NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Οι γιατροί της απαγόρευσαν να φύγει τύπε, δεν το αποφάσισε η ίδια.
ίδωμεν...
Οι γιατροί της απαγόρευσαν να φύγει τύπε, δεν το αποφάσισε η ίδια.
Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ 10-4 ΚΑΙ ΕΤΣΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
Ξαναδιάβασε τι έγραψα, είσαι εκτόςΟ άλλος, του άλλου, ω άλλε. Πολύ σπασμένο τηλέφωνο παίζει ρε φίλε. Αν δεν επαληθευτεί ο πληροφοριοδότης σου στον ΣΚΑΙ για την έξοδο του ΠΑΝΑΡΑ, να του πεις να πάει να γαμηθεί γιατί μας στεναχώρησε προκαταβολικά. Αν επαληθευτεί, θα πάω να γαμηθώ εγώ στη Διδύμου με καμιά τανάπου.
Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ 10-4 ΚΑΙ ΕΤΣΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
εισαι ωραιος τυπεΝα κάνουμε αίτηση τύποι ο Πανάρας να μπει στο πάνελ του Kick Off και να σχολιάζει το πρωτάθλημα ράγκμπυ.
ΚΑΛΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ.
5 20ΑΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 20Χ5=100 ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΕΝΑ CALL-GIRLIS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ.
Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΤΡΑΔΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ 2-3 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ
Με το cg θα περάσεις ώρα και αν σου βγει και φόλα θα τα κλάψεις τα λεφτά. Με τον Πανάρα θα βγάλεις βδομάδα, θα τον βλέπεις να αγωνίζεται (φέρνει νίκες με μισό πόδι ο άνθρωπος τι να λέμε τώρα) και θα βλέπεις και τις συζητήσεις του στη καλύβα και το συμβούλιο. Ο αρχηγός ξέρεις πως δεν είναι φόλα! Μη πούμε και για τα κλάματα κατσαρίδας και λοιπών ιερόσυλων που καταψηφίσανε Πανάρα. Τα λεφτά πιάνουν τόπο...
Αν ισχύουν αυτά που λες και αν η παραγωγή έχει λίγο συναίσθηση του τι διακυβεύεται εδώ πέρα θα στήσουν το αποτέλεσμα και θα μείνει ο Πανάρας! Πάντως δεν νομίζω πως χρειάζεται στήσιμο του αποτελέσματος. Ο Πανάρας θα βιάσει πάλι όνειρα το βράδυ, και μετά θα συνεχίσει να συγχωρεί όλους εσάς τους ασεβείς μέχρι να δείτε την αλήθεια και να πέσετε και εσείς στην αγκαλιά του!
ΚΑΛΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ.
5 20ΑΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 20Χ5=100 ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΕΝΑ CALL-GIRLIS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ.
Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΤΡΑΔΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ 2-3 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ
τυποι ποτε δεν πεσαμε εξω ..
Να εχετε πιστη στον αρχηγο μας
οσοι δεν ριξατε της ψηφους σας στον αρχηγο μας να φοβάστε...
ένα σκασμο εκατομμύρια βγαζει από τις μερεντες κλπ ο αλαφουζος δεν μπορει να στεγανοποιησει τα αποτελέσματα?
δυο μερες πριν ξεραμε από τις τατιανες ότι ο σπαλιαρας θα παει στους αλλους, μετα μαθαμε από πριν ότι θα κερδισουν οι μαχητες επικοινωνια, τωρα ότι θα φυγει ο πανος και οτι η ειρηνη θα παει στους αλλους
ε.... δεν πηδιόμαστε λεω εγω, δεν το βλεπω
οτι και να γινει σημερα πρεπει ολοι να σταθουμε στο υψος των περιστασεων
ακομα και να φυγει ο αρχηγος δεν θελω δακρυα δεν θελω πικρα
γιορτη μονο που απολαυσαμε αυτον τον ηγετη εστω και για αυτο το λιγοστο χρονικο διαστημα