You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.812
- Πόντοι
- 5.006
τι εγινε τυπε δε πηγες για μπανακι? :S :S :Sοχι οτι θα το δουμε αλλα κοντευει ο τελικος :S :S :S
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
δεν προλαβαινω τυπε :S :S :S εσυ τσακισες κανενα κοπαδι τσιπουρογαριδοχταποδοκαλαμαριατι εγινε τυπε δε πηγες για μπανακι? :S :S :S
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.812
- Πόντοι
- 5.006
οχι τυπε σαλατα φρουτα και τετοια αυτη τη περιοδο σε 1.5 μηνα εχω χασει 7 κιλα και συνεχιζωδεν προλαβαινω τυπε :S :S :S εσυ τσακισες κανενα κοπαδι τσιπουρογαριδοχταποδοκαλαμαρια![]()
![]()
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
σημερα δεν ειναι?οχι οτι θα το δουμε αλλα κοντευει ο τελικος :S :S :S
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
σ ωραιοςοχι τυπε σαλατα φρουτα και τετοια αυτη τη περιοδο σε 1.5 μηνα εχω χασει 7 κιλα και συνεχιζω
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.812
- Πόντοι
- 5.006
αλλα 8 και ειμαστε καλα για το χειμωνα για τα κοπαδια.Φτου σου τυπε.... :S :S :S
Επισκέπτης
οχι τυπε σαλατα φρουτα και τετοια αυτη τη περιοδο σε 1.5 μηνα εχω χασει 7 κιλα και συνεχιζω
Φτου σου τυπε.... :S :S :S
Επισκέπτης
αλλα 8 και ειμαστε καλα για το χειμωνα για τα κοπαδια.
Ο αντρας ο σωστος τυπε διαιτες ξεκιναει μετα το καλοκαιρι και δεν τις τελειωνει ποτε...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.812
- Πόντοι
- 5.006
τυπε ειδα νικολα βαμβακουλα σημερα σε ενα συγκροτημα του ολυμπιακου που παω σε πισινα και τα λεγαμε μου λεει για το προπονητη σοβαρος και εχει γνωσεις θα φυγουν η αλητρες,το ρωτησα για τα στοπερ και μου λεει το πουλο ενχελς και σερβος μου λεει για σερβο πιο γρηγορη ειναι η χελωνα απο αυτον...Ο αντρας ο σωστος τυπε διαιτες ξεκιναει μετα το καλοκαιρι και δεν τις τελειωνει ποτε...
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Επισκέπτης
τυπε ειδα νικολα βαμβακουλα σημερα σε ενα συγκροτημα του ολυμπιακου που παω σε πισινα και τα λεγαμε μου λεει για το προπονητη σοβαρος και εχει γνωσεις θα φυγουν η αλητρες,το ρωτησα για τα στοπερ και μου λεει το πουλο ενχελς και σερβος μου λεει για σερβο πιο γρηγορη ειναι η χελωνα απο αυτον...![]()
Επρεπε να τον ρωτησεις τυπε μου ποτε θα παρει τον πουλο ο φιλος του ο Χοντρος απο τον Ολυμπιακο...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.812
- Πόντοι
- 5.006
κουμπαρος του ειναι..θα γινει δουλεια φετος αδελφε θα δειξει..?Επρεπε να τον ρωτησεις τυπε μου ποτε θα παρει τον πουλο ο φιλος του ο Χοντρος απο τον Ολυμπιακο...
Επισκέπτης
Αρχιδια τυπε μου...βλεπεις οτι ακομα και μετα απο μια καταστροφικη χρονια που τερματισες 3ος ο Χοντρος το μονο που τον νοιαζει ειναι να βρει ενα μεγαλομανατζερ για να πουλαει ακριβα οτι μπορει να πουλησει και να τα αντικαθιστα με ελευθερους,δανεικους ή μεχρι το πολυ 2 εκ ευρω παιχτες.
Με Κοκες,Μεριες και παπαριες ομαδα δεν κανεις...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.812
- Πόντοι
- 5.006
και αμα σου βγουν τυπε μη βγαζουμε ακομα συμπερασμα ποντενσε καλη κινηση αν φερει και το βραζιλιανο καλος απο φλαμενγκο και γκερερο καλος θα δειξει...Αρχιδια τυπε μου...βλεπεις οτι ακομα και μετα απο μια καταστροφικη χρονια που τερματισες 3ος ο Χοντρος το μονο που τον νοιαζει ειναι να βρει ενα μεγαλομανατζερ για να πουλαει ακριβα οτι μπορει να πουλησει και να τα αντικαθιστα με ελευθερους,δανεικους ή μεχρι το πολυ 2 εκ ευρω παιχτες.
Επισκέπτης
και αμα σου βγουν τυπε μη βγαζουμε ακομα συμπερασμα ποντενσε καλη κινηση αν φερει και το βραζιλιανο καλος απο φλαμενγκο και γκερερο καλος θα δειξει...
Το προβλημα τυπε μου ειναι βλεπεις οτι δεν υπαρχει οργανωση....αντι να παρεις ενα τεχνικο διευθυντη και να τσεκαρει παιχτες ολη τη χρονια και στο τελος να σου προτεινει αναλογα με τις αναγκες σου κανεις καθε χρονο εναν μεγαλομανατζερ τεχνικο διευθυντη και ψωνιζεις απο εκει οτι εχει.
Περυσι ηταν ο Αλβανος,προπερσι ο Βελγος και φετος ο Πορτογαλος....ετσι λειτουργουν ομαδες μπακαλικα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.812
- Πόντοι
- 5.006
θα δειξει τυπε μου τι να πω...Το προβλημα τυπε μου ειναι βλεπεις οτι δεν υπαρχει οργανωση....αντι να παρεις ενα τεχνικο διευθυντη και να τσεκαρει παιχτες ολη τη χρονια και στο τελος να σου προτεινει αναλογα με τις αναγκες σου κανεις καθε χρονο εναν μεγαλομανατζερ τεχνικο διευθυντη και ψωνιζεις απο εκει οτι εχει.
Περυσι ηταν ο Αλβανος,προπερσι ο Βελγος και φετος ο Πορτογαλος....ετσι λειτουργουν ομαδες μπακαλικα.
petroulacrossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2017
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Hλιας ή Δαλακα??
Ηλίας!!!!!! <3 τον αγαπωω
Ηλίας!!!!!! <3 τον αγαπωω
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
oxι οτι ενδιαφερει κανεναν ![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
νικητης ο Ηλιας-τον πουλο η σιχαμερη dyke Δαλακα![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
:S :S :S
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
νικητης ο Ηλιας-τον πουλο η σιχαμερη dyke Δαλακα
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Να χαίρεσαι τον κλαψομούνι τυπε γιατί αν έχανε κανα μήνα θα εκλαιγεoxι οτι ενδιαφερει κανεναν
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
μονο δαλακα, καλυτερη παικτρια, εχει καταφερει πιο πολλα απο τον γκοτσηoxι οτι ενδιαφερει κανεναν
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
λετε να εχει κανεις απο τους παικτες λογαριασμο στο bou να τον ρωτησουμε την γνωμη του ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K