Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
αχχαχαχαχαχα ρε φίλε, τι κλάμα ήταν αυτό του Πάνου  :2funny: :2funny: :2funny: δεν το είδα εχτές με το κωλο θρεντε εδώ πέρα που μας τρώει τη ζωή μας, και τα βλέπω από τη Μενεγάκη ευτυχώς.  :P

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
μήπως ο σκάϊ δεν δίνει, αλλά λαμβάνει 1,5 χιλιάρικο το δευτερόλεπτο για τις λιχουδιές - έπαθλα ? δεν ξέρω, ρωτάω, μήπως

Τα δωδεκα κρουασαν γιγας 1,50 ευρω το ενα, τα ξεχασες τύπε? Μιλαμε εχει τιναχτει ο προυπολογισμος στον αερα.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.297
Πόντοι
216
μήπως ο σκάϊ δεν δίνει, αλλά λαμβάνει 1,5 χιλιάρικο το δευτερόλεπτο για τις λιχουδιές - έπαθλα ? δεν ξέρω, ρωτάω, μήπως
τυπε ο σκαι απο αυτην την ιστορια και με την τηλεθεαση που εχει βγαζει τρελα λεφτα..

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
[size=13pt]Ο πατέρας κ η αδερφή του Κωνσταντίνου από τους «Μαχητές» [/size]

2vkx4ph.jpg

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Δεν ηξερα οτι η  :jerking:ειναι γονιδιακα ελεγχομενη.....θα τα σκισω τα πτυχια μου

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Ποιος παίκτης πάει μόνο για τα 100 χιλιάρικα;

- Γούλι Καλβουρτζής για Κωνστανίνο Βασάλο:
«Τον έπιασα αμέσως για να μην του γυρίσει καμιά γλώσσα γιατί μετά θα έπρεπε να πάρω το τσεκούρι και να του ανοίξω το στόμα»!

Ο Γουίλι Καλβουρτζής βγήκε από το Survivor και λύνει όλες τις απορίες της Βάλιας Ζαμπάρα στο περιοδικό Down Town.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο μισθοφόρος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Στέλιος Χανταμπάκης…

Οι συνθήκες υγιεινής

Μπάνιο κάναμε στη θάλασσα με το αντηλιακό για να νιώθουμε ότι βάζουμε κάτι πάνω μας. Οδοντόβουρτσα όχι, οδοντόκρεμα όχι, χαρτί υγείας όχι.
Ο καθαρισμός γινόταν με φύλλα από τα δέντρα, φυτά και στη θάλασσα. Νερό είχαμε συγκεκριμένα ενάμιση λίτρο την ημέρα για τη δίψα μας.
Τα δόντια μας τα πλέναμε με την άμμο. Στις γυναίκες δίνονταν μόνο σερβιέτες και ξυραφάκι για τα πόδια και τις μασχάλες τους. Υπήρχε επίσης και ένας κοινόχρηστος νυχοκόπτης για να κόβουμε τα νύχια μας.
Βρωμούσαμε, ήταν πολύ έντονη η μυρωδιά, αλλά μετά το συνηθίζεις.

Η λιποθυμία του Κωνσταντίνου Βασάλου

Είχε λιποθυμήσει άλλες δύο φορές, αλλά αυτή τη φορά εγώ τρόμαξα περισσότερο γιατί έπεσε κοντά στο σκαλοπάτι του σπιτιού και είχε σπασμούς και τον έπιασα αμέσως για να μην του γυρίσει καμιά γλώσσα γιατί μετά θα έπρεπε να πάρω το τσεκούρι και να του ανοίξω το στόμα.

Τα χρήματα που παίρνουν

Πληρωνόμαστε. Μη φανταστείς, κάτι ψηλά.

Ο καβγάς με τον Στέλιο Χανταμπάκη

Είπα πρώτη μέρα είναι ας σκύψω το κεφάλι, δεν χρειάζεται να μπω σε διαδικασία διαπληκτισμού, ειδικά με έναν αντίπαλο. Ζήτησα συγνώμη μετά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν το ξανασυζήτησα ποτέ.
Ήταν μια παρεξήγηση, εριστικός δεν ήμουν, άκουσα την ατάκα «Ας κάτσει μια βδομάδα νηστικός και να δούμε αν είναι γρήγορος», νόμιζα ότι το είπε ο Στέλιος και σχολίασα αυτό που άκουσα.
Ο Στέλιος βέβαια ζήτησε από την παραγωγή να μην παίξει την αντίδρασή του, αλλά η παραγωγή φυσικά αρνήθηκε.

Τι συμβαίνει με τον Κώστα -πρώην μισθοφόρος

Το έχει πάρει πολύ εγωιστικά.
Θέλει να είναι μπροστά, άσχετα που ο Μάριος είναι πιο καλός στα αγωνίσματα.
Μάλλον πάει για τα εκατό χιλιάρικα, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση.

Στήνει η παραγωγή σκηνικά;

Κάποιες φορές όταν καθόμασταν σαν τα βόδια στον κάμπο και τρώγαμε χορτάρι, έλεγαν «Άντε, πιάστε κανένα θέμα να πείτε».

Γιατί οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Ήταν από τα πρώτα πράγματα που τους ρώτησα μπαίνοντας και μου είπαν ότι υπήρχαν προηγούμενα από το ξενοδοχείο.
Πριν μπουν.Κάτι είχαν αντιληφθεί στη συμπεριφορά του και γι’ αυτό τον στείλανε.
Εγώ αν ήμουν από την αρχή πάντως, θα κινούσα γη και ουρανό για να μη φύγει.
Άμα είχαμε και τον Μάριο και τον Αγγελόπουλο θα ήταν μονότονο το παιχνίδι, γιατί θα κερδίζαμε μόνο.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
501
Πόντοι
306
Δυστυχος την ωρα που εχει servaivor δεν μπορω να μπω για σχλια στο αγαπημενο μου θρεντ.
Χτες που το εβλεπα καταλαβα οτι η Βαλαβανη ειναι μεγαλο λεσβιακι τελικα κριμα γιατι ειναι ωραιο μωρο.
  Η τυπησα ειναι αβυζη αθλητικογραφος που εχει πλατες και ωμους πιο αντρικους απο το συνηθισμένο και ρε παιδια πολυ κλαμα για αυτην την φιλη της παρα πολυ κλαμα τι πλακομουνια κανουνε για να κλαιει σαν καθυστερημένο.Ουτε η Βρομουσα δεν εκανε ετσυ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Δυστυχος την ωρα που εχει servaivor δεν μπορω να μπω για σχλια στο αγαπημενο μου θρεντ.
Χτες που το εβλεπα καταλαβα οτι η Βαλαβανη ειναι μεγαλο λεσβιακι τελικα κριμα γιατι ειναι ωραιο μωρο.
  Η τυπησα ειναι αβυζη αθλητικογραφος που εχει πλατες και ωμους πιο αντρικους απο το συνηθισμένο και ρε παιδια πολυ κλαμα για αυτην την φιλη της παρα πολυ κλαμα τι πλακομουνια κανουνε για να κλαιει σαν καθυστερημένο.Ουτε η Βρομουσα δεν εκανε ετσυ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Bi Sexoual την κοβω..Θα της ριχνει και κανα Πουτσο ο Λυριτζης!!

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
501
Πόντοι
306
Παντος την τριβη την πετρα

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Αμα ειναι του Λυριτζη μετραει μισος πουτσος

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
Η τυπησα ειναι αβυζη αθλητικογραφος που εχει πλατες και ωμους πιο αντρικους απο το συνηθισμένο και ρε παιδια πολυ κλαμα για αυτην την φιλη της παρα πολυ κλαμα τι πλακομουνια κανουνε για να κλαιει σαν καθυστερημένο.Ουτε η Βρομουσα δεν εκανε ετσυ
ελα ρε τυπε...
εσυ μας εβαλες χερι χτες που δεν γαμαμε τη σαρα και την ελενη
και τωρα μου εβγαλες μπετατζη τη βαλαβανη?
:headbang:

kafetzis1886

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Εγώ να την πω την αμαρτία μου, εξαρχής μου άρεσε η Οβραία. Έχει κορμάρα και η φάτσα της δε με ενοχλεί τόσο.

Αν δεν ήταν γνωστός ο πατέρας της ούτε εμένα  θα με χάλαγε η φάτσα. Αλλά είναι ίδιοι.

newego_LARGE_t_1401_106473601.JPG

Κατα τ άλλα το σώμα τα σπάει!!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Tυπε δε το χα σκεφτει ετσι κι αν ειδες εχει και ενα συνθηματικο με το μικρο δαχτυλακι που το κανει και με την αλλη ανωμαλη τη Λαουρα και καλα τριψιμο κλειτοριδας κι ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom