ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ποδολάγνε, με τον teddy γνωρίζεστε;
Πάντως η παραγωγή σε κάθε επεισόδιο και πιο προκλητική γίνεται, σαν να δοκιμάζει μέχρι το που φτάνει η ηλιθιότητα μας.
Πρώτα με τα ψάρια (που φαντάζομαι ότι οι διάσημοι θα απείλησαν ότι αν δεν τους ταΐζουν με κάποιο τρόπο θα σηκωθούν και θα φύγουν), και μετά με τα αθλήματα - κούνιες - παιδική χαρά... που έβαλαν πχ σήμερα, απλά για να κερδίσουν οι "μαχητές" - τόσο δύσκολο στόχο και ένα παιδάκι 2χρονών θα πετύχαινε, το θέμα ήταν ποιος έτρεχε γρηγορότερα και το έβαλαν όλο τυχαίως σήμερα που ήξεραν ότι θα παίξει ο Μπο.
Επιτελους ενας μαθητης που προσεχει στο μαθημα!
Μακραν το σημερινο αθλημα ηταν το πιο δυσκολο για ψηλους. Εκεινα τα Χ ηταν θανατος. Και με γελοιους στοχους.
Μη σας πω οτι η παραγωγη τους εστειλε τα περιπατητικα χταποδια και ψαρια που καρφωνονται με καμακι "δελφινακι" για να δεσει η συμφωνια. Οπως πας γλυκο δωρο σε συνεργατη.
ο χούτος με το χανταβλάκη κάνανε λες και καθόνταν στη γαλαρία πενταήμερης εκδρομήςΠολύ καλή σκέψη. Βασικά σχεδόν πάντα συμφωνώ μαζί σας, και με έναν άλλο που γράφει έξυπνα εδώ αλλά δεν θυμάμαι ποιος.
Εμένα επίσης μου έκανε εντύπωση, απλά βαριέμαι να το ψάξω τώρα να τραβήξω printscreen, που για πρώτη φορά, όταν έχαναν, πίσω στο background που φαίνονταν ήταν όλοι χαμογελαστοί και γελούσαν καθώς αγκάλιαζαν αυτόν που έχασε.... πρώτη φορά το βλέπουμε αυτό. Στάνταρ έγινε στη σειρά της Λάουρας αλλά και σε άλλους νομίζω.
Ο δημοφιλης οταν ειναι προτεινομενος δε φευγει. Διωχνει τον αλλο.
Μα καλα δεν προσεχατε οταν τα εξηγουσε ο Τσανγκ τη βραδια που ψηδισε την Κολλιδα;
Και αδιαβαστοι και απροσεκτοι στο μαθημα;
Καμια σχεση οι 2 περιπτωσεις. :S :S :S
Ο Κινεζος προτεινε την ζωντοχηρα υποθέτοντας οτι δεν θα φυγει αλλα και να εφευγε στον πουτσο του στην αντίπαλη κλικα ηταν.Δεν ειχε τιποτα να χασει.
Αντιθετα η Βαλαβανη βγαζοντας τον Ντανο σεντρα για να διωξει σιγουρα Σπαλιαρα βαζει και σε κινδυνο και την γρια που εχουνε κλικα απο την αρχη του παιχνιδιου.
Δεν νομίζω πως τον ψήφισε γι αυτό απλά γιατί είναι βρωμιάρα και δεν τον συμπαθεί, εγώ στη θέση του, θα σταματούσα να ενδιαφέρομαι για φαγητό κτλπ, πιτάκια και σκατά θα τους έφτιαχνα κάθε πρωί... και στα αθλήματα από εδώ και πέρα θα έκανα ότι και η Λάουρα... που όπως φάνηκε δεν ενοχλεί κανέναν... :S
υγ. βρήκα τρόπο να κατεβάζουμε πανεύκολα τσόντες της σειρήνα από blogspot που τις έχει σχεδόν όλες... αλλά δεν ξέρω, που να σας τα γράψω... (όπως και την υπέροχη εμπειρία που είχα σήμερα) ή μη μας πάρουν χαμπάρι αν μπούμε και το κάνουμε πολλοί και τις σβήσουν... αν και αυτό είναι λίγο απίθανο.
Καμια σχεση οι 2 περιπτωσεις. :S :S :S
Ο Κινεζος προτεινε την ζωντοχηρα υποθέτοντας οτι δεν θα φυγει αλλα και να εφευγε στον πουτσο του στην αντίπαλη κλικα ηταν.Δεν ειχε τιποτα να χασει.
Αντιθετα η Βαλαβανη βγαζοντας τον Ντανο σεντρα για να διωξει σιγουρα Σπαλιαρα βαζει και σε κινδυνο και την γρια που εχουνε κλικα απο την αρχη του παιχνιδιου.
Προφανως εχουν τη διαθεση να παρουν αυτο το ρισκο.
ούτε ψήφο το παλτόΑσυλια οι μαχητες, πούλο η Λαουρα.
Έτσι είναι τύπε.Αν δεν είσαι 5η σερί υποψήφιος ξεσυνηθίζεις...S1 η γραμμη για οπαδους πανου και οποιου βλεπει μπαλα. Ο τροπος για να φυγει η γρια Πασχαλη που επιασε στο στομα της τον υπαρχηγο Τσανγκ και υπακουει στον Χανταμπακη.
Αυτός ρε μαν ,δεν έπαιζε σε μια ταινία που λεγότανε ''οι λευκοι δεν μπορούν να πηδήξουν;''.Τελικά ο μλκς πήδηξε την γυναίκα του Εσκενάζι...Η Σάρα δεν είναι σαν τον Γούντι Χάρελσον;
Ξέχασες οτι είναι και άβυζη τύπε... :S :S :Sδηλαδη με δυο λογια σου λεει να διωξουμε καποιον καλο η δημοφιλη γιατι αυτος οσο μενει εχει πιθανοτητες να κερδισει,αρα ειναι εν δυναμει αντιπαλος μου στον τελικο που θελω να φτασω.ενω αν κρατησω μεσα τα σαπακια,βρωμουσα,φροντιστη δεν τρεχει κατι,τους εχω ανα πασα στιγμη,λεγατε μετα πανουργα την ζωντοχηρα.αυτη τουλαχιστον ειναι καλη στα αγωνισματα.Μιλαμε η Βουρτση,η κλαψομουνα dyke ,ειναι οτι πιο εμετικο,σαπιο,ελλεηνιδιστικο σαπακι κυκλοφορει.Να της σκυλεψουμε το κουφαρι αλυπητα εδω,να τελειωνουμε με την βρωμα :S :S :S