Εγω δεν παρακολουθούσα ιδιαίτερα το survivor , πολύ σπάνια απλά χτες που είδα λίγο απο το επεισόδειο που ητανε καλεσμένοι οι φιναλίστ μου έκανε εντύπωση που (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ολες οι γυναίκες ηταν φούλ βαμμένες και η δικαιούλια ηταν ελάχιστα ως καθόλου βαμμένη , ποιός ξέρει ίσως για να υπάρχει ισσοροπία ; Η δεν ηθελε η ίδια να βαφτεί ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Scorpions αυριο για νεα αρπαχτη ![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
του χρονου θα παιξουν στο μπασκετακι της γειτονια μου,για πρωτη φορα ομως :- :S :S :S
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
του χρονου θα παιξουν στο μπασκετακι της γειτονια μου,για πρωτη φορα ομως :- :S :S :S
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τυπε θα ξαναπαιξουν την μεθεπομενη ομως γιατι θα ναι η τελευταιαScorpions αυριο για νεα αρπαχτη
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
μαλλον δεν βλεπεις καλαΕγω δεν παρακολουθούσα ιδιαίτερα το survivor , πολύ σπάνια απλά χτες που είδα λίγο απο το επεισόδειο που ητανε καλεσμένοι οι φιναλίστ μου έκανε εντύπωση που (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ολες οι γυναίκες ηταν φούλ βαμμένες και η δικαιούλια ηταν ελάχιστα ως καθόλου βαμμένη , ποιός ξέρει ίσως για να υπάρχει ισσοροπία ; Η δεν ηθελε η ίδια να βαφτεί ;
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.309
- Πόντοι
- 2.586
Εγω δεν παρακολουθούσα ιδιαίτερα το survivor , πολύ σπάνια απλά χτες που είδα λίγο απο το επεισόδειο που ητανε καλεσμένοι οι φιναλίστ μου έκανε εντύπωση που (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ολες οι γυναίκες ηταν φούλ βαμμένες και η δικαιούλια ηταν ελάχιστα ως καθόλου βαμμένη , ποιός ξέρει ίσως για να υπάρχει ισσοροπία ; Η δεν ηθελε η ίδια να βαφτεί ;
Επειδή έτυχε και είδα λίγο από το Πανόραμα μέσα στην εβδομάδα και είχε την Δικαιούλια βαμμένη και την είχαν κάνει πολύ χειρότερη από ότι άβαφτη μέσα στο παιχνίδι. Πιό καλή είναι έτσι.
Επισκέπτης
Παιδιά πείτε του νηματοθετη να βάλει δημοσκόπηση για το αν ήταν η όχι βαμμένη η Βιργινία...
Επισκέπτης
τυπε δεν γινεται..πηγε για μπανια ο μπαχαλος και μας αφησε ετσι :S :S :S
Τον μπαναρανε τύπε;
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τυπε δεν γινεται..πηγε για μπανια ο μπαχαλος και μας αφησε ετσι :S :S :SΠαιδιά πείτε του νηματοθετη να βάλει δημοσκόπηση για το αν ήταν η όχι βαμμένη η Βιργινία...
Επισκέπτης
Α πέθανε δηλαδή... Κρίμα.τυπε κατι ακουσα για ετοιμασιες γαμου :S :S :S να ναι καλα δηλαδη ο ανθρωπος,αλλο κακο να μην τον εβρει![]()
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τυπε κατι ακουσα για ετοιμασιες γαμου :S :S :S να ναι καλα δηλαδη ο ανθρωπος,αλλο κακο να μην τον εβρειΤον μπαναρανε τύπε;
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
:S :S :SΑ πέθανε δηλαδή... Κρίμα.
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
καλα τυπε..το σηκωσαν οι ΓαλλοιΤι εγινε μουτρακια :S :S :S
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
τυπε λεω να παω,με ντου και ετσι :S :S :Sτυπε θα ξαναπαιξουν την μεθεπομενη ομως γιατι θα ναι η τελευταια:S :S :S
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τυπε κατσε να κανουν για εκατοστη φορα την τελυεταια συναυλια και μετα :S :S :Sτυπε λεω να παω,με ντου και ετσι :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
του χρονου στο πλατειακι στην Βαθης τυπετυπε κατσε να κανουν για εκατοστη φορα την τελυεταια συναυλια και μετα :S :S :S
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τυπε περιμενω να βγουν τουρ οπως τα μπουλουκια παλια στην επαρχια :S :S :Sτου χρονου στο πλατειακι στην Βαθης τυπε:S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
τυπε περιμενω να βγουν τουρ οπως τα μπουλουκια παλια στην επαρχια :S :S :S
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
Τυπε, ο τύπος που έχεις στην εικόνα είναι από survivor?
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
ναι τυπε :S :S :SΤυπε, ο τύπος που έχεις στην εικόνα είναι από survivor?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K