troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.649
- Πόντοι
- 5.506
κωστα ντροπηασε ρε φλωρακο
το μονο που φθινει ειναι το μικρο σου πουλακι
ο ΠΑΝΑΡΑΣ δεν φθινει ποτε
κωστα ντροπηασε ρε φλωρακο
το μονο που φθινει ειναι το μικρο σου πουλακι
ο ΠΑΝΑΡΑΣ δεν φθινει ποτε
Βλέπεις την πανωλεθρία να έρχετε και παρακαλάς.Να ρωτήσω, μπορεί να γίνει αδελφοποίηση του θρεντ του δικού μας με αυτο του κερατά?
Παρατηρώ κάτι καλούς σχολιαστές εκεί, να τους φέρουμε από δω.
Θα δεις τη πανωλεθρία σε λίγο όπου θα χτυπήσουμε 150-250.Βλέπεις την πανωλεθρία να έρχετε και παρακαλάς.![]()
αυτα περασαν ανεπιστρεπτι τυπε...Θα δεις τη πανωλεθρία σε λίγο όπου θα χτυπήσουμε 150-250.
Λόγω του Πάνου θα είμαι και εγώ εδώ,αλλά απο αυρίο δεν έχει έλεος,ξεκινάει πάλι το academy.Θα δεις τη πανωλεθρία σε λίγο όπου θα χτυπήσουμε 150-250.
Λόγω του Πάνου θα είμαι και εγώ εδώ,αλλά απο αυρίο δεν έχει έλεος,ξεκινάει πάλι το academy.
επισης να πω κατι που πρεπει ολοι να ακολουθουμε μαγκες :
με το σουρβαιβορ δεν μας χωριζει και δεν πρεπει να μας χωριζει τιποτα...παρα το γεγονος οτι υπαρχουν εγκαθετοι απο το αλλο ριαλιτι που μας λοιδορουν, εμεις πρεπει να δειχνουμε μεγαλοψυχια ως ανωτεροι ανθρωποι που ειμαστε..και οι δυο εκπομπες ειναι υπεραπαραιτες στην ελληνικη τβ που γενικα στερειται ποιοτητας...μονο αν ειμαστε συσπειρωμενοι θα μπορεσουμε του χρονου να δουμε ακομα περισσοτερα τετοια παιχνιδια στην ελληνικη τβ και ποιος ξερει ισως σε λιγα χρονια να φτασουμε και τα ριαλιτι του εξωτερικου που γαμιουνται και δερνονται αβερτα (μακρινο ονειρο βεβαια, γιατι ως λαος δεν ειμαστε ποτε ενωμενοι σε εναν μεγαλεπηβολο στοχο και θελουμε ολοι να ψωφησει η κατσικα του γειτονα :- )
οποτε δειχνετε ανωτεροτητα στους απεναντι ειδικα τωρα που εχει γυρισει το πραγμα...![]()
από Παρασκευή που ξεκίνησα γυρω στις 300
Στο αγωνισμα της Δευτερας μπορει να αγριεψουν τα πραγματα τυπε. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/1/article_36574/gine-o-prwtathlitis-elladas-sto-tabli.w_hr.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Θα δεις τη πανωλεθρία σε λίγο όπου θα χτυπήσουμε 150-250.
Τύπε είναι τόσο ψοφοειδες το Σταρ Ακαντεμυ που δεν έχουν live (ή έστω κονσέρβα) την Κυριακη!!Λόγω του Πάνου θα είμαι και εγώ εδώ,αλλά απο αυρίο δεν έχει έλεος,ξεκινάει πάλι το academy.
αυτα περασαν ανεπιστρεπτι τυπε...
Απαρτία βλέπω, έτσι να μαζεύονται οι υποστηρικτές του αρχηγού σιγά σιγά όσο κοντεύει η ώρα
![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου τυπαρα.εδω.θα συμμετασχω στο σκουπιδιασμα του σταρ ακαντεμυ![]()
![]()
![]()
Σόφη κίνηση, θα είναι σαν να το είδες.θα ρθω κατα τις 02.00 στο σπιτι
οπως παντα θα πεσω με τα μουτρα στη θρενταρα για να διαβασω ολα τα ποστ
34 μέλη και 46 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.Τυπε Περίμενε...20 Λεπτακια Σκαρτα Μεινανε !!! ;)![]()
![]()
![]()
Τύπε Την Πίνεις ??? Ουτε Ταξι Δεν Γεμίζετε !!!![]()
![]()
![]()
Τύπε είναι τόσο ψοφοειδες το Σταρ Ακαντεμυ που δεν έχουν live (ή έστω κονσέρβα) την Κυριακη!!
ολα εχουν απαντηθει σωστα και τεκμηριωμεναΠαιδια ως γνωστον τις κυριακες δεν εχει ουτε λαιβ ουτε επεισοδιο, γιατι δεν εχει νοημα να βιαζουμε τα ονειρα και του σουρβαιβορ και του rising star μαζι...![]()
Ελά ντε ταξί γεμίζουμε στο βανάκι ζοριζόμαστε.Αυτο το ρατσιστικο για τα ταξι "αστειο" πρεπει να τελειωνει καποτε....