Επισκέπτης
Το είδα, σ' ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!!! Θα κάνω τα πάντα ώστε να ανταποκριθώ στο νέο μου ρόλο. Όνειρο μου να γίνω και εγώ λαομισητος
Εισαι υπο δοκιμη να ξες.... :S :S :S
Το είδα, σ' ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!!! Θα κάνω τα πάντα ώστε να ανταποκριθώ στο νέο μου ρόλο. Όνειρο μου να γίνω και εγώ λαομισητος
Πάντα υπό δοκιμή είμαι. Πρώτα εγώ φεύγω πάνταΕισαι υπο δοκιμη να ξες.... :S :S :S
Πάντα υπό δοκιμή είμαι. Πρώτα εγώ φεύγω πάντα
Τυποι αφηστε αυτο το πεθαμενο νημα που survivor θα ξαναδουμε σε κανα δυο,τρια χρονια οπως την κοβω την δουλεια μετα και την τηλεθεαση που εκανε το 2 και ελατε στο νημα του Nomads 2 Μαδαγασκαρη που θα σαρωσει τα παντα φετος στο περασμα του και θα σκισει κωλαρακια στην τηλεθεαση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι τυπε εγω ανοιξα χθες νημα για το δευτερο που θα ειναι και το καλο οχι σαν την φολα το πρωτο.Και μονο που δεν θα ειναι ο αρχιμαλακας ο αρναουτογλου φτανει και περισευει ασε που αμα υπαρχει και στικουδη μαζι με της αλλες που ακουγονται θα πανε στα υψη τα νουμερα τηλεθεασης απο το αντρικο κοινο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι,ετσι και λιγα λεςΣε αυτο δεν εχεις και αδικο γαμω τον αμορφωτο χοντρομπαλα και παλιαρχιδι....
Νεα ψηφοφορια τυποι... :S :S :S
Σε αυτο δεν εχεις και αδικο γαμω τον αμορφωτο χοντρομπαλα και παλιαρχιδι....
Ξεροχύνω με νέα ψηφοφορία κ υπογραφή...![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά λες :S :S :SΟλοι υπο δοκιμη ειστε εκτος απο τα ιδρυτικα μελη τυπε...πρεπει να εχεις συχνη παρουσια στα μπαχαλεματα και να βαζεις τρια :S στο τελος των μηνυματων σου.
Οπως καταλαβαινεις μεχρι τωρα δεν τα πας και πολυ καλα.... :S :S :S
Eγω και ο σκληρος καριολης που εχω για avatar σε χαιρετουμε τυπε puchas και συνοπαδε της μουναρας σπυροπουλουΒλέπω το νεκροθάφτη να γίνεται σκληρός καριολης. Είναι θέμα χρόνου :S :S :S
Οι μπουταρες της!!! να τα πεις στον CelebcEγω και ο σκληρος καριολης που εχω για avatar σε χαιρετουμε τυπε puchas και συνοπαδε της μουναρας σπυροπουλου![]()
![]()
![]()
![]()
Που θα πας διακοπες τυπε;
Jimmy το πρωτο νημα του survivor που πηγε γαμιωντας το ειχε ανοιξει ο Δουκας.γνωμη σου.
το δευτερο το ανοιξε ο Hellraiser.το παιχνιδι δεν τραβαγε γενικοτερα χωρια και κατι μαλακιες που γιναν μεταξυ μας.
πες μας για το πρωτο :S :S :S
Πουθενά τύπε μου... :S :S :S
Στα καλυτερα πας τυπε... :S :S :S