Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Ποδολάγνε, με τον teddy γνωρίζεστε;

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Πάντως η παραγωγή σε κάθε επεισόδιο και πιο προκλητική γίνεται, σαν να δοκιμάζει μέχρι το που φτάνει η ηλιθιότητα μας.
Πρώτα με τα ψάρια (που φαντάζομαι ότι οι διάσημοι θα απείλησαν ότι αν δεν τους ταΐζουν με κάποιο τρόπο θα σηκωθούν και θα φύγουν), και μετά με τα αθλήματα - κούνιες - παιδική χαρά... που έβαλαν πχ σήμερα, απλά για να κερδίσουν οι "μαχητές" - τόσο δύσκολο στόχο και ένα παιδάκι 2χρονών θα πετύχαινε, το θέμα ήταν ποιος έτρεχε γρηγορότερα και το έβαλαν όλο τυχαίως σήμερα που ήξεραν ότι θα παίξει ο Μπο.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πάντως η παραγωγή σε κάθε επεισόδιο και πιο προκλητική γίνεται, σαν να δοκιμάζει μέχρι το που φτάνει η ηλιθιότητα μας.
Πρώτα με τα ψάρια (που φαντάζομαι ότι οι διάσημοι θα απείλησαν ότι αν δεν τους ταΐζουν με κάποιο τρόπο θα σηκωθούν και θα φύγουν), και μετά με τα αθλήματα - κούνιες - παιδική χαρά... που έβαλαν πχ σήμερα, απλά για να κερδίσουν οι "μαχητές" - τόσο δύσκολο στόχο και ένα παιδάκι 2χρονών θα πετύχαινε, το θέμα ήταν ποιος έτρεχε γρηγορότερα και το έβαλαν όλο τυχαίως σήμερα που ήξεραν ότι θα παίξει ο Μπο.

Επιτελους ενας μαθητης που προσεχει στο μαθημα!

Μακραν το σημερινο αθλημα ηταν το πιο δυσκολο για ψηλους. Εκεινα τα Χ ηταν θανατος. Και με γελοιους στοχους.

Μη σας πω οτι η παραγωγη τους εστειλε τα περιπατητικα χταποδια και ψαρια που καρφωνονται με καμακι "δελφινακι" για να δεσει η συμφωνια. Οπως πας γλυκο δωρο σε συνεργατη.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
polina_kehagia.jpg

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Επιτελους ενας μαθητης που προσεχει στο μαθημα!

Μακραν το σημερινο αθλημα ηταν το πιο δυσκολο για ψηλους. Εκεινα τα Χ ηταν θανατος. Και με γελοιους στοχους.

Μη σας πω οτι η παραγωγη τους εστειλε τα περιπατητικα χταποδια και ψαρια που καρφωνονται με καμακι "δελφινακι" για να δεσει η συμφωνια. Οπως πας γλυκο δωρο σε συνεργατη.

Πολύ καλή σκέψη. Βασικά σχεδόν πάντα συμφωνώ μαζί σας, και με έναν άλλο που γράφει έξυπνα εδώ αλλά δεν θυμάμαι ποιος.
Εμένα επίσης μου έκανε εντύπωση, απλά βαριέμαι να το ψάξω τώρα να τραβήξω printscreen, που για πρώτη φορά, όταν έχαναν, πίσω στο background που φαίνονταν ήταν όλοι χαμογελαστοί και γελούσαν καθώς αγκάλιαζαν αυτόν που έχασε.... πρώτη φορά το βλέπουμε αυτό. Στάνταρ έγινε στη σειρά της Λάουρας αλλά και σε άλλους νομίζω.

vanfin19

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
περιμένουμε με αγωνία τη νέα ψηφοφορία

vanfin19

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Πολύ καλή σκέψη. Βασικά σχεδόν πάντα συμφωνώ μαζί σας, και με έναν άλλο που γράφει έξυπνα εδώ αλλά δεν θυμάμαι ποιος.
Εμένα επίσης μου έκανε εντύπωση, απλά βαριέμαι να το ψάξω τώρα να τραβήξω printscreen, που για πρώτη φορά, όταν έχαναν, πίσω στο background που φαίνονταν ήταν όλοι χαμογελαστοί και γελούσαν καθώς αγκάλιαζαν αυτόν που έχασε.... πρώτη φορά το βλέπουμε αυτό. Στάνταρ έγινε στη σειρά της Λάουρας αλλά και σε άλλους νομίζω.
ο χούτος με το χανταβλάκη κάνανε λες και καθόνταν στη γαλαρία πενταήμερης εκδρομής

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Ο δημοφιλης οταν ειναι προτεινομενος δε φευγει. Διωχνει τον αλλο.

Μα καλα δεν προσεχατε οταν τα εξηγουσε ο Τσανγκ τη βραδια που ψηδισε την Κολλιδα;

Και αδιαβαστοι και απροσεκτοι στο μαθημα;

Καμια σχεση οι 2 περιπτωσεις. :S :S :S

Ο Κινεζος προτεινε την ζωντοχηρα υποθέτοντας οτι δεν θα φυγει αλλα και να εφευγε στον πουτσο του στην αντίπαλη κλικα ηταν.Δεν ειχε τιποτα να χασει.

Αντιθετα η Βαλαβανη βγαζοντας τον Ντανο σεντρα για να διωξει σιγουρα Σπαλιαρα βαζει και σε κινδυνο και την γρια που εχουνε κλικα απο την αρχη του παιχνιδιου.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166

Ο Κινεζος προτεινε την ζωντοχηρα υποθέτοντας οτι δεν θα φυγει αλλα και να εφευγε στον πουτσο του στην αντίπαλη κλικα ηταν.Δεν ειχε τιποτα να χασει.

Αντιθετα η Βαλαβανη βγαζοντας τον Ντανο σεντρα για να διωξει σιγουρα Σπαλιαρα βαζει και σε κινδυνο και την γρια που εχουνε κλικα απο την αρχη του παιχνιδιου.

Δεν νομίζω πως τον ψήφισε γι αυτό απλά γιατί είναι βρωμιάρα και δεν τον συμπαθεί, εγώ στη θέση του, θα σταματούσα να ενδιαφέρομαι για φαγητό κτλπ, πιτάκια και σκατά θα τους έφτιαχνα κάθε πρωί... και στα αθλήματα από εδώ και πέρα θα έκανα ότι και η Λάουρα... που όπως φάνηκε δεν ενοχλεί κανέναν...  :S

υγ. βρήκα τρόπο να κατεβάζουμε πανεύκολα τσόντες της σειρήνα από blogspot που τις έχει σχεδόν όλες... αλλά δεν ξέρω, που να σας τα γράψω... (όπως και την υπέροχη εμπειρία που είχα σήμερα) ή μη μας πάρουν χαμπάρι αν μπούμε και το κάνουμε πολλοί και τις σβήσουν... αν και αυτό είναι λίγο απίθανο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Δεν νομίζω πως τον ψήφισε γι αυτό απλά γιατί είναι βρωμιάρα και δεν τον συμπαθεί, εγώ στη θέση του, θα σταματούσα να ενδιαφέρομαι για φαγητό κτλπ, πιτάκια και σκατά θα τους έφτιαχνα κάθε πρωί... και στα αθλήματα από εδώ και πέρα θα έκανα ότι και η Λάουρα... που όπως φάνηκε δεν ενοχλεί κανέναν...  :S

υγ. βρήκα τρόπο να κατεβάζουμε πανεύκολα τσόντες της σειρήνα από blogspot που τις έχει σχεδόν όλες... αλλά δεν ξέρω, που να σας τα γράψω... (όπως και την υπέροχη εμπειρία που είχα σήμερα) ή μη μας πάρουν χαμπάρι αν μπούμε και το κάνουμε πολλοί και τις σβήσουν... αν και αυτό είναι λίγο απίθανο.

Σε πότισαν  :pipa1: :pipa1: :pipa1: τυπε  :think: :S :S :S

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
To ειπαν και στο συμβουλιο απεξω απεξω νομιζω. Γενικα στα συμβουλια φοβουνται να μιλησουν σταρατα εκτος αν κοβονται τα πιο πολλα στο μονταζ.

C7ZQft7XwAQoT4w.jpg:large

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Προφανως εχουν τη διαθεση να παρουν αυτο το ρισκο.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166

αχαχαχαχα καλό. πάντως κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει... η ειρήνη η μιλφ όπως τη λέτε, δεν είναι πολύυυυυυυ άσχετη στους στόχους??? χειρότερη και από την ελισάβετ?

εγώ το έχω παρατηρήσει νομίζω, και ο λόγος που κερδίζει είναι επειδή παίζει πάντα εναντίων της Λάουρα φτάνει πρώτη και έχει κανα 10λεπτο να ρίχνει μπάλες μέχρι να φτάσει η άλλη, οπότε από τύχη μπαίνουν κάποιες...

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Προφανως εχουν τη διαθεση να παρουν αυτο το ρισκο.

Ό Σπαλιάρας δεν θα φύγει με τίποτα γιατί έχει στήριξη απο πολλά κοριτσάκια που παίζουν το μουνάκι τους πριν κοιμηθούνε..

Το ίδιο και ο Πάνος, κρατήθηκε στο παιχνίδι λόγο οτι είναι ομοφυλόφιλος και είχε την στήριξη της gay κοινότητας..

Ο Αγγελόπουλος απο την άλλη έχει την καθολική στήριξη όλου του κόσμου οπότε η μουνίτσα η Βαλαβάνη έσκαψε τον λάκκο της το ίδιο και χανταμπάκης αν φανεί στης κάμερες οτι ήταν πίσω απο όλη την φάση!!!

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.297
Πόντοι
216
Τελικα εδειξε ποσο καριολα ειναι η βαλαβανη  με την κλικα του χανταμπακη ντανο γαμησε τους τωρα ξερεις εσυ...

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
204
Πόντοι
21
S1 η γραμμη για οπαδους πανου και οποιου βλεπει μπαλα. Ο τροπος για να φυγει η γρια Πασχαλη που επιασε στο στομα της τον υπαρχηγο Τσανγκ και υπακουει στον Χανταμπακη.
Έτσι είναι τύπε.Αν δεν είσαι 5η σερί υποψήφιος ξεσυνηθίζεις...

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
204
Πόντοι
21
Η Σάρα δεν είναι σαν τον Γούντι Χάρελσον;
Αυτός ρε μαν ,δεν έπαιζε σε μια ταινία που λεγότανε ''οι λευκοι δεν μπορούν να πηδήξουν;''.Τελικά ο μλκς πήδηξε την γυναίκα του Εσκενάζι...

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
204
Πόντοι
21
δηλαδη με δυο λογια σου λεει να διωξουμε καποιον καλο η δημοφιλη γιατι αυτος οσο μενει εχει πιθανοτητες να κερδισει,αρα ειναι εν δυναμει αντιπαλος μου στον τελικο που θελω να φτασω.ενω αν κρατησω μεσα τα σαπακια,βρωμουσα,φροντιστη δεν τρεχει κατι,τους εχω ανα πασα στιγμη,λεγατε μετα πανουργα την ζωντοχηρα.αυτη τουλαχιστον ειναι καλη στα αγωνισματα.Μιλαμε η Βουρτση,η κλαψομουνα dyke ,ειναι οτι πιο εμετικο,σαπιο,ελλεηνιδιστικο σαπακι κυκλοφορει.Να της σκυλεψουμε το κουφαρι αλυπητα εδω,να τελειωνουμε με  την βρωμα :S :S :S
Ξέχασες οτι είναι και άβυζη τύπε... :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom