Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ  Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ 10-4 ΚΑΙ ΕΤΣΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Τυπε μας γαμησες τωρα  :S :S :S

Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Κριτικές
13
Like
250
Πόντοι
291
Ο άλλος, του άλλου, ω άλλε. Πολύ σπασμένο τηλέφωνο παίζει ρε φίλε. Αν δεν επαληθευτεί ο πληροφοριοδότης σου στον ΣΚΑΙ για την έξοδο του ΠΑΝΑΡΑ, να του πεις να πάει να γαμηθεί γιατί μας στεναχώρησε προκαταβολικά. Αν επαληθευτεί, θα πάω να γαμηθώ εγώ στη Διδύμου με καμιά τανάπου.
Ξαναδιάβασε τι έγραψα, είσαι εκτός

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ  Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ 10-4 ΚΑΙ ΕΤΣΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

αν επαληθευτεί η ψηφοφορία που έγινε στο fb την Τρίτη θα φύγει και με μεγάλη διάφορα αφού συγκέντρωσε 950 ψήφους έναντι 250 του μαχητή και 59 του Βασάλου 

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Πρόταση: να οργανώσουμε ένα survivor με κοπέλες από γραφεία εναντίον ανεξάρτητων  :2funny: :2funny:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
130 ατομα στο νημα 3.30 ωρες πριν την εναρξη του σοου, παμε για ρεκορ σημερα μαγκες  :rockon: :rockon: :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
ένα σκασμο εκατομμύρια βγαζει από τις μερεντες κλπ ο αλαφουζος δεν μπορει να στεγανοποιησει τα αποτελέσματα?

δυο μερες πριν ξεραμε από τις τατιανες  :vomit: ότι ο σπαλιαρας θα παει στους αλλους, μετα μαθαμε από πριν ότι θα κερδισουν οι μαχητες επικοινωνια, τωρα ότι θα φυγει ο πανος και οτι η ειρηνη θα παει στους αλλους

ε.... δεν πηδιόμαστε λεω εγω, δεν το βλεπω  :uglystupid:

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Αν φυγει ο παναρας γαμηθηκε το συμπαν

deagt

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
και εγω τα ιδια σταματαω να το βλεπω και να πορωνομαι αν επαληθευτουν τα παραπανω να παει να μαμηθει ο αλαουζος..

seglentao

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
36
Πόντοι
1
τυποι ποτε δεν πεσαμε εξω ..

Να εχετε πιστη στον αρχηγο μας

οσοι δεν ριξατε της ψηφους σας στον αρχηγο μας να φοβάστε...

Rififis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
ΚΑΛΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ.
5 20ΑΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 20Χ5=100 ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΕΝΑ CALL-GIRLIS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ.
Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΤΡΑΔΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ 2-3 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ

Με το cg θα περάσεις ώρα και αν σου βγει και φόλα θα τα κλάψεις τα λεφτά. Με τον Πανάρα θα βγάλεις  βδομάδα, θα τον βλέπεις να αγωνίζεται (φέρνει νίκες με μισό πόδι ο άνθρωπος τι να λέμε τώρα) και θα βλέπεις και τις συζητήσεις του στη καλύβα και το συμβούλιο. Ο αρχηγός ξέρεις πως δεν είναι φόλα! Μη πούμε και για τα κλάματα κατσαρίδας και λοιπών ιερόσυλων που καταψηφίσανε Πανάρα. Τα λεφτά πιάνουν τόπο...
Αν ισχύουν αυτά που λες και αν η παραγωγή έχει λίγο συναίσθηση του τι διακυβεύεται εδώ πέρα θα στήσουν το αποτέλεσμα και θα μείνει ο Πανάρας! Πάντως δεν νομίζω πως χρειάζεται στήσιμο του αποτελέσματος. Ο Πανάρας θα βιάσει πάλι όνειρα το βράδυ, και μετά θα συνεχίσει να συγχωρεί όλους εσάς τους ασεβείς μέχρι να δείτε την αλήθεια και να πέσετε και εσείς στην αγκαλιά του!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Με το cg θα περάσεις ώρα και αν σου βγει και φόλα θα τα κλάψεις τα λεφτά. Με τον Πανάρα θα βγάλεις  βδομάδα, θα τον βλέπεις να αγωνίζεται (φέρνει νίκες με μισό πόδι ο άνθρωπος τι να λέμε τώρα) και θα βλέπεις και τις συζητήσεις του στη καλύβα και το συμβούλιο. Ο αρχηγός ξέρεις πως δεν είναι φόλα! Μη πούμε και για τα κλάματα κατσαρίδας και λοιπών ιερόσυλων που καταψηφίσανε Πανάρα. Τα λεφτά πιάνουν τόπο...
Αν ισχύουν αυτά που λες και αν η παραγωγή έχει λίγο συναίσθηση του τι διακυβεύεται εδώ πέρα θα στήσουν το αποτέλεσμα και θα μείνει ο Πανάρας! Πάντως δεν νομίζω πως χρειάζεται στήσιμο του αποτελέσματος. Ο Πανάρας θα βιάσει πάλι όνειρα το βράδυ, και μετά θα συνεχίσει να συγχωρεί όλους εσάς τους ασεβείς μέχρι να δείτε την αλήθεια και να πέσετε και εσείς στην αγκαλιά του!

:rockon: :rockon: :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
ΚΑΛΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ.
5 20ΑΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 20Χ5=100 ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΕΝΑ CALL-GIRLIS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ.
Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΤΡΑΔΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ 2-3 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ

Και συ γιατι φωναζεις; Ακουμεεεεεε

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
ένα σκασμο εκατομμύρια βγαζει από τις μερεντες κλπ ο αλαφουζος δεν μπορει να στεγανοποιησει τα αποτελέσματα?

δυο μερες πριν ξεραμε από τις τατιανες  :vomit: ότι ο σπαλιαρας θα παει στους αλλους, μετα μαθαμε από πριν ότι θα κερδισουν οι μαχητες επικοινωνια, τωρα ότι θα φυγει ο πανος και οτι η ειρηνη θα παει στους αλλους

ε.... δεν πηδιόμαστε λεω εγω, δεν το βλεπω  :uglystupid:

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη γνώση για να καταλάβαινες ότι το φαβορί που θα πήγαινε απέναντι (στους μαχητές) θα ήταν αυτός που πήρε 8 ψήφους στην τελευταία ψηφοφορία, τους είχες ζαλίσει τα @@ στην παραλία και αγωνιστικά είναι και ψιλο-παλτό.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
O ΠΑΝΟΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΕΒΑΣΤΟΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!! ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗ ΜΠΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ!!!

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
οτι και να γινει σημερα πρεπει ολοι να σταθουμε στο υψος των περιστασεων

ακομα και να φυγει ο αρχηγος δεν θελω δακρυα δεν θελω πικρα

γιορτη μονο που απολαυσαμε αυτον τον ηγετη εστω και για αυτο το λιγοστο χρονικο διαστημα

Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Κριτικές
13
Like
250
Πόντοι
291
:2funny: :2funny: :2funny:
οτι και να γινει σημερα πρεπει ολοι να σταθουμε στο υψος των περιστασεων

ακομα και να φυγει ο αρχηγος δεν θελω δακρυα δεν θελω πικρα

γιορτη μονο που απολαυσαμε αυτον τον ηγετη εστω και για αυτο το λιγοστο χρονικο διαστημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom