agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
σωστός iakove δίκιο έχεις
άλλα γιατί το μαλακισμένο βγαίνει και λέει : 'ο Αγγελοπουλος δεν ειναι ο Θεος που ολοι νομιζουμε¨ ?
σωστός iakove δίκιο έχεις
άλλα γιατί το μαλακισμένο βγαίνει και λέει : 'ο Αγγελοπουλος δεν ειναι ο Θεος που ολοι νομιζουμε¨ ?
δηλαδη με δυο λογια σου λεει να διωξουμε καποιον καλο η δημοφιλη γιατι αυτος οσο μενει εχει πιθανοτητες να κερδισει,αρα ειναι εν δυναμει αντιπαλος μου στον τελικο που θελω να φτασω.ενω αν κρατησω μεσα τα σαπακια,βρωμουσα,φροντιστη δεν τρεχει κατι,τους εχω ανα πασα στιγμη,λεγατε μετα πανουργα την ζωντοχηρα.αυτη τουλαχιστον ειναι καλη στα αγωνισματα.Μιλαμε η Βουρτση,η κλαψομουνα dyke ,ειναι οτι πιο εμετικο,σαπιο,ελλεηνιδιστικο σαπακι κυκλοφορει.Να της σκυλεψουμε το κουφαρι αλυπητα εδω,να τελειωνουμε με την βρωμα :S :S :S
Τυπε η Βαλαβανη ξερει οτι ειναι δυνατος παικτης και θελει να τον πεταξει εξω.
Φοβαται ομως και πως θα φανει η κινηση της στο τηλεοπτικο κοινο για αυτο και προσπαθει να του τσαλακωσει την εικονα :S :S :S
τυπε ειδικα απο σενα δε μπορω λιποψυχιες.μετα τα σημερινα ειναι μονοδρομος η σκυλευση της :S :S :SΤυπε δε ξερω αν μπορεσουμε να ανοιξουμε κι αλλο μετωπο, ηδη με βατραχοματα χασαμε και με βρωμουσα ειμαστε πολυ πισω ακομα :S :S :S
τυπε ειδικα απο σενα δε μπορω λιποψυχιες.μετα τα σημερινα ειναι μονοδρομος η σκυλευση της :S :S :S
βρωμουσα και dyke στην πυρα με το που κατεβουν στο Βενιζελος να πανε κατευθειαν Μεταξι για βαρδια :S :S :SΤυπε μη με φοβασαι εμενα, η κλαψοπλακομουνα εχει μπει στο στοχαστρο πλεον
Η μιση ωρα ειναι γιατι γυριζετε με μια δυο μερες πισω δεν μπορει να κρατησει παραπανω
ημαρτον ρε μαλακες παντου σεναρια συνωμοσιας
δηλαδη και οταν ο τσανγκ ψηφιζει την ελισαβετ κια αυτο παιρνει γραμμη απο την παραγωγη η οταν καποιος απο την μισθοφλωροκλικα ψηφιζει καποιον εκτος της κλικας του παλι παιρνει γραμμη?
απλα τοσο καιρο που κερδιζαν οι διασημοι δεν μπορουσες ευκολα να διακρινεις τις κλικες που υπηρχανε οπως εγιναν φανεροι απο την αρχη στους μαχητες που χανανε.Και μαλιστα στην αρχη δειχνανε ολοι τι ειχανε ψηφισει οποτε ηξερες 100% τις ομαδες.μετα το κοψανε
τι να κανουμε υπαρχει η κλικα χανταμπακη-χουτου-κοκκινακη-βαλαβανη και ισως και μερικοι αλλοι αλλα αυτοι ειναι σιγουρα και για αυτο δεν βγαλανε κανενα δικο τους οι αλλοι ισως πετανε αετο και θα τους καθαρισουνε αν δεν κανουν δικια τους ομαδα
Καλα κρασια. :S :S :S
1) Τα φραγκα απο sms μισης ωρας ειναι πολυ λιγοτερα απο τα φραγκα που φερνει η τηλεθεαση και αρα τα διαφημιστικά.
2)Η παραγωγη δεν εχει κανεναν απολυτος λογο να θελει να φυγουνε οι δημοφιλέστεροι παικτες γιατι πολυ απλα κατι τετοιο θα παρασυρει και την τηλεθεαση προς τα κατω.
Ποιον παίκτη αντιπαθείτε περισσότερο; Εγώ τον Χανταμπάκη
:S :S :SΔουκα αλλαξε τη ψηφοφορια και βαλε ψηφοφορια που να στοχοποιει βουρτση, εχουμε μεινει πισω, στα social media πεφτει κραξιμο.
Δουκα αλλαξε τη ψηφοφορια και βαλε ψηφοφορια που να στοχοποιει βουρτση, εχουμε μεινει πισω, στα social media πεφτει κραξιμο.
Εμένα αυτό που μου μένει από αυτό το "παιχνίδι" είναι πόσο εύκολα μπορείς να αλλάξεις γνώμη για έναν άνθρωπο σε μια στιγμή.
πχ Βαλαβάνη - τη σιχάθηκα στο δευτερόλεπτο
υγ πχ ΝΑΣΟΣ :S