Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
σωστός iakove δίκιο έχεις

άλλα γιατί το μαλακισμένο βγαίνει και λέει : 'ο Αγγελοπουλος δεν ειναι ο Θεος που ολοι νομιζουμε¨ ?

Η βουρτση ειναι στη χανταμπακεια κλικα. Στον τσακωμο του χανταβλακη με ντανο πηρε το μερος του χανταβλακη. Απο τοτε εχει στη μπουκα τον ντανο. Αυτο το ειπε γιατι σιγουρα τωρα βρισκεται σε πιεση γιατι ειναι αυτη που σεντραρε τον καλυτερο παιχτη και το καλυτερο παιδι οπως 2 βδομαδες νωριτερα που ο τσανγκαρος ειχε σεντραρει την αλαζονικη μιλφαρα και τον ειχαν στο στοχαστρο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
δηλαδη με δυο λογια σου λεει να διωξουμε καποιον καλο η δημοφιλη γιατι αυτος οσο μενει εχει πιθανοτητες να κερδισει,αρα ειναι εν δυναμει αντιπαλος μου στον τελικο που θελω να φτασω.ενω αν κρατησω μεσα τα σαπακια,βρωμουσα,φροντιστη δεν τρεχει κατι,τους εχω ανα πασα στιγμη,λεγατε μετα πανουργα την ζωντοχηρα.αυτη τουλαχιστον ειναι καλη στα αγωνισματα.Μιλαμε η Βουρτση,η κλαψομουνα dyke ,ειναι οτι πιο εμετικο,σαπιο,ελλεηνιδιστικο σαπακι κυκλοφορει.Να της σκυλεψουμε το κουφαρι αλυπητα εδω,να τελειωνουμε με  την βρωμα :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
σωστός iakove δίκιο έχεις

άλλα γιατί το μαλακισμένο βγαίνει και λέει : 'ο Αγγελοπουλος δεν ειναι ο Θεος που ολοι νομιζουμε¨ ?

Τυπε η Βαλαβανη ξερει οτι ειναι δυνατος παικτης και θελει να τον πεταξει εξω.
Φοβαται ομως και πως θα φανει η κινηση της στο τηλεοπτικο κοινο για αυτο και προσπαθει να του τσαλακωσει την εικονα  :S :S :S

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
δηλαδη με δυο λογια σου λεει να διωξουμε καποιον καλο η δημοφιλη γιατι αυτος οσο μενει εχει πιθανοτητες να κερδισει,αρα ειναι εν δυναμει αντιπαλος μου στον τελικο που θελω να φτασω.ενω αν κρατησω μεσα τα σαπακια,βρωμουσα,φροντιστη δεν τρεχει κατι,τους εχω ανα πασα στιγμη,λεγατε μετα πανουργα την ζωντοχηρα.αυτη τουλαχιστον ειναι καλη στα αγωνισματα.Μιλαμε η Βουρτση,η κλαψομουνα dyke ,ειναι οτι πιο εμετικο,σαπιο,ελλεηνιδιστικο σαπακι κυκλοφορει.Να της σκυλεψουμε το κουφαρι αλυπητα εδω,να τελειωνουμε με  την βρωμα :S :S :S

Τυπε δε ξερω αν μπορεσουμε να ανοιξουμε κι αλλο μετωπο, ηδη με βατραχοματα χασαμε και με βρωμουσα ειμαστε πολυ πισω ακομα  :S :S :S

Mrk12

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2016
Like
31
Πόντοι
0
Ποιον παίκτη αντιπαθείτε περισσότερο; Εγώ τον Χανταμπάκη :vomit:

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Τυπε η Βαλαβανη ξερει οτι ειναι δυνατος παικτης και θελει να τον πεταξει εξω.
Φοβαται ομως και πως θα φανει η κινηση της στο τηλεοπτικο κοινο για αυτο και προσπαθει να του τσαλακωσει την εικονα  :S :S :S

:thumbsup:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε δε ξερω αν μπορεσουμε να ανοιξουμε κι αλλο μετωπο, ηδη με βατραχοματα χασαμε και με βρωμουσα ειμαστε πολυ πισω ακομα  :S :S :S
τυπε ειδικα απο σενα δε μπορω λιποψυχιες.μετα τα σημερινα ειναι μονοδρομος η σκυλευση της :S :S :S

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε μη με φοβασαι εμενα, η κλαψοπλακομουνα εχει μπει στο στοχαστρο πλεον  :uzi: :uzi: :ak: :ak:
:rockon: :rockon: :rockon: βρωμουσα και dyke στην πυρα :zombie: με το που κατεβουν στο Βενιζελος να πανε κατευθειαν Μεταξι για βαρδια :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :ak: :S :S :S

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η μιση ωρα ειναι γιατι γυριζετε με μια δυο μερες πισω δεν μπορει να κρατησει παραπανω
ημαρτον ρε μαλακες παντου σεναρια συνωμοσιας

δηλαδη και οταν ο τσανγκ ψηφιζει την ελισαβετ κια αυτο παιρνει γραμμη απο την παραγωγη η οταν καποιος απο την μισθοφλωροκλικα ψηφιζει καποιον εκτος της κλικας του παλι παιρνει γραμμη?

απλα τοσο καιρο που κερδιζαν οι διασημοι δεν μπορουσες ευκολα να διακρινεις τις κλικες που υπηρχανε οπως εγιναν φανεροι απο την αρχη στους μαχητες που χανανε.Και μαλιστα στην αρχη δειχνανε ολοι τι ειχανε ψηφισει οποτε ηξερες 100% τις ομαδες.μετα το κοψανε

τι να κανουμε υπαρχει η κλικα χανταμπακη-χουτου-κοκκινακη-βαλαβανη και ισως και μερικοι αλλοι αλλα αυτοι ειναι σιγουρα και για αυτο δεν βγαλανε κανενα δικο τους οι αλλοι ισως πετανε αετο και θα τους καθαρισουνε αν δεν κανουν δικια τους ομαδα

2 μολις ατομα εχετε ψηφισει αυτο το απιθανο σεναριο.

Ελατε παιδια... Άλλο μαχητες αλλο οι διασημοι με τα ειδικα συμβολαια...

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καλα κρασια. :S :S :S
1) Τα φραγκα απο sms μισης ωρας ειναι πολυ λιγοτερα απο τα φραγκα που φερνει η τηλεθεαση και αρα τα διαφημιστικά.
2)Η παραγωγη δεν εχει κανεναν απολυτος λογο να θελει να φυγουνε οι δημοφιλέστεροι παικτες γιατι πολυ απλα κατι τετοιο θα παρασυρει και την τηλεθεαση προς τα κατω.

Ο δημοφιλης οταν ειναι προτεινομενος δε φευγει. Διωχνει τον αλλο.

Μα καλα δεν προσεχατε οταν τα εξηγουσε ο Τσανγκ τη βραδια που ψηδισε την Κολλιδα;

Και αδιαβαστοι και απροσεκτοι στο μαθημα;

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Δουκα αλλαξε τη ψηφοφορια και βαλε ψηφοφορια που να στοχοποιει βουρτση, εχουμε μεινει πισω, στα social media πεφτει κραξιμο.

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Ποιον παίκτη αντιπαθείτε περισσότερο; Εγώ τον Χανταμπάκη :vomit:

ούτε γω,δεν τον γουστάρω. Ξεφτιλισμένο ΣκατοΠουστρακι και Μεγάλος μπινές. Το ότι έχει οικογένεια και παιδιά δεν πάει να πει ότι δεν τον παίρνει και από πίσω. Η φωνή του είναι γκειστικη και το βλέμμα του λάγνο σαν ξεφωνημένης αδερφής. Όλο ειρωνεία είναι,εξυπνάδες και γενικά συμπεριφέρεται σαν γυναικούλα.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δουκα αλλαξε τη ψηφοφορια και βαλε ψηφοφορια που να στοχοποιει βουρτση, εχουμε μεινει πισω, στα social media πεφτει κραξιμο.

Η ψηφοφορια θα αλλαξει αυριο. Θελω να δωσω στον κοσμο την ευκαιρια να ηρεμισει, να μη φαει το τυρακι που του βαζει ο σκαι στη φακα και να σκεφτει οπως θα σκεφτοταν ο Παναρας με τον υπασπιστη Τσανγκ.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Οκ, περιμενουμε, ας ηρεμησουμε λιγο ολοι μετα απ αυτη τη ψηφοφορια εκτρωμα.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Εμένα αυτό που μου μένει από αυτό το "παιχνίδι" είναι πόσο εύκολα μπορείς να αλλάξεις γνώμη για έναν άνθρωπο σε μια στιγμή.
πχ Βαλαβάνη - τη σιχάθηκα στο δευτερόλεπτο

υγ πχ ΝΑΣΟΣ  :S

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Εμένα αυτό που μου μένει από αυτό το "παιχνίδι" είναι πόσο εύκολα μπορείς να αλλάξεις γνώμη για έναν άνθρωπο σε μια στιγμή.
πχ Βαλαβάνη - τη σιχάθηκα στο δευτερόλεπτο

υγ πχ ΝΑΣΟΣ  :S

ποδολαγνε κατι τυποι ψαχνονται για αλληλομαλακια και παιχνιδια σε ενα αλλο θρεντ, τσεκαρε  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom