STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.828
- Πόντοι
- 6.265
Διεξηχθη ηδη αγωνισμα επαθλου??? Με τους μαχητές εξι ατομα μονο??
Στο προτελευταιο αγωνισμα 6 ειχανε παιξει απο καθε ομαδα
Διεξηχθη ηδη αγωνισμα επαθλου??? Με τους μαχητές εξι ατομα μονο??
Aρα απλώς έφυγε η Κολιδά, περιμενουμε τον Κυπριο να επιστρεψει και συνεχιζουν έξι.Στο προτελευταιο αγωνισμα 6 ειχανε παιξει απο καθε ομαδα
Η Καινούργιου τύπε;Το όνειρό μου.Μου γαμάς τα όνειρα τύπε....Η αχωνευτη πατσαβούρα Καινούργιου και ο γνωστός γλίτσας Θέμης Μάλλης έκραζαν στην πρωϊνή εκπομπή που κάνουν στο Ε το Survivor ...τι περίεργο.
Αποδυναμώθηκαν όμωςAρα απλώς έφυγε η Κολιδά, περιμενουμε τον Κυπριο να επιστρεψει και συνεχιζουν έξι.
τυπε δεν χρειαζεται να το δεις στην τηλεοραση,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να διαβασεις τις προηγουμενες 1035 σελιδες. :S :S :Sδεν έχω δει ούτε ένα δευτερόλεπτο από τις μαλακίες του ΣΚΑΙ αλλά πιστεύω πως θα το πάρει ο Κινέζος, στα μουλωχτά
τυπε δεν χρειαζεται να το δεις στην τηλεοραση,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να διαβασεις τις προηγουμενες 1035 σελιδες. :S :S :S
Και τον ΜποΣαν μια κινηση fair play μπορουνε οι διασημοι να τους παραχωρησουνε την λαουριτα
τυπε στα αρχιδια σου,ετσι; :S :S :Sωχ εφοδος....με επιασαν στη λουφα
απο μενα τυπε οκ.αρκει να μπεις μολις τελειωσεις και να μας πεις και γαργαλιστικες λεπτομερειες για το γαμησι :S :S :Sπρωινη αναφορα λοχου.................................. >>
>
πουλακια μου....κοιμαστε??μονο ο νιτρο ορθιος!!!!!!
ζητω εξαωρη αδεια σημερα απο τις 1800- οσο παει διοτι με περιμενει μπουμπουκακι για δειπνο 22 μαιων οποτε μεκαταλαβαινεται![]()
![]()
![]()
Σαν μια κινηση fair play μπορουνε οι διασημοι να τους παραχωρησουνε την λαουριτα
στον Δομινικο δεν φορανε ζωνες τυπεΤο θεμα ειναι τηρουσαν τους κανονες ασφαλειας που οριζονται απο την δομινικανη δημοκρατια? Πιθανως ναι. Το τι κανονες ισχυουν στο ελλαντα δε παιζει ρολο και ως εκ τουτου ισως ειναι ακυρη οποιαδηποτε μηνυση ως προς αυτο το σκελος.
Κλασικη παχουλοδροσατη και μαπα για χαρτοσακουλα. Προτιμω τη πρεζου με τα χιλια
τυπε λες να παει η βρωμουσα και ο φροντιστης στους μαχητες
Σαν να φαινεται οτι θα γινει αυτο που ειxα πει στην 1011 σελιδα..![]()
μαλλον εχω περιεργα γουστα :S