kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 326
...είπε ο Μπαμπινιώτης των πούστηδων.
ετσι χωστα στην πουσταρα
...είπε ο Μπαμπινιώτης των πούστηδων.
βοηθαμε και εμεις απο το ακαντεμυΑπαρτία βλέπω, έτσι να μαζεύονται οι υποστηρικτές του αρχηγού σιγά σιγά όσο κοντεύει η ώρα
![]()
![]()
![]()
![]()
βοηθαμε και εμεις απο το ακαντεμυ
βοηθαμε και εμεις απο το ακαντεμυ
αυτο παλια...τωρα εχουμε μια δεκαδα πιστους ανετα...και το σοου ανεβαινει συνεχωςΤύπε Την Πίνεις ??? Ουτε Ταξι Δεν Γεμίζετε !!!![]()
![]()
![]()
αυτο παλια...τωρα εχουμε μια δεκαδα πιστους ανετα...και το σοου ανεβαινει συνεχως
33-73 ο κερατας...
22-37 εδω
7-7 το Star Academy
μας εφαγε το κυριακατικο θεμα... :-
Το δεύτερο θα' λεγα..Τυπε ΔΕΝ Πηρα Γραμμη...Λεει Τπτ Ο Κερατας ? Να Ριξω Βλεφαρο Η Θα Χασω Τον Χρονο Μου ?![]()
βαρεμαρα τυπε μουΤυπε ΔΕΝ Πηρα Γραμμη...Λεει Τπτ Ο Κερατας ? Να Ριξω Βλεφαρο Η Θα Χασω Τον Χρονο Μου ?![]()
Οι οπαδοί του κερατά στο live θα έρθουν μαζί μας.33-73 ο κερατας...
22-37 εδω
7-7 το Star Academy
μας εφαγε το κυριακατικο θεμα... :-
βαρεμαρα τυπε μου
θελει να τσιμπαει σχολια για τη "γυναικα" του
και την παιζει σαν τον φανη555...
![]()
Το δεύτερο θα' λεγα..
βαρεμαρα τυπε μου
θελει να τσιμπαει σχολια για τη "γυναικα" του
και την παιζει σαν τον φανη555...
![]()
[URL unfurl="true"]https://static1.squarespace.com/static/5505b806e4b0edf4bca075b7/570008b08a65e2358462b2c3/582261a0e58c62ae64712efc/1478648225638/Playskool+Sesame+Street+Big+Bird's+On+the+Go+Shapes.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χαχααχα καυλιάρη, πέθανα στο γέλιο ;D
υγ να πεθάνει και ο κύπριος στο πόνο
λες?Οι οπαδοί του κερατά στο live θα έρθουν μαζί μας.
viva la academica.Viva la vida raopau.![]()
και οχι μονο...23 42 ειχατε ξημερωμα τριτης με βροχερο καιρο της καλες μερες οχι τωρα στο κυριακατικο (και στηριζουμε και εμεις φαντασου)...το νημα και το παιχνιδι φθινει.το ακαντεμυ ειναι το μελλονλες?
εχει ξενερωσει ο κοσμος με την αποχωρησει της κωλιδα... :-
και οχι μονο...23 42 ειχατε ξημερωμα τριτης με βροχερο καιρο της καλες μερες οχι τωρα στο κυριακατικο (και στηριζουμε και εμεις φαντασου)...το νημα και το παιχνιδι φθινει.το ακαντεμυ ειναι το μελλον