giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
H κατσαριδα εχει τον μισθοπιρφορο για μαξιλαρι-αρκουδακι![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![]()
![]()
Όσο περισσότερο βλέπω τη Σάρα, τόσο ο έρωτάς μου πλησιάζει τα όρια της παράκρουσης
Τι πλάζμα είναι αυτό??;;!!
Ματάρες (γαλάζιες), μαλλάρες (ξανθιές), δοντάρες (κάτασπρες), μπουτάρες, γαμπάρες, κορμάρα, κωλάρα, δερματάρα, σέξυ προγναθισμός, δαχτυλάρες, βυζάρες για μάσημα
ο δε χαρακτήρας διαμάντι: χαμογελαστή, φιτ, ακομπλεξάριστη, πάντα με χαμόγελο, πρόσχαρη, επίπεδο, ήθος, φλόγα, πάθος, αντίληψη, ισορροπία, χαμόγελο, αντι-ελεεινίδα από κάθε άποψη
δεν ξανάγινε τέτοιο παιδ
ευελπιστώ ότι βγαίνοντας δεν θα βληματοποιηθεί και θα την πετύχω κάπου να την παίξω ένα 1vs1
είδατε την Πασχάλη σήμερα στο ροντέο;Aφου χαλαστηκαν τοσο πολυ οι ελεεινιδες Βαλαβανη και Κολιδά που εφυγε η μούμια, αυτο αποτελεί πλήρη απόδειξη οτι η επιλογη του κοσμου ηταν απολυτως σωστη.
Και οταν ενας ενας ολοι οι σιχαμενοι θα βγαινουν εξω και θα βλεπουν τι σκουπίδιασμα εχουν φαει (ενω εκεινοι μεσα στην ανοησια και το ψωνισμα τους θεωρουν οτι εχουν δικιο), θα τρωνε τη σφαλιαρα της ζωης τους.
Στηριζουμε Πανο, Σπαλ, Χρανιώτη, Τσανγκ και Ντανο εναντια στις ελεεινιδες και στα υποχειρια τους Χανταμπακη και Μισθοφλώρο.
είδατε την Πασχάλη σήμερα στο ροντέο;![]()
εγώ τα λέωαυτή η ελισαβετ εχει ομορφυνει επικινδυνα![]()
αν αληθεύει,Τυπε δε θελω να στο χαλασω αλλα φημες λενε οτι κανει ψαλιδια :S :S :S
Να εχεις μαζι σου κανα δαχτυλιδι προχειρο τυπε...Όσο περισσότερο βλέπω τη Σάρα, τόσο ο έρωτάς μου πλησιάζει τα όρια της παράκρουσης
Τι πλάζμα είναι αυτό??;;!!
Ματάρες (γαλάζιες), μαλλάρες (ξανθιές), δοντάρες (κάτασπρες), μπουτάρες, γαμπάρες, κορμάρα, κωλάρα, δερματάρα, σέξυ προγναθισμός, δαχτυλάρες, βυζάρες για μάσημα
ο δε χαρακτήρας διαμάντι: χαμογελαστή, φιτ, ακομπλεξάριστη, πάντα με χαμόγελο, πρόσχαρη, επίπεδο, ήθος, φλόγα, πάθος, αντίληψη, ισορροπία, χαμόγελο, αντι-ελεεινίδα από κάθε άποψη
δεν ξανάγινε τέτοιο παιδ
ευελπιστώ ότι βγαίνοντας δεν θα βληματοποιηθεί και θα την πετύχω κάπου να την παίξω ένα 1vs1
αν αληθεύει,![]()
Παλι κερδισαν οι ανθυποδιασημοι,κι αρχισαν τα να χαμε να λεγαμε..
Το γκρεμλιν-παπαδοπουλου η Λαουρα-Λουκα κ ο ΜογγολοΠοπαυ-Ευριφιρικι
τρια πουλακια..κι ο αρλεκινος παλι με το ηλιθιο αλλαζονικο υφος
-Ο τσαν στις 5 λεξεις οι 4 εχουν το εγω.. αρχιζει να κλαταρει μαλλον..
Ο Γατοπαρδος Κυπριος για ακομη μια φορα τα εδωσε ολα,αλλα δεν τον ευνοησαν οι κρικοι..![]()
Σηκωθειτε ρε βρωμιαρες ελλεηνιδες οταν σας μιλανε, ο αλλος καθεται μες τη βροχη να σας κανει τις δουλειες κι εσεις ξυνετε τη μουνα σας!![]()
![]()
![]()
Αυτο το πανΗλιθιο υφος της συγχρονης Ελλεινιδας μπαλοτσας του εχω @@ρχιδια κ κουμανταρω τους αντρες..Που το χουν μαθει..;Σε κατι τετοιες περιπτωσεις δινω ενα τεραστιο μπραβο στους πρωην ανατολικους
![]()
![]()
Σηκωθειτε ρε βρωμιαρες ελλεηνιδες οταν σας μιλανε, ο αλλος καθεται μες τη βροχη να σας κανει τις δουλειες κι εσεις ξυνετε τη μουνα σας!![]()
![]()
![]()
Ωραιος ο Παναρας παντως...μολις ειδε οτι αλλαξανε τα κοζα τον εστειλε τον σκυλακο του για ευθανασια.