kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 326
Αν ήταν έως 50 ίσως. Με 80αρη μπλιαχΠες μου οτι αν σου την επεφτε ο Κοντομηνας θα του εριχνες ακυρο, να ξεραθω στα γελια.
Ολο υπονοουμενα μού ριχνεις...Αν ήταν έως 50 ίσως.
Εισαι κουτη?ο 80αρης εχει χαμηλο προσδοκιμοΑν ήταν έως 50 ίσως. Με 80αρη μπλιαχ
Τύπε ουσιαστικα ποσταρισε για να μου πει οτι η ηλικια μου ειναι αποδεκτή. Δεν σε κοβει?Εισαι κουτη?ο 80αρης εχει χαμηλο προσδοκιμο
οποτε σε 2-3 χρονια θα σαι ευθυμη χηρα με φουλ μπαγιοκο
Συγγνωμη σερ!Τύπε ουσιαστικα ποσταρισε για να μου πει οτι η ηλικια μου ειναι αποδεκτή. Δεν σε κοβει?
Δεν παρατηρησες επισης οτι για τον γκομενο της δεν ξαναεκανε νυξη?Συγγνωμη σερ!
Δεν πηγε το μυαλο μου στην ατιμια του θηλεως
αν και καθημενος ορθως ομιλειτεΔεν παρατηρησες επισης οτι για τον γκομενο της δεν ξαναεκανε νυξη?
περιμενουμε πολλα απο σενα αυριο τυπε :S :S :SΘα ειμαι προσεκτικος, θα αρχισω να επαινω τον κυριο Πανο.
Ο Άλεξ πρέπει να είναι μορφωμένο παιδί...Ολο υπονοουμενα μού ριχνεις...
Έτσι ειναι τύπε, οταν λογω μονοτονικού επερχεται συγχυση σχετικα με το αν προκειται για αναφορική ή κτητική αντωνυμία, ο τονος μπαινει.Ο Άλεξ πρέπει να είναι μορφωμένο παιδί...
και με το παραπανωΟ Άλεξ πρέπει να είναι μορφωμένο παιδί...
εικοσαχρονη?Ετσι, διαφημιστε με λιγο μπας και ψησω την εικοσαχρονη.
Aπο 25 επεσε στο 15 ,παιχτε οσο προλαβενετε να φατε ψωμακι
![]()
21.εικοσαχρονη?
ο μπουκ ειναι ασχετος!Βλεπουμε οτι μεσα σε λιγες μερες ειχαμε μερικες αλλαγες
Και τωρα..
![]()
τα ειπαμε για τον αγγελοπουλο που αυτην την εβδομαδα εκανε 1/3 οτι ενω εχει ταχυτητα και δυναμη αμα κολλησει σε κατι η μανιβελα στον εγκεφαλο του δυσκολα ξεκολλαει οποτε το ειδε αυτο ο μπουκ και πλεον ειναι δευτερο φαβορι
Mεγαλυτερη ανοδο εκανε ο θρυλικος πλεον μανατζερ ραγκμπι με το φανατικο φαν κλαμπ που ειχε σαν αποτελεσμα η αποδοση του να πεσει στο μισο και να ειναι πλεον 3 φαβορι παρα τον τραυματισμο του(αν δεν ειχε και αυτον πιθανον να ητανε ακομα ψηλοτερα)
η διδυμη παρα τις 4/4 παραμονες παραμενει τελευταια μαζι με την κλασομπανιερα την λαουρα γιατι ηταν τυχερη και ειχε αντιπαλους οπως το μοντελο την αλλη διδυμη κια την θεια οποτε κατα 90% παραμεινε για αυτο και οχι γιατι εχει φανατικο κοινο το ειδε και αυτο ο μπουκ
αλλο που παρατηρουμε ειναι η χαμηλη αποδοση του μπο και η υψηλη της παπαδοπουλου κατι που δεν συναδει καθολου με την αγωνιστικη τους αποδοση
ο μπο δεν κανει τιποτα αλλα ειναι 'αγαπητος" οποτε βλεπει ο μπουκ οτι για καιρο ακομα δεν θα ειναι υποψηφιος
αντιθετα με την παπαδοπουλου που ειναι δυνατη αλλα μαλλον δεν εχει και πολλες συμπαθειες στην ομαδα και θα την βγαζουνε σεντρα αρκετες φορες σε χαμενες ασυλιες
χααχαχχααχαχαχαχχαχαχαχαο μπουκ ειναι ασχετος!
ο Παναρας πρεπει να χει αρνητικη αποδοση,δεν ειναι παικτης ειναι Γερμανικο ομολογο
μλακ τζακ ενα πραγμα