και έψαχνα κάποιον παλιότερα, αλλά δεν θυμάμαι γιατί... λογικά για καμία δουλειά υποθέτω, αφού πάντα τσακώνομαι και φεύγω
Εγώ αν ήμουν δικηγόρος πάντως, φαντάζομαι ότι όλη μέρα μηνύσεις στις διαφημιστικές θα έκανα για παραπλανητικά μηνύματα/εικόνες οπότε καλά που δεν έγινα.
ΠΑΝΑΡΑΣ Δεν Γινεσε Αμα Τραυματιστεις !!! ΠΑΝΑΡΑΣ Γινεσε Οταν Μανατζαρεις,Βοηθας Και Ενωνεις Την Ομαδα !!! ;)
Και ΕΝΑΣ Εναντιον Ολων Να Πηγαινε Το Παιχνιδι Θα Εδειχνε Στημενο Τυπε Οτι Το Εκαναν Για Να Κερδισει Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ! Οπότε Η Τηλεθέαση Στα Ταρταρα Μετα !!! ;)
ΠΑΝΑΡΑΣ Δεν Γινεσε Αμα Τραυματιστεις !!! ΠΑΝΑΡΑΣ Γινεσε Οταν Μανατζαρεις,Βοηθας Και Ενωνεις Την Ομαδα !!! ;)
Και ΕΝΑΣ Εναντιον Ολων Να Πηγαινε Το Παιχνιδι Θα Εδειχνε Στημενο Τυπε Οτι Το Εκαναν Για Να Κερδισει Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ! Οπότε Η Τηλεθέαση Στα Ταρταρα Μετα !!! ;)
Χαταμπακη βλεπω να περνουν οι μαχητες και ολα μελι γαλα. ο αγγελοπουλος αρχηγος στην μια ομαδα χανταμπακης αρχηγος στους μαχητες με μανατζερ πανο για γλυφτη και τσανκ για ρουφιανοπουστα για να πανε ανετα στα τελικα
Σιγουρα θα παει απεναντι ενας αντρας ,συζητιεται μηπως παει και μια γυναικα.
Αν οι πηγες μου ειναι σωστες και δεν αποχωρησει η Ειρηνη τοτε θα πανε πακετο Γιωργος - Ευρυδικη διπλα
Τύπε Ο Ντανος Το Εχει Δηλωσει Οτι Στην Προηγουμενη Ομαδα Του ΔΕΝ Ξανα Παει !!!
Οσο Για Την Βλαχαβανη Ουτε Κουβεντα !!! Δεν Θελει Και Δεν Θα Παει Κιολας Ενεκα
Οτι Δουλευει Στον Σκαι (Αρα Στη Ιδια Την Παραγωγη) ;)
Σιγουρα θα παει απεναντι ενας αντρας ,συζητιεται μηπως παει και μια γυναικα.
Αν οι πηγες μου ειναι σωστες και δεν αποχωρησει η Ειρηνη τοτε θα πανε πακετο Γιωργος - Ευρυδικη διπλα
Τύπε Ο Ντανος Το Εχει Δηλωσει Οτι Στην Προηγουμενη Ομαδα Του ΔΕΝ Ξανα Παει !!!
Οσο Για Την Βλαχαβανη Ουτε Κουβεντα !!! Δεν Θελει Και Δεν Θα Παει Κιολας Ενεκα
Οτι Δουλευει Στον Σκαι (Αρα Στη Ιδια Την Παραγωγη) ;)
Δεν Υπαρχει Περιπτωση ! Ο Χανταβλακας Ειναι Αρχηγος Της Κλίκας ! Αρχικλικαδορος Δλδ. !
Για Σπαλ,Μπο, Λαουρα Χτυπαει Η Καμπανα !!! Και Ισως Προτεινουν Και Τον Ντανο !
Δεν Υπαρχει Περιπτωση ! Ο Χανταβλακας Ειναι Αρχηγος Της Κλίκας ! Αρχικλικαδορος Δλδ. !
Για Σπαλ,Μπο, Λαουρα Χτυπαει Η Καμπανα !!! Και Ισως Προτεινουν Και Τον Ντανο !