Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Κερδίζουν οι Δ.
Φέυγει ο Κ.
Τρώνε Π.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Λοιπόν η πηγή μου λέει ότι κερδίζουν 10-7 οι διάσημοι, τρώνε κοτόπουλο με πατάτες και δυστυχώς φεύγει ο Πανάρας. Όλα σκατά δηλαδή, ελπίζω να μην βγουν...
οχι ρε τυπε...
μας φαρμακωσες ...
:headbang:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
άυριο που έχει live τι κάνουμε?
θα στυσταθει μια δεκαμελη ομαδα απο τους τρεις που ειμαστε να προσπαθησουμε να βγαλουμε το λαιβ να μην λειψει στους χιλιαδερς φανς...μετα παμε ερυθρο σταυρο να βγει ραδιοφωνικο για ραο

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
Λοιπόν η πηγή μου λέει ότι κερδίζουν 10-7 οι διάσημοι, τρώνε κοτόπουλο με πατάτες και δυστυχώς φεύγει ο Πανάρας. Όλα σκατά δηλαδή, ελπίζω να μην βγουν...
καλο το κοτοπουλο με πατατες ρε τυπε.γιατι?

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Ενταξει Για Το Αγωνισμα Δεν Ειχα Καμια Αγωνια....Μονο Οποτε Δεν Θελουν Κατι Χανουν Οι Ανθυποδιασημοι !!!
Αλλα ΟΧΙ Ρε Τυπε ΟΧΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ...ΟΧΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ Της Καρδιας Μας !!!
Ένα Δάκρυ Αρχιζει & Κυλαει....  :o  :-  >:(   :dunno:   :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Κριτικές
13
Like
250
Πόντοι
291
Κι εγώ ξενέρωσα :( Αλλά όταν μιλάμε για διαρροή που δεν ξέρω απευθείας από την πηγή όλα είναι πιθανά. Έχω 1/1, αν συνεχιστεί κι άλλες φορές, οκ τότε θα γίνει εγγύηση

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
θα στυσταθει μια δεκαμελη ομαδα απο τους τρεις που ειμαστε να προσπαθησουμε να βγαλουμε το λαιβ να μην λειψει στους χιλιαδερς φανς...μετα παμε ερυθρο σταυρο να βγει ραδιοφωνικο για ραο
Ασε καλύτερα να πάω με Νάσο στο εξωτικό μεταξουργείο,να νιώσω και λίγο survivor.  :grin:

Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Κριτικές
13
Like
250
Πόντοι
291
Όντως το κακό είναι πως έτσι όπως έχουν γίνει οι ομάδες οι διάσημοι κερδίζουν όποτε θέλουν, το οποίο σημαίνει ότι δε θα βγουν ποτέ προτεινόμενα τα φίδια... Άρα υπομονή μέχρι να γίνουν μία ομάδα...

seglentao

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
36
Πόντοι
1
οχι ρε τυποι μην μου  το κανετε αυτο...

τι μεταξι και μλκιες παμε απο τωρα αεροδρομιο

Επισκέπτης
Μην ακούω μαλακιες. Σήμερα φεύγει ο μισθοφλώρος.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ε όχι και συνέχεια, 2 φορές πήγα να δω τι παίζει αν έχει καμιά καλή κωλαρού. Μόνο κάποιον ντιγκιντάγκα Σταύρο βρήκα.
δεν σου κανουν οι κωλαρες των κοριτσιων μας τυπε;της βρωμουσας πχ :think: :zombie: :zombie: :zombie:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σε 30' ΚΛΗΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ...
:police: :police: :police: :police:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Τυπε Μπορει Να Κανω Και Λάθος Για Την Τηλεθεαση...Ωστοσο Τετοιου Τύπου Παιχνίδια Δεν Τα Βλεπεις Για Τα
Αγωνισματα Προσχολικης-Σχολικης Ηλικιας Αλλα Για Το Τι Θα Γινει Μετα...Αντιδραση Παικτων...Ιντριγκες...
Τσακωμους Στη Λογικη Της "Κλειδαροτρυπας" !!! Θεωρω Λοιπόν & Με Την Αφαιρετικη Μεθοδο Παντα
( Πουστη Πλυντηριά Με Κολλησες Και Εμενα  :grin: ) Οτι Αν Αποχωρησει Ο Τρισμεγιστος ΠΑΝΑΡΑΣ...
Η Ιντριγκα Στους Μαχητες Θα Εκλειψει Και Οσο Προσαρμοζετε Και Ο Σπαλ Θα Υπαρξει Μια Χαλαρωση Μιας Και
Ο Ιδιος Δεν Ειναι Παιδι Που Θα Τσακωθει Η Θα Πει Κατι Πισω Απο Την Πλατη Των Αλλων !
Για Τον Παναρα Εχασα 1 Call Girl Η 5 Γυναικες Στην Φυλης Η 10 Στο Μεταξι ! Θα Μπορουσα Να Ειχα Χασει &
City Tour Αλλα Θεωρησα Οτι Ο Αρχηγος Θα Το Καθαρισει Σημερα Ευκολα Η Δυσκολα Και Θα Επρεπε Να
Στηριξω Σε Επομενη/Επομενες Ψηφοφοριες Δυνατα !!!

Για Την Ειρηνη Προανεφερα Οτι Η Γυναικα Απειδειξε Οτι Εχει Κοχονες...
Και Απο Αυτα Που Ειπε Αλλα Και Το Δηθεν Αστειο Του Χανταβλακα Με Την Ψηφοφορια Του Σουτιεν Προβλεπω Οτι
Θα Χασουν Επιτηδες Την Ασυλια Για Να Την Στειλουν !!! Το Θεμα Ειναι Ποιοι Δυο Θα Βγουν Μαζι Της....
Σιγουρη Θεωρω Τη Βρωμουσα Αλλα Τον Δευτερο Δυσκολα Να Τον Προβλεψω Μιας Και Η Κλικα Αυτη Την
Δεδομενη Στιγμη Ειναι "Τσιμεντο" !!! Ο Ντανος Δειχνει Να "Προσαρμοζεται" Μετα Απο Την Σεντρα
Που Τον Βγαλανε & Τους Κανει Ολες Τις Δουλειες Αλλα Φερνει Και Ευκολες Νικες ! Ιδωμεν....  

τύπε εντελώς φιλικά σου λέω μην χαλάς τα λεφτά σου σε μηνύματα. Δεν αποφασίζουν βάσει sms ποιος παίκτης θα μείνει γιατί πολύ απλά η σύνθεση του τηλεοπτικού κοινού είναι συντριπτικά μεγαλύτερη από τα 15χρονα που στέλνουν sms. Τι ποσοστό από τους τηλεθεατές νομίζεις ότι στέλνει sms. Ούτε το 10% δεν θα ναι. Το άλλο 90% πιστεύεις θα το γράψουν στα αρχίδια τους για να ακούσουν το 10%; Facebook, twitter, youtube, blogs, espresso και τηλεπρωϊνάδικα είναι η αξιόπιστη πληροφόρησή τους για το ποιος θα πρέπει να μείνει για να γεμίσει το πουγκί.

Μην ανησυχείς για τον Πάνο, θα τον κρατήσουν πολύ ακόμα. Μην σου πω ότι θα στήσουν εικονικό τραυματισμό παίκτη για να πάει και η Παπαδοπούλου από εκεί.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
1.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom