alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Αυτη 21 του μπλακ τζακ κι εγω 45 του τζοκερ.μλακ τζακ ενα πραγμα
Αυτη 21 του μπλακ τζακ κι εγω 45 του τζοκερ.μλακ τζακ ενα πραγμα
Τζογος μεχρι θανατουΑυτη 21 του μπλακ τζακ κι εγω 45 του τζοκερ.
εσυ μαν γιατι εισαι warned εδω κ ενα μηνα?φαινεαι καλο παιδι!!!!λες ο αντμιν να ειναι με την βατραχοματα?Τζογος μεχρι θανατου
Αν προσθεσεις και τα καταλληλα τρια ;)εχετε 69
μ εβρισε ενας νεαρος λορδος της θυρας 7 κι ανταπεδωσαεσυ μαν γιατι εισαι warned εδω κ ενα μηνα?φαινεαι καλο παιδι!!!!λες ο αντμιν να ειναι με την βατραχοματα?
τυπε εδω δε βριζουμε..εχουμε επιπεδομ εβρισε ενας νεαρος λορδος της θυρας 7 κι ανταπεδωσα
εις απταιστον Γαλλικην,παντοτε
Παραφερθηκα και γι αυτο ο αντμιν![]()
προπαντος!τυπε εδω δε βριζουμε..εχουμε επιπεδο
file με αναψες...οντως ξερεις τπτ για την μανουλα του ή πανω στην κουβεντα?προπαντος!
αλλα ειπε για τη μανουλα μου κι αυτο ηταν κακο
εεε,ειπα κι εγω μερικα απ οσα ξερω για τη δικη του ;)
μαν καλο ειναι ολοι μας να μην λενε τπτ για μαναδες εκτος αν οντως κατι ξερουμε οποτε ενημερωνουμε κ τους υπολοιπους για να φαμε ολοι μαςΑκαδημαικα μιλαμε τυπε
Δεν τη γνωριζω την κυρια
Εδώ υπάρχω που έχω όλο το πακέτο,σε σένα θα κάτσει.Ετσι, διαφημιστε με λιγο μπας και ψησω την εικοσαχρονη.
Εδώ υπάρχω που έχω όλο το πακέτο,σε σένα θα κάτσει.![]()
Δικηγόρος του δικηγόρου?μια τριχα απ τ αρχιδια του αλεξ ισε
χαχαχα ζωγραφισες τυπε!!μαν καλο ειναι ολοι μας να μην λενε τπτ για μαναδες εκτος αν οντως κατι ξερουμε οποτε ενημερωνουμε κ τους υπολοιπους για να φαμε ολοι μας
Nα σεβεσαι.Δικηγόρος του δικηγόρου?![]()
Ρε Αλέξη πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις?Nα σεβεσαι.
καποια στιγμη θα αρχισει να μοιραζει χαστουκια ο αγγελοπουλος με τους μαλακες που τον εβαλανBγηκε νεο τραιλερ
ο αγγελοπουλος τραβαει το πιατο απο τον σπαλ
και γενικα παλι συνεντευξεις και μουμρμουρα για μασκες κλπ που πεφτουν απο την ομαδα των διασημων
η ειδηση ειναι οτι στο αγωνισμα παιζει και η λαουρα η οποια την δειχνει να σκονταφτει και να πεφτει οποτε βρηκε πατημα και δικαιολογια για να μην παιξει σε κανενα αγωνισμα παλι για το επομενο διμηνο