Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
σε ποια φαση το ειπε αυτο στις ερωτησεις?
:headbang:
Το ειπε μολις κερδισε ο Χρανιωτης. Το σχολιασα αμεσως τύπε χθες βραδυ, δεν παρακολουθεις. Μιλαμε για κολοσσιαιο ελλεεινιδισμό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Υπάρχει 1 σελίδα στο internet που χτες έλεγε πως οι διάσημοι θα χάσουν 6-10, το πέτυχε, ότι θα φάνε σουτζουκάκια οι μαχητές, το πέτυχε. Την ασυλία σήμερα την περνουν οι διάσημοι και προτεινόμενοι αυτοι που γράψατε. Κατά λάθος αυτή η σελίδα ήταν δημοσια προς όλους για κάποιο χρονικό διάστημα. πλέον είναι κρυφή και μονο όσοι είναι μέλη μπορούν να μαθαίνουν.
Το μπου κομ ομως εχει πληρη ενημερωση οπως παντα. Πολυ ευχαριστη εξελιξη, τελειωνουμε με την κατσαριδα δηλαδη.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
alex71 συμφωνω για κατσαριδα αλλα με μειον μια γυναικα σε μαχητες  θα παιζουν 2 γυναικες απο τους διασημους  με αποτελεσμα να παιζει  λιγοτερες φορες η λαουρα που ειναι στανταρακι ποντος επειδη χανει

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Παροτρύνεις τον κόσμο να χώσει φράγκα στην τσέπη του Αλαφούζου και στον κολλητό του Ερντογάν???

Πρέπει να είναι κάποιος πολύ τελειωμένος για να κάνει κάτι τέτοιο για τον οποιοδήποτε παίχτη..

χαχα...το παραχεσες με τον "συνειρμο" σου... μπορουσες βεβαια κατ επεκταση να το το ερμηνευσεις κι οτι εμμεσως βοηθαω στον πολεμο κατα των κουρδων ή και στις επομενες ματαγραφες του παναθηναϊκου  :jerking:

πέραν τουτων, ο,τι θελω θα κανω  :birdman:

υγ και το αιμα μου θα έδινα για τον αρχηγο  :wanker:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το μπου κομ ομως εχει πληρη ενημερωση οπως παντα.
Αλήθεια? Συγκεκριμένα ποιοι?

Πολυ ευχαριστη εξελιξη, τελειωνουμε με την κατσαριδα δηλαδη.

χαχα λογικά αυτή θα πάρει τον πούλο.

Πάντως εάν τον νικητή τον βγάλουν οι survivors τότε ένα είναι σίγουρο, πως ο Αγγελόπουλος δεν παίρνει τα λεφτά μιας και το 99% δεν τον πάει.

Εγώ θα έλεγα το άλλο όμως, εάν η χρέωση της ψήφου είναι 2 ευρώ ο κόσμος που υποστηρίζει Αγγελόπουλο το καλύτερο που χει να κάνει είναι να του ανοίξει έναν λογαριασμό και να του χώσουν εκεί από 1-1.5 ευρώ, τα 100 χιλιάρικα που είναι το έπαθλο τα κερδίζει για πλακα.  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
alex71 συμφωνω για κατσαριδα αλλα με μειον μια γυναικα σε μας θα παιζουν 2 γυναικες απο τους αλλους με λιγοτερες φορες η λαουρα που ειναι στανταρακι ποντος για μας επειδη χανει
Ποιοι ειμαστε οι "εμεις" τύπε? Εμεις ειμαστε με τον Αρχηγο, οχι με καποια ομαδα.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
alex71 το διορθωσα μαχητες ο αργηχος παιζει μονος του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αλήθεια? Συγκεκριμένα ποιοι?

χαχα λογικά αυτή θα πάρει τον πούλο.

Πάντως εάν τον νικητή τον βγάλουν οι survivors τότε ένα είναι σίγουρο, πως ο Αγγελόπουλος δεν παίρνει τα λεφτά μιας και το 99% δεν τον πάει.

Εγώ θα έλεγα το άλλο όμως, εάν η χρέωση της ψήφου είναι 2 ευρώ ο κόσμος που υποστηρίζει Αγγελόπουλο το καλύτερο που χει να κάνει είναι να του ανοίξει έναν λογαριασμό και να του χώσουν εκεί από 1-1.5 ευρώ, τα 100 χιλιάρικα που είναι το έπαθλο τα κερδίζει για πλακα.  :sunglasses:
Θεωρω απαραδεκτο να ψηφισουν οι συμπαικτες για τον νικητη στο τελος. Αυτο το ξενερωμα εγινε και το 2003 και πηρε μηδέν ψηφους ο κολοσσος Λαμπρινακης και κερδισε η ελλεεινιδα Δερμετζογλου παμψηφεί.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Εμένα από το Σάββατο με πόναγε λίγο το δεξί πόδι στο μηρό. Δεν ξέρω αν είναι επειδή έπαιξα τέρμα  :rolleyes: ή κάτι άλλο. Αλλά σήμερα που βγήκα, και ειδικά όταν ανεβοκατέβαινα σκάλες, περπατούσα σαν τον Πάνο.  :S Και αποφάσισα να μην τον ξανα κοροϊδέψω για τον τραυματισμό του  :(

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Tυπε εισαι ανθρωπος της ζωντοχηρας?

Ποιος την γαμάει την ζωντοχήρα....

Με την βλακεία του Έλληνα δεν είμαι σίγουρα πάντως, κλαιγόμαστε οτι δεν έχουμε λεφτά και τα χώνουμε στην τσεπούλα του Αλαφούζου και του μωαμεθανού!!!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Εμένα από το Σάββατο με πόναγε λίγο το δεξί πόδι στο μηρό. Δεν ξέρω αν είναι επειδή έπαιξα τέρμα  :rolleyes: ή κάτι άλλο. Αλλά σήμερα που βγήκα, και ειδικά όταν ανεβοκατέβαινα σκάλες, περπατούσα σαν τον Πάνο.  :S Και αποφάσισα να μην τον ξανα κοροϊδέψω για τον τραυματισμό του  :(

Τυπε να κανεις καλο ζεσταμα πριν τον αγωνα  :fuck1:, ζητα απ τον κοουτς να σου δειξει μερικες καλες ασκησεις  :pipa1: :pipa3: :pipa2:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Εμένα από το Σάββατο με πόναγε λίγο το δεξί πόδι στο μηρό. Δεν ξέρω αν είναι επειδή έπαιξα τέρμα  :rolleyes: ή κάτι άλλο. Αλλά σήμερα που βγήκα, και ειδικά όταν ανεβοκατέβαινα σκάλες, περπατούσα σαν τον Πάνο.  :S Και αποφάσισα να μην τον ξανα κοροϊδέψω για τον τραυματισμό του  :(
εμαθες να σεβεσαι...θα ρθει αυτη η στιγμη και για τους υπολοιπους "αλλοδοξους"

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θεωρω απαραδεκτο να ψηφισουν οι συμπαικτες για τον νικητη στο τελος. Αυτο το ξενερωμα εγινε και το 2003 και πηρε μηδέν ψηφους ο κολοσσος Λαμπρινακης και κερδισε η ελλεεινιδα Δερμετζογλου παμψηφεί.

Συμφωνώ, είναι εντελώς για τον πέοντα ο τρόπος που βγαίνει ο νικητής. Τι διαολο survivor θέλουν να λέγεται όταν ο νικητής δεν επιβιώνει κερδίζοντας αγωνίσματα αλλα αυτός με τις καλύτερες δημόσιες σχέσεις? Έστω αφού ψηφίζει ο κόσμος αυτός έπρεπε να έχει και τον τελικό λόγο.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
χαχα...το παραχεσες με τον "συνειρμο" σου... μπορουσες βεβαια κατ επεκταση να το το ερμηνευσεις κι οτι εμμεσως βοηθαω στον πολεμο κατα των κουρδων ή και στις επομενες ματαγραφες του παναθηναϊκου  :jerking:

πέραν τουτων, ο,τι θελω θα κανω  :birdman:

υγ και το αιμα μου θα έδινα για τον αρχηγο  :wanker:

Χα χα, οχι ρε μύστη αλλά να χαρτζιλικόνουμε τον Αλαφούζο και τον τουρκαλά για οποιοδήποτε λόγο είναι ανοησία!!!

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Μηπως το επαθλο θελουν να βγει απο την  τσεπη του κοινου,με την τηλεψηφοφορια..
Κι οxι απο την τσεπη της παραγωγης; Πονηρος ο τουρκος

Είδη τον κάναμε ποιο πλούσιο τον Τουρκαλά, όσο για τον Αλαφούζο, τώρα καπνίζει την πουράκλα του και λέει δώστε μου τα λεφτά σας πεινασμένα ζώα......

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Ποιος την γαμάει την ζωντοχήρα....

Με την βλακεία του Έλληνα δεν είμαι σίγουρα πάντως, κλαιγόμαστε οτι δεν έχουμε λεφτά και τα χώνουμε στην τσεπούλα του Αλαφούζου και του μωαμεθανού!!!

ρε παιδια τι σχεση εχει ο Τουρκος που εχει τα δικαιωματα με τα λεφτα που βγαζει ο Αλαφουζος ...

το Σκαι εδωσε ενα ποσο εφαπαξ για το Voice και Survivor.. τα λεφτα απο τα τηλεφωνα και τις διαφημισεις πανε στο καναλι...  Τι δουλεια εχει ο Τουρκος... ελεος δλδ... δεν λεω μαλακια ειναι να χαλας τα λεφτα σου σε αυτες τις μαλακιες ομως καμια σχεση δεν εχει ο τουρκος

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
ρε παιδια τι σχεση εχει ο Τουρκος που εχει τα δικαιωματα με τα λεφτα που βγαζει ο Αλαφουζος ...

το Σκαι εδωσε ενα ποσο εφαπαξ για το Voice και Survivor.. τα λεφτα απο τα τηλεφωνα και τις διαφημισεις πανε στο καναλι...  Τι δουλεια εχει ο Τουρκος... ελεος δλδ... δεν λεω μαλακια ειναι να χαλας τα λεφτα σου σε αυτες τις μαλακιες ομως καμια σχεση δεν εχει ο τουρκος

Ο Τούρκος έχει τα δικαιώματα και μέρος των εσόδων, ο Αλαφούζος το δουλεύει σαν franchise.

Για να πάρει όλα τα λεφτά απο τα ζώα που ψηφίζουν ο Αλαφούζος πρέπει να αγοράσει και τα δικαιώματα που το κόβω λίγο χλωμό.......... 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγω παντως πιο πολυ κλαίω τα λεφτα που δινω για την ΕΡΤ παρα τα λεφτα στον Αλαφουζο ή στον Τούρκο. Στο κατω κατω ρε τύπε, ο Αλαφουζος και ο Τουρκος που προσφεραν ενα προγραμμα με το οποιο χαλαρωνω τεσσερα βραδια την εβδομαδα και ασχολουμαι για να κανω την πλακιτσα μου. Τα αξιζουν και να τα παρουν.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:
Αποκλειστικό! Survivor: Σόφη Πασχάλη σε κατάσταση σοκ: «Κινδυνεύει η ζωή μου…»-Τι συμβαίνει με την δασκάλα yoga;

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί στο πρόσωπό της, εξαιτίας της στάσης της στον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο…«Μα είναι απίστευτη η κακία του κόσμου δεν μπορώ να πιστέψω ότι άνθρωποι που δεν με ξέρουν μου στέλνουν μηνύματα γεμάτα με αισχρούς χαρακτηρισμούς και προσβολές πέρα από οποιοδήποτε όριο…»
μετρημενες οι μερες της μουμιας οπως φαινεται :huh: :S :S :S

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Εγω παντως πιο πολυ κλαίω τα λεφτα που δινω για την ΕΡΤ παρα τα λεφτα στον Αλαφουζο ή στον Τούρκο. Στο κατω κατω ρε τύπε, ο Αλαφουζος και ο Τουρκος που προσφεραν ενα προγραμμα με το οποιο χαλαρωνω τεσσερα βραδια την εβδομαδα και ασχολουμαι για να κανω την πλακιτσα μου. Τα αξιζουν και να τα παρουν.

Μπορείς να χαλαρώνεις χωρίς να τους βάζεις λεφτά στην τσέπη ρε μύστη, είδη τα παίρνουν απο της διαφημίσεις, τους φτάνουν και τους περισσεύουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom