Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Να ρωτήσω, μπορεί να γίνει αδελφοποίηση του θρεντ του δικού μας με αυτο του κερατά?

Παρατηρώ κάτι καλούς σχολιαστές εκεί, να τους φέρουμε από δω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.893
Πόντοι
6.035
Να ρωτήσω, μπορεί να γίνει αδελφοποίηση του θρεντ του δικού μας με αυτο του κερατά?

Παρατηρώ κάτι καλούς σχολιαστές εκεί, να τους φέρουμε από δω.
Βλέπεις την πανωλεθρία να έρχετε και παρακαλάς.  :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.649
Πόντοι
5.506
Λόγω του Πάνου θα είμαι και εγώ εδώ,αλλά απο αυρίο δεν έχει έλεος,ξεκινάει πάλι το academy.
επισης να πω κατι που πρεπει ολοι να ακολουθουμε μαγκες :

με το σουρβαιβορ δεν μας χωριζει και δεν πρεπει να μας χωριζει τιποτα...παρα το γεγονος οτι υπαρχουν εγκαθετοι απο το αλλο ριαλιτι που μας λοιδορουν, εμεις πρεπει να δειχνουμε μεγαλοψυχια ως ανωτεροι ανθρωποι που ειμαστε..και οι δυο εκπομπες ειναι υπεραπαραιτες στην ελληνικη τβ που γενικα στερειται ποιοτητας...μονο αν ειμαστε συσπειρωμενοι θα μπορεσουμε του χρονου να δουμε ακομα περισσοτερα τετοια παιχνιδια στην ελληνικη τβ και ποιος ξερει ισως σε λιγα χρονια να φτασουμε και τα ριαλιτι του εξωτερικου που γαμιουνται και δερνονται αβερτα (μακρινο ονειρο βεβαια, γιατι ως λαος δεν ειμαστε ποτε ενωμενοι σε εναν μεγαλεπηβολο στοχο και θελουμε ολοι να ψωφησει η κατσικα του γειτονα  :- )

οποτε δειχνετε ανωτεροτητα στους απεναντι ειδικα τωρα που εχει γυρισει το πραγμα... :hi:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Λόγω του Πάνου θα είμαι και εγώ εδώ,αλλά απο αυρίο δεν έχει έλεος,ξεκινάει πάλι το academy.
Τύπε είναι τόσο ψοφοειδες το Σταρ Ακαντεμυ που δεν έχουν live  (ή έστω κονσέρβα) την Κυριακη!!

Επίσης δεν νομίζω να υπάρχουν καλές φωνες, πράγμα που έχει κάνει την επιτροπή να θέλει να τα παρατήσει. Κοίταξε τους πως βαριουνται η Βίσση με τον Καρβέλια.

Αντιθετως, ο Σάκης Τανιμανιδης μπορεί να είναι ότι είναι, αλλά το παιχνιδι, το ευχαριστιεται.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Απαρτία βλέπω, έτσι να μαζεύονται οι υποστηρικτές του αρχηγού σιγά σιγά όσο κοντεύει η ώρα

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Ναι τυπε σημερα ολοι οι ξεχασμενοι εδω, χθες που μας τη πεσαν οι σταρακαντεμιτες μονος του ο ομορφουλης να παλευει  :S :S :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
[tableείχ[/table]
θα ρθω κατα τις 02.00 στο σπιτι

οπως παντα θα πεσω με τα μουτρα στη θρενταρα για να διαβασω ολα τα ποστ
Σόφη κίνηση, θα είναι σαν να το είδες.

Αν και πιστεύω δεν χρειάζεται να διαβάσεις όλες τις σελίδες μία προς μία. Μπορείς ενδεικτικά να διαλέξεις κάποιες στην τύχη και θα είσαι οκ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.649
Πόντοι
5.506
Τύπε είναι τόσο ψοφοειδες το Σταρ Ακαντεμυ που δεν έχουν live  (ή έστω κονσέρβα) την Κυριακη!!
Παιδια ως γνωστον τις κυριακες δεν εχει ουτε λαιβ ουτε επεισοδιο, γιατι δεν εχει νοημα να βιαζουμε τα ονειρα και του σουρβαιβορ και του rising star μαζι... :hi:
ολα εχουν απαντηθει σωστα και τεκμηριωμενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom