Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μετρημενες οι μερες της μουμιας οπως φαινεται :huh: :S :S :S
Και ως γνησια ελεεινιδα, μιλαει για κακια του κοσμου, αντι να καταλαβει οτι η μονη απαραδεκτη ειναι η ιδια. Σαν αυτον που μπαινει αναποδα στην Εθνικη και λεει "πω πω ολοι αναποδα πανε".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μπορείς να χαλαρώνεις χωρίς να τους βάζεις λεφτά στην τσέπη ρε μύστη, είδη τα παίρνουν απο της διαφημίσεις, τους φτάνουν και τους περισσεύουν....
Ούτε ιδεολογικα με χαλαει να τους δωσω 2-3 ευρω την εβδομαδα, ούτε την τσεπη μου πονάει. Δινω πολυ περισσοτερα σε πολυ μεγαλυτερες ανοησιες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Συμφωνώ, είναι εντελώς για τον πέοντα ο τρόπος που βγαίνει ο νικητής. Τι διαολο survivor θέλουν να λέγεται όταν ο νικητής δεν επιβιώνει κερδίζοντας αγωνίσματα αλλα αυτός με τις καλύτερες δημόσιες σχέσεις? Έστω αφού ψηφίζει ο κόσμος αυτός έπρεπε να έχει και τον τελικό λόγο.
Σιγουρα κι ο κοσμος που ψηφιzει,δεν ειναι κ τοσο αντικειμενικος..
Οσον αφορα την επιδοση στις δοκιμασιες,δηλαδη. Οπως πx. εδιωξαν την
Ελεν γιατσεκ κ κρατησαν μεσα την Ελισαβετ λεμουριο. :sunglasses:

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Ούτε ιδεολογικα με χαλαει να τους δωσω 2-3 ευρω την εβδομαδα, ούτε την τσεπη μου πονάει. Δινω πολυ περισσοτερα σε πολυ μεγαλυτερες ανοησιες.

Χα χα, δεν του δίνεις μόνο εσύ, τους τα χώνουν χιλιάδες καθυστερημένοι....

Ο Αλαφούζος αράζει με την πουράκλα και λέει, ψηφίστε πεινασμένα ζωα, να φάτε δεν έχετε σκουπίδια και ακόμα μου τα χώνετε...

Kαι ο Τούρκος, αι σιχτίρ γκιαούριδες, δώστε το μπαχτσίς, χα χα χα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
ante γαμηθeιτε ολοι σας-δεν ειναι κανεις εδω να σας αφησει για λιγες ωριτσες και γεμιζετε σεντονια!!!ai shiktir ordan

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εγω παντως πιο πολυ κλαίω τα λεφτα που δινω για την ΕΡΤ παρα τα λεφτα στον Αλαφουζο ή στον Τούρκο. Στο κατω κατω ρε τύπε, ο Αλαφουζος και ο Τουρκος που προσφεραν ενα προγραμμα με το οποιο χαλαρωνω τεσσερα βραδια την εβδομαδα και ασχολουμαι για να κανω την πλακιτσα μου. Τα αξιζουν και να τα παρουν.
εδω ματωνουμε τυπε και συ κανεις την πλακιτσα σου;δεν το περιμενα ειδικα απο σενα :S :S :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Και ως γνησια ελεεινιδα, μιλαει για κακια του κοσμου, αντι να καταλαβει οτι η μονη απαραδεκτη ειναι η ιδια. Σαν αυτον που μπαινει αναποδα στην Εθνικη και λεει "πω πω ολοι αναποδα πανε".
τυπε το σκουπιδιασμα θα ενταθει.δε βλεπω αλλη λογικη καταληξη απο πλατεια Λαυριου,το πολυ Μεταξουργειο :zombie: :zombie: :zombie:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ante γαμηθeιτε ολοι σας-δεν ειναι κανεις εδω να σας αφησει για λιγες ωριτσες και γεμιζετε σεντονια!!!ai shiktir ordan
τυπε ειπαμε εδω ειναι για ιδρυματοποιημενους,οποιος δεν μπορει ας δει σταρ ακαντεμυ :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
«Το πράγμα έχει ξεφύγει φοβάμαι για την ζωή μου και για την σωματική μου ακεραιότητα. Μόλις γυρίσω στην Αθήνα θα ζητήσω βοήθεια» Αυτά είπε η Σόφη στην φίλη της! Ελπίζουμε και εμείς τις επόμενες ώρες να καταφέρουμε να μιλήσουμε με την δασκάλα της yoga προκειμένου να μάθουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Ένα είναι το σίγουρο η κοπέλα μετά την έξοδο της από το παιχνίδι βρίσκεται σε έναν πανικό. Δεν περίμενε η Σόφη με τίποτα αυτό το κλίμα από τον απλό κόσμο. Πίστευε πως η παρουσία της στο παιχνίδι, Survivor, θα κέρδιζε το κοινό. Το πρώτο σοκ ήταν όταν άνοιξε το κινητό της και μίλησε με φίλους της, οι οποίοι και της μετέφεραν το κλίμα. Η Σόφη τους θεώρησε υπερβολικούς! Έπεσε όμως από τα σύννεφα όταν μπήκε μέσα στο fb… Εκεί κατάλαβε την αλήθεια και τι ακριβώς συμβαίνει! Φυσικά της κόπηκαν τα πόδια…

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
«Το πράγμα έχει ξεφύγει φοβάμαι για την ζωή μου και για την σωματική μου ακεραιότητα. Μόλις γυρίσω στην Αθήνα θα ζητήσω βοήθεια» Αυτά είπε η Σόφη στην φίλη της! Ελπίζουμε και εμείς τις επόμενες ώρες να καταφέρουμε να μιλήσουμε με την δασκάλα της yoga προκειμένου να μάθουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Ένα είναι το σίγουρο η κοπέλα μετά την έξοδο της από το παιχνίδι βρίσκεται σε έναν πανικό. Δεν περίμενε η Σόφη με τίποτα αυτό το κλίμα από τον απλό κόσμο. Πίστευε πως η παρουσία της στο παιχνίδι, Survivor, θα κέρδιζε το κοινό. Το πρώτο σοκ ήταν όταν άνοιξε το κινητό της και μίλησε με φίλους της, οι οποίοι και της μετέφεραν το κλίμα. Η Σόφη τους θεώρησε υπερβολικούς! Έπεσε όμως από τα σύννεφα όταν μπήκε μέσα στο fb… Εκεί κατάλαβε την αλήθεια και τι ακριβώς συμβαίνει! Φυσικά της κόπηκαν τα πόδια…

Δεν τις είπαν, με τον Ντάνο δεν θα τα βάζεις, με τον Ντάνο!!!!!!!!!

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Λες φίλε να μην προλάβει να κάνει οικογένεια τώρα?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Θέλει να παντρευτεί ο άκωλος κοντορεβυθούλης με τα πλαστικά βυζιά, πανάθεμα την γαμώ τα μούτρα της, χα χα χα
τυπε η μουμια θα κανει γαμο και κηδεια μαζι,πως κανουν καποιοι γαμο κ βαπτιση πακετο :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το μονο που την σωνει ειναι να βγει δημοσια και να ζητησει συγνωμη για την σταση της και την ελεεινιδοσύνη της, αλλά νομιζω οτι τετοιες τυπισσες προτιμουν να πεθανουν μεσα στην υγρη απαξιωση παρα να παραδεχθουν το ποσο απαραδεκτες υπηρξαν.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Λες φίλε να μην προλάβει να κάνει οικογένεια τώρα?

Μασαζοκαλσόν με την Γεωργαντά πουλούσε αλλά για να πουλάς στον κόσμο μαλακίες πρέπει να είσαι συμπαθής... Μάλλον θα πάρει πούλο και απο εκεί και μου θέλει και γάμο το χούφταλο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom