Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Καλησπέρα καυλίνια μου.Πως πάμε?Μπήκα να δω σχόλια γιατι ήμουν σιγουρη οτι παρακολουθειτε κι εσεις.
Λοιπόν εγω ειμαι με τους Μαχητες γιατι οι άλλοι μου την εχουν σπάσει για καποιο λογο αλλα δεν ξερω για ποιον ακριβως.Κατι ο Χανταβλακης ,η μαλακω η αβυζη Βαλαβανη,μόνο η Παπαδοπουλου ειναι ντομπρο ατομο και ο Σπαλ.
Εφυγε η Ειρηνάρα απο τους μαχητες και την γαμησαμε βεβαια.
Αυριο εχει αγωνισμα ηπιο ,παιζουν καποιες φημες ποιος κερδιζει αλλα μην πολυπιστευετε ποιος θα μετακινηθει στους μαχητες και τετοια γιατι λογω πρωταπριλιας λεγανε όλοι μαλακιες.

Επισης δεν μου αρεσει ο Αγγελόπουλος καθολου δεν με καυλωνει.Κατι σαν τον Σακη που ολοι λενε τι θεος αλλα δεν εχει το στυλακι που καυλωνει .Ο Μαριος ειναι η καψουρα μου.Τον θελω κολασμενα.Μου βγαζει ανωμαλια η μορφη του.

Επισκέπτης
οσο υπαρχει η καμερα λογικο ειναι να υπαρχει και το "στήσιμο"....απλα καποιοι το παρακανουν, και εισερχονται στα ορια του προσποιητού και του "κιβδηλου"

τον μαριο γτ τον βριζεις? ειναι ο μονος που κραζει και τα λεει εξω απ τα δοντια....κι χθες μου φαινεται παλι εκραξε τους διασημους για τα καραγκιοζιλικια τους στους πανηγυρισμους
μαλακας είναι ο κύπριος

Είχε φανεί τότε που εκραζε την Λάουρα ότι το παιζε τραυματισμένη και μετά άρχισε τις κωλοτούμπες

Επίσης είναι ντιπ χαζός...δεν του κόβει καθόλου

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.745
Πόντοι
606
Καλησπέρα καυλίνια μου.Πως πάμε?Μπήκα να δω σχόλια γιατι ήμουν σιγουρη οτι παρακολουθειτε κι εσεις.
Λοιπόν εγω ειμαι με τους Μαχητες γιατι οι άλλοι μου την εχουν σπάσει για καποιο λογο αλλα δεν ξερω για ποιον ακριβως.Κατι ο Χανταβλακης ,η μαλακω η αβυζη Βαλαβανη,μόνο η Παπαδοπουλου ειναι ντομπρο ατομο και ο Σπαλ.
Αυριο εχει αγωνισμα ηπιο ,παιζουν καποιες φημες ποιος κερδιζει αλλα μην πολυπιστευετε ποιος θα μετακινηθει στους μαχητες και τετοια γιατι λογω πρωταπριλιας λεγανε όλοι μαλακιες.

Επισης δεν μου αρεσει ο Αγγελόπουλος καθολου δεν με καυλωνει.Κατι σαν τον Σακη που ολοι λενε τι θεος αλλα δεν εχει το στυλακι που καυλωνει .Ο Μαριος ειναι η καψουρα μου.Τον θελω κολασμενα.Μου βγαζει ανωμαλια η μορφη του.

για σου τρελα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Καλησπερα Αλιντισσα, ειμαι ο Αλεξανδρος.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206

Εισαι η πρωτη που βλεπω να λεει οτι της αρεσει ο Μαριος.
Συνηθως απο μαχητες αρεσει ο Βασαλος και απο τους αλλους ο Ντανος ή ο Σπαλ.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εισαι η πρωτη που βλεπω να λεει οτι της αρεσει ο Μαριος.
Συνηθως απο μαχητες αρεσει ο Βασαλος και απο τους αλλους ο Ντανος ή ο Σπαλ.
Ο Σπαλ ειναι τεραστια συμπαθεια οχι σαν γκομενος αλλα σαν τυπος

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Ο Σπαλ ειναι τεραστια συμπαθεια οχι σαν γκομενος αλλα σαν τυπος

Πλακα πλακα αποδειχθηκε ξηγημενο ατομο,ιδιως στο συμβουλιο την Πεμπτη.
Κριμα ομως που αποχωρησε το ωραιοτερο μουνι του σοου.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Πλακα πλακα αποδειχθηκε ξηγημενο ατομο,ιδιως στο συμβουλιο την Πεμπτη.
Κριμα ομως που αποχωρησε το ωραιοτερο μουνι του σοου.
Ειρηναρα δυναμη η συμπαθεια μου απο τις γυναικες οπως και η Παπαδοπουλου

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom