ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.779
- Πόντοι
- 5.006
τιποτα καλα βογγητα ειχες ακουσει τυπε; :S :S :Sδεν έβλεπα
τότε έψαχνα στο ίντερνετ να βρω στατιστικά για Ινδές φοιτήτριες στο uk που ξυρίζουν το μουνί τους
βρηκα πορνοσταρ που μοιαζει στην Σπυροπουλου :-
μιλαμε για αγρια γαμιολα :S :S :S
Υπάρχουν κ χειρότερα τυπε.. :S :S :SΚοιταξτε τον μαλακα τον μπαστουνοβλαχο τι νημα ανοιξε....
Η Σπυροπουλου ειναι τυπε... :S :S :S
Την σπυροπουλου θα κερδισεις θα στην κανω εγω δωρο για ενα βραδυ τυπε οταν θα βγει και επισημα στο κλαρι :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :Sεγω τι θα κερδισω τυπε:S :S :S
εγω τι θα κερδισω τυπεΓραψτε ρε κουφαλες ποια ειναι η πορνοσταρ να παρουμε και μεις ματι που γουσταρουμε σπυροπουλου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O λογος μου συμβολαιο τυπετυπε θα σε πιστεψω :-
δεν φαινεσαι απο αυτους που θα ελεγαν ψεματα :- :S :S :S
τυπε θα σε πιστεψω :-Την σπυροπουλου θα κερδισεις θα στην κανω εγω δωρο για ενα βραδυ τυπε οταν θα βγει και επισημα στο κλαρι :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Εισαι αρχοντας τυπε και πραγματικα της μοιαζει της σπυροπουλου σπευδω αμεσως να δω κανα βιντεο.Για να επιβεβαιωθουμε καλειται ο τυπος Iakovos που το εχει με το photoshop να βρει μια φωτογραφια της σπυροπουλου που να εχει και τα μαλια της ετσι και να την βαψει τα ματια με το photoshop και οτι αλλο χρειαστη για να δουμε ομοιοτητα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :SCANDELA X ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εισαι αρχοντας τυπε και πραγματικα της μοιαζει της σπυροπουλου σπευδω αμεσως να δω κανα βιντεο.Για να επιβεβαιωθουμε καλειται ο τυπος Iakovos που το εχει με το photoshop να βρει μια φωτογραφια της σπυροπουλου που να εχει και τα μαλια της ετσι και να την βαψει τα ματια με το photoshop και οτι αλλο χρειαστη για να δουμε ομοιοτητα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
νιμου στηριξα σταρχιδισμο και παει τρενοΣτηρίζω κουβά ρε νιαμου![]()
![]()
![]()
ρε νιμου μην ποσταρεις τετοια..μπαινουν οι αφυγραντηρες μετα