ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.481
- Πόντοι
- 24.596
οκ,μονο 8 σελιδες οσο ελειπα,στρωνομαι :S :S :S
Ο Μαριος ειναι καυλα.
Ανωμαλος .
Ο Μαριος.
τι ειναι τουτο?
ναι. κατσε εδω και ποσταρε και διπλα εχουμε να σταυρωσουμε ποστ 3 ωρες
Τύπισα Εισαι Σιγουρη Οτι Βλεπεις Survivor ???
Και Σιγουρα Εισαι Με Τους Μαχητες ???
Μηπως Σε Βάλανε Απο Το Σταρ Ακαδεμυ Να Κανεις Μπουρδελο Το Νήμα ???
http://[URL unfurl="true"]www.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2017/03/3ea95617cff6e42112e79cf5d3701e50-696x418.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αααα ο μανατζερ της καρδιας μας ειναι ο Παναρας?Εγω μουνοΠάνο τον ξέρω
μονο νιμου λες τυπεγια τον κωλο το 'χεις διασταυρώσεις τυπε?![]()
εδινες τυπεΚρίμα που έφυγε η ειρηνη κολλυδα.μιλαμε για γυναικαρα
θα γουστάρατε Σάρα και Ελισάβετ σε τσόντα ??
σημερα δεν εχει survivor και κατεληξα να βλεπω αυτο το τηλεσκουπιδι το σταρ ακαντεμι μεγαλη σαπιλα![]()
Πρεπει να τους κανουμε κανα συντονισμενο πεσιμο στο θρεντακι τους καμια μερα να τους τραμπουκισουμε ασχημαTυπε που εισαι ολη μερα? Ειχαμε πεσιμο απο σταρακαντεμιτες και ειναι μια γκομενα που γουσταρει τη ζωντοχηρα, κατα τ αλλα ηρεμια :S :S :S
Επεσες μεσα ομως για το βαλαβανακι.Οχι ρε ψωναρα σιγα μην καθομαι να διαβαζω τα ποστ σου.Και η κωΛαουρα σουαρες?
Να σεβεσαι.αααα ο μανατζερ της καρδιας μας ειναι ο Παναρας?Εγω μουνοΠάνο τον ξέρω
τι να σου να κλασει το σταρ ακαδεμη...ειναι σαν να εισαι βαριας μορφης τοξικομανης και να σου δινουν ως υποκαταστατο κρασακι και μαλιστα νερωμενο...
αααα ο μανατζερ της καρδιας μας ειναι ο Παναρας?ΕγωμουνοΠάνο τον ξέρω
Πρεπει να τους κανουμε κανα συντονισμενο πεσιμο στο θρεντακι τους καμια μερα να τους τραμπουκισουμε ασχημα..το κακο ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα βρουμε κανεναν μεσα
![]()
Πρεπει να τους κανουμε κανα συντονισμενο πεσιμο στο θρεντακι τους καμια μερα να τους τραμπουκισουμε ασχημα..το κακο ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα βρουμε κανεναν μεσα
![]()
Θα σεβεσαι..και προσεχε γιατι συμβαινουν και ατυχηματα τελευταια...αααα ο μανατζερ της καρδιας μας ειναι ο Παναρας?Εγω μουνοΠάνο τον ξέρω