ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.804
- Πόντοι
- 5.006
ναι θα ριξουμε ποινες καργα...Θα συγκαλεσω εκτακτη συνελευση του μονομελους πειθαρχικου οργανου τυπε...
ναι θα ριξουμε ποινες καργα...Θα συγκαλεσω εκτακτη συνελευση του μονομελους πειθαρχικου οργανου τυπε...
κλωνος σου ειμαι κριειτορ,λυπησου με :S :S :SΘα σε διαγραψω εσενα απο τον σκληρο...δεν παει αλλο.
υπουλε ορκολατρη πας να με φας ρεΒάλε εμένα στη θέση του :S
τυπε πως παει η διαιταναι θα ριξουμε ποινες καργα...
ναι θα περασουν απο κοσκινο μαν...Θα πεσουν πολλα συντροφικα μαχαιρωματα...οι θεσεις λιγες και οι υποψηφιοι πολλοι. :S :S :S
καλα μαν κανουμε και τις μασες μας...τυπε πως παει η διαιταεγω στις 3 βδομαδες που εκανα εχασα 21 μερες περιπου :S :S :S
Διακυβευεται μια θέση στο πάνθεον, είμαι αποφασισμένος για όλα αυτή τη φορά. Θα πολεμήσω και για την ορκακλωνος σου ειμαι κριειτορ,λυπησου με :S :S :Sυπουλε ορκολατρη πας να με φας ρε:S :S :S
ιπποτης τυπεΔιακυβευεται μια θέση στο πάνθεον, είμαι αποφασισμένος για όλα αυτή τη φορά. Θα πολεμήσω και για την ορκα
καλα ρε νιμου ουτε ενα γεια δεν λεςΠιθηκοπλανητης στο πιθηκοκαναλο....![]()
![]()
![]()
σορρυ νιμου, με απορροφησαν τα πιθηκια...ιπποτης τυπε:S :S :Sκαλα ρε νιμου ουτε ενα γεια δεν λες
:S :S :S
σου στειλα και σε αλλο νημα το απογευμα...περασες καλα,χαλαρωσες?ετοιμαζομαστε για νεο κυκλο μπαχαλεματοςσορρυ νιμου, με απορροφησαν τα πιθηκια...![]()
Διακυβευεται μια θέση στο πάνθεον, είμαι αποφασισμένος για όλα αυτή τη φορά. Θα πολεμήσω και για την ορκα
τωρα σωθηκες τυπε :S :S :SΔεχομαι και τραπεζικες επιταγες....
τωρα σωθηκες τυπε :S :S :S
Δεν σε βλεπω καλα τυπε μου... :-
Jimmy το πρωτο νημα του survivor που πηγε γαμιωντας το ειχε ανοιξει ο Δουκας.γνωμη σου.ψες πάλι μαδομούνι είχε στο σερβάιβορ
![]()
https://[URL unfurl="true"]www.meme-arsenal.com/memes/cb724603ebafcdc0d31fe6f2e5c8a36b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε θυμασαι που στου 18 καποιοι μας ελεγαν οτι 'δεν ειναι δικο σας το νημα' κλπ.και τους λεγαμε ελατε για χαβαλε,ολοι ευπροσδεκτοι και δεν ξαναφανηκαν και μετα γκρινιαζαν οτι γαμαμε τα νηματα; :S :S :S