Και ξυραφάκια έχουν και τσιμπιδακια και λίμες για τα νύχια και αρωματα και καλλυντικά και σαμπουάν και τουαλέτες και αφρολουτρα..Για τον πουτσο Σουρβαιβορ είναι αυτό.
Και αυτοί που χάνουν και τάχα μου δεν τρώνε, κάτι θα τους δίνουν, δεν μπορει να μένουν νηστικοί μόνο με μία καρύδα 10 άτομα. Ουστ!
Eχεις δοκιμασει να βαλεις χωρις καθρεφτη? σαν να βαρας βολες απο την μια μπασκετα στην αλλη ειναι με την 100 προσπαθεια ισως το βαλεις
και επιπλεον για να τους βαζει χρειαζεται καθαρα χερια πλυμενα με σαπουνι κλπ που δεν τα εχει δειξει στις καμερες
ολοι θα εχουνε ενα βαλιτσακι με προσωπικα ειδη αλλα δεν τα δειχνουνε ειπαμε ειναι χαλαρο ριαλιτυ
Γενικά η όλη φάση βρωμάει από 1000 μεριές. Η Λάουρα προχθές ήταν με την ψεύτικη βλεφαρίδα στο μάτι. Σχεδόν κανένας δεν έχει χάσει κιλό ακόμα. Εγώ ξέρω αν μείνεις νηστικός 2 μέρες ξεπρήζεσαι ο ΜΠΟ δεν έχει χάσει γραμμάριο. Επίσης γιατί δεν κάνουν ένα γαμημένο λαιβ?
Για τα ίδια ακριβώς διψώ κι εγώ που είμαι 31 δροσερό αγοράκι :S
ΥΓ. Γράφετε πάρα πολλά.... δεν μπαίνω για μία μέρα, και βλέπω 5 σελίδες αναρτήσεις... όσο βλέπω survivor, δεν το έχω ανοιχτό και μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο έχετε γράψει τουλάχιστον 10 σελίδες...δεν σας προλαβαίνω!!! :-*
Διαφωνώ... σίγουρα έχουν τουαλέτες που πλένονται και πλένουν τα δόντια τους... διαφορετικά θα είχαμε δει πολλούς μέχρι τώρα με κολλημένες καρυδότσουφλες στα δόντια
Επίσης είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στα συμβούλια... μέχρι που και τους βάφουν ...ελαφρώς!!! ή έστω είναι φρεσκοπλυμένα τα πρόσωπα τους.
Τελικα ειχανε δικιο παικτες και κοσμος που την πεταξανε εξω. :S :S :S
Αρχισε και η Μαριαννα τις παπαριες, φταιει η κλικα, φταιει ο ενας φταιει ο αλλος..
Ακριβως, και δεν εχει χασει γραμμαριο το καυλακι, θα πρεπε ως τωρα να χει στιφτει και να εχουν μεινει οι ζαρες.
Ο Μπο τι σκατα κανει εκει μεσα, ας τον αμολυσουν στη ζουγκλα να βρει την οικογενεια του τους χιμπατζηδες, τι τον κρατανε στο παιχνιδι, μονο για τον ποδολαγνο?