Μεμονωμένα κλείστηκαν οι συμφωνίες για τη συμμετοχή τόσο των επωνύμων όσο και των κοινών θνητών στο «Survivor». Σύμφωνα με όσα μου είπε χθες άνθρωπος από τους Τούρκους που «τρέχουν» την παραγωγή οι «κοινοί θνητοί» έκλεισαν από 200 έως 300 ευρώ την εβδομάδα – εφόσον δεν αποχωρήσουν – ποσό που συνεπάγεταται 800 με 1200 ευρώ το μήνα. Εντελώς διαφορετικές φυσικά είναι οι συμφωνίες των επωνύμων που κλείστηκαν με τον καθένα ξεχωριστά και ξεκινούν από 1000 έως 1800 ευρώ την εβδομάδα που θα παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο δηλαδή από 4.000 έως 7.200 ευρώ μηνιαίως. Το κορυφαίο deal κατάφερε πρόσωπο που έκλεισε την συμμετοχή του κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ωστόσο τώρα δεν θα αποκαλύψουμε περισσότερα. Σαφώς τα πολλά λεφτά πήρε ο Σάκης Τανιμανίδης, γι’ αυτό το λόγο άλλωστε εγκατέλειψε τον Alpha για τον Σκάϊ. Τώρα ο στόχος όλων είναι οι 100.000 ευρώ. Τα μισά λεφτά δηλαδή απ’ όσα έδωσε πριν 14 χρόνια στην Ευαγγελία Δερμετζόγλου το Μega.
Εγώ προτείνω να ανοίξετε κανα βιβλίο Ιστορίας ή γενικά κάποιο βιβλίο ο καθένας πάνω στον τομέα του να ξεστραβωθείτε και να πάτε να γραφτείτε σε κανα γυμναστήριο ή σε καμια σχολή πολεμικών τεχνών ή κολυμβητήριο ή να αρχίσετε τρέξιμο σε πάρκα, γήπεδα, βουνά. Επίσης καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε σιγά σιγά άπαντες σκοποβολή με αληθινά ΟΠΛΑ προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και αφήστε τα πούστρικα Survivor και την πουτάνα τηλεόραση που δηλητηριάζει καθημερινά τον κόσμο!!!!
Εγώ προτείνω να ανοίξετε κανα βιβλίο Ιστορίας ή γενικά κάποιο βιβλίο ο καθένας πάνω στον τομέα του να ξεστραβωθείτε και να πάτε να γραφτείτε σε κανα γυμναστήριο ή σε καμια σχολή πολεμικών τεχνών ή κολυμβητήριο ή να αρχίσετε τρέξιμο σε πάρκα, γήπεδα, βουνά. Επίσης καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε σιγά σιγά άπαντες σκοποβολή με αληθινά ΟΠΛΑ προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και αφήστε τα πούστρικα Survivor και την πουτάνα τηλεόραση που δηλητηριάζει καθημερινά τον κόσμο!!!!
Αι Αρχαίοι Σπαρτιάται πολεμούσαν μέχρι τα 65 αν δεν λανθάνω που τότε 50 ετών πέθαιναν οι άνθρωποι. Επίσης και για επιστράτευση να μην σας καλέσουν τουλάχιστον θα συνεισφέρετε στον αγώνα όπως ακόμα και να προφυλάξετε και σώσετε τα τομάρια σας!!!
Τωρα στο ΣΚΑΙ κανει μια πρωτη παρουσιαση ... Μερικοι παιχτες ειναι σουργελα! Π.χ. ενας ανεργος καφενοβιος απο την Ναουσα που τα εχει 8 χρονια με την ιδια γκομενα...
Ενας σχιστοματης "Θεσσαλονικιος" που εχει το ελληνικοτατο επιθετο "Τσανγκ"
Επισης ειναι και μια Εβραια ονοματι Σαρα Εσκεναζη... Βαρυεμαι να το ψαξω αλλα κοβω το κεφαλι μου, τον μπουτσο μου, ολα μου, οτι αυτη ειναι κορη του "Λουκή"