Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.737
Πόντοι
736
Εγω δεν παρακολουθούσα ιδιαίτερα το survivor , πολύ σπάνια απλά χτες που είδα λίγο απο το επεισόδειο που ητανε καλεσμένοι οι φιναλίστ μου έκανε εντύπωση που (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ολες οι γυναίκες ηταν φούλ βαμμένες και η δικαιούλια ηταν ελάχιστα ως καθόλου βαμμένη , ποιός ξέρει ίσως για να υπάρχει ισσοροπία ; Η δεν ηθελε η ίδια να βαφτεί ;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Scorpions αυριο για νεα αρπαχτη :headbaning1:
του χρονου θα παιξουν στο μπασκετακι της γειτονια μου,για πρωτη φορα ομως :- :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Εγω δεν παρακολουθούσα ιδιαίτερα το survivor , πολύ σπάνια απλά χτες που είδα λίγο απο το επεισόδειο που ητανε καλεσμένοι οι φιναλίστ μου έκανε εντύπωση που (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ολες οι γυναίκες ηταν φούλ βαμμένες και η δικαιούλια ηταν ελάχιστα ως καθόλου βαμμένη , ποιός ξέρει ίσως για να υπάρχει ισσοροπία ; Η δεν ηθελε η ίδια να βαφτεί ;

μαλλον δεν βλεπεις καλα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586

Επειδή έτυχε και είδα λίγο από το Πανόραμα μέσα στην εβδομάδα και είχε την Δικαιούλια βαμμένη και την είχαν κάνει πολύ χειρότερη από ότι άβαφτη μέσα στο παιχνίδι. Πιό καλή είναι έτσι.

Επισκέπτης
Παιδιά πείτε του νηματοθετη να βάλει δημοσκόπηση για το αν ήταν η όχι βαμμένη η Βιργινία...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom