :S :S :SΕτσι και σε κλασει με αυτη τη κωλαθρα τυπε τελειωσες....
Την μυρίζω άνετα :S :S :S
τυπε δεν καταλαβες..εννοω να με παρουν για να δουν αν σε ηδηΤυπε εσυ εχεις επιπτωσεις στον οργανισμο σου ηδη....δεν θα σε παρουν.