troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.195
- Πόντοι
- 5.506
θα φαμε κοπαδια απο αρνια και καραβιες ολοκληρες τσιπουρεςε ναι ρε στα αρχηδια μας δε μασαμε... :S :S :S
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
:S :S :S
θα φαμε κοπαδια απο αρνια και καραβιες ολοκληρες τσιπουρεςε ναι ρε στα αρχηδια μας δε μασαμε... :S :S :S
ε ναι ρε στα αρχηδια μας δε μασαμε... :S :S :Sστον πεο μας...θα τριγυρναμε γυρω γυρω... :S :S :S
νιμου ντοντι πηγες διακοπες ε?αμασητο τον κατεβαζεις τον περιδρομο τυπε....? :S :S :S![]()
αυτα ειναι για τα αλειψει σε ενα μικρο ποταπο ψωμακι ο ατζελο ρε :S :S :Sαμα ειναι για μασες ομως:S :S :S
αμασητο τον κατεβαζεις τον περιδρομο τυπε....? :S :S :Sε ναι ρε στα αρχηδια μας δε μασαμε... :S :S :S
αμα ειναι για μασες ομωςε ναι ρε στα αρχηδια μας δε μασαμε... :S :S :S
ελα ρε νιμου κ μολις εχεσα........αμα ειναι για μασες ομως:S :S :S
ο ανθρωπος δεν αλλαζει ντοντι :S :S :Sκ που πηγα τυπε.... σ εναν καναπε ημουνα με το τηλεκοντρολ κι εξυνα τ αρχιδια μου..... :S :S :S
κ που πηγα τυπε.... σ εναν καναπε ημουνα με το τηλεκοντρολ κι εξυνα τ αρχιδια μου..... :S :S :Sνιμου ντοντι πηγες διακοπες ε?
πολυ καλο :S :S :S![]()
![]()
......καλο ηταν αυτο τωρα τρουμπ....?
ο ανθρωπος δεν αλλαζει ντοντι :S :S :S
ο ανθρωπος δεν αλλαζει ντοντι :S :S :S
![]()
![]()
......καλο ηταν αυτο τωρα τρουμπ....?
5 μερες για παρτη μου...5 με εσενα για βολτες με το τζιπακι ...και 5 με τον θειο αιδηψοθείο εσύ που έκλεισες φέτο, Αιδηψό ή Λουτράκι?![]()
καπως ετσιαυτα ειναι για τα αλειψει σε ενα μικρο ποταπο ψωμακι ο ατζελο ρε :S :S :S
ετσι...σαντουιτσακι για τον δρομο :S :S :S :Sκαπως ετσι:S :S :S
εσενα σε εχω για Ιο..το τζιπακι περιμένει...
εγώ που να πάω ρε θείο, καμιά πρόταση?![]()
:-
καμια προοδος εκ που πηγα τυπε.... σ εναν καναπε ημουνα με το τηλεκοντρολ κι εξυνα τ αρχιδια μου..... :S :S :S
5 μερες για παρτη μου...5 με εσενα για βολτες με το τζιπακι ...και 5 με τον θειο αιδηψο
εσενα σε εχω για Ιο..