Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ο πυργιωτης γιατι δεν ψηφισε ελενη να παει 4-4;
Διασταύρωση νυφίτσας με άνθρωπο, σχόλιο για τον Πανάρα στο φβ![]()
Τον Μανατζερ θα τον σεβεστε,τον ΜανατζερMΕΕΓΓΑΑΛΛΗΗΗ ΤΣΑΤΣΟ-2ΠΡΟΣΩΠΗ ΛΟΥΜΠΙΝΑΑ..!!!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΙΛΑΜΕ..![]()
που επαιζε?
Ψηφίστε να μείνει το σκουλήκι ο μισθοφόρος μονο και μονο για να ξεκατινιαστεί μετά άγρια με την πουστάρα τον Πάνο![]()
2015 ήταν και γυμναστής στα ομαδικά αθλήματα (γυναικών) στο yava Πετρούπολης. Μου άρεσε που τον έβλεπα στα πεταχτά... πριν μπω για yogaαλλά τώρα που τον βλέπω καλύτερα τον σιχαίνομαι.
Οι διασημοι εχουν μεινει πολυ πισω οσον αφορα τις γυναικες. Μονη η Πασχαλη με τη Βαλαβανη το παλευουν, αρχιζει να φαινεται το κενο της Καλλεργη. Επισης παρατηρω οτι ο Πανος ξεφουσκωνει σιγα σιγα, χθες το βραδυ δεν ειχε καθολου συμμετοχη στον χαβαλε του ''τηλεπαιχνιδιου'' και σημερα σερνεται στο αγωνισμα.
Εμένα γιατί μου φαινόταν σήμερα, ότι έχει παχύνει αυτό το ζώον...?
για μενα οποιος χαλαει ενα λεπτο του ευρω για να ψηφισει σε τηλεπαιχνιδι ειναι κρετινος
ομως για πρωτη φορα στη ζωη μου ειμαι διατεθειμενος να χαλασω και ενα εικοσαευρω για να μεινει ο μισθοφορος και να ξεκωλιασει αυτο το κλαπαρχιδι τον αναλατο τον καραφλα
μου τη σπαει και που υπαρχει και που αναπνεει, τον ακουω να μιλαει και αλλαζω καναλι
αμα τον πετυχω ποτε θα του κουμπωσω τιποτα υπουλα μπουνιδια απο πισω και θα εξαφανιστω στον κοσμο
για μενα οποιος χαλαει ενα λεπτο του ευρω για να ψηφισει σε τηλεπαιχνιδι ειναι κρετινος
ομως για πρωτη φορα στη ζωη μου ειμαι διατεθειμενος να χαλασω και ενα εικοσαευρω για να μεινει ο μισθοφορος και να ξεκωλιασει αυτο το κλαπαρχιδι τον αναλατο τον καραφλα
μου τη σπαει και που υπαρχει και που αναπνεει, τον ακουω να μιλαει και αλλαζω καναλι
αμα τον πετυχω ποτε θα του κουμπωσω τιποτα υπουλα μπουνιδια απο πισω και θα εξαφανιστω στον κοσμο