Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ... ΤΟΝ ΠΑΝΟ![/size][/size][/size][/size]

εγω απο εκει που τον εβριζα, ΕΙΔΑ ΤΟ φως το αληθινο και τωρα υποστηριζω τον μεγα ΠΑΝΟ, ο μονος που διεκρινε οτι το survivor ειναι ΣΚΑΚΙ κ θελει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
φιλε,οταν ο σκαι παιζει survivor, τα υπολοιπα καναλια πρεπει να βαζουν ΤΗΛΕΚΥΒΟ

TOYΣ πηρε τα σωβρακα ο αλαφουζος , που εαν ειχε την ιδια στρατηγικη και στην μπαλλα, ο παναθηναικος θα ηταν δις Νταμπλουχος
άρα μάλλον στην μπάλα δεν εχει στρτηγική.. :headbang: :headbang:οσο για το survivor στους τυφλούς βασιλευει ο μονόφθαλμος νομίζω :o :o

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Πιστευω θα βγαλουν βρωμα οι διασημοι οτι ο αγγελοπουλος ποιανει ψαρια και τα τρωει μονος του στην ζουλα

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Πιστευω θα βγαλουν βρωμα οι διασημοι οτι ο αγγελοπουλος ποιανει ψαρια και τα τρωει μονος του στην ζουλα
και καλα θα κάνει με όλους τους φλώρους που έμπλεξε εκεί μέσα..

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ... ΤΟΝ ΠΑΝΟ![/size][/size][/size][/size][/size]

Συνημμένα

• 1l6iew.jpg
    1l6iew.jpg
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 45

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Κανονικα παοχνιδια  επιβιωσης μονο με τον Μπεαρ Γκριλς βλεπεις πλεον αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι εκτος απο πολυ ακριβο ειναι και εξαιρετικα επικινδυνο.
Το survivor ειναι ψιλοσαπουνοπερα

παικτη, ο Bear Grylls ειναι ex SAS - δλδ tier 1 SOF

το Ελληνικο survivor αντανακλα απλα τ υποκουλτουρα τ μεσου Βαλκανιου τενεκε - αποδειξη τ πολυ υψηλα νουμερα τηλεθεασης

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Χαιρόμαστε που ήρθατε κι αλλοι στην μεγαλη αγκαλιά του Παναρα μας. Ευελπιστούμε και οι λιγοι άλλοι που τον βρίζουν ακομα με τα χειρότερα λόγια να καταλάβουν το λάθος τους και να έλθουν στην παρέα μας  :woldman:

poutaniaris_anhr

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
887
Πόντοι
1.525
Συντασσομαι κ εγω πλεον στους μουνοΠανικούς κ δινω το λογο μου οτι για πρώτη φορά στην ζωή μου θα ψηφίσω σε τηλεμαλακιες για παιχτη κ αυτη η φορα θα ειναι για τον εναν τον λατρεμένο τον σοφο τον στρατηγο την τηλεοπτική διανοια, τον αρχιτέκτονα της τακτικης,  τον αρχιμανατζερ, τον αφεντη των τηλεσυχνοτητων, τον ημιθεο ραγκμπιστα, τον μονον ανθρωπο που κουτσαινεται πριν περπατησει και κερδιζει πριν παιξει, τον μουνοΠαναρα μας.
Κ απο τουδε τελος τα σαχλα υποκοριστικα και οι κοροιδιες, εγω προσωπικως θα τον λεω σκετο Πανο, γιατι με το μουνι μπροστα προκαλουνται παρεξηγήσεις για το ινδαλμα μας, τον καραφλα της καρδιας μας.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Συντασσομαι κ εγω πλεον στους μουνοΠανικούς κ δινω το λογο μου οτι για πρώτη φορά στην ζωή μου θα ψηφίσω σε τηλεμαλακιες για παιχτη κ αυτη η φορα θα ειναι για τον εναν τον λατρεμένο τον σοφο τον στρατηγο την τηλεοπτική διανοια, τον αρχιτέκτονα της τακτικης,  τον αρχιμανατζερ, τον αφεντη των τηλεσυχνοτητων, τον ημιθεο ραγκμπιστα, τον μονον ανθρωπο που κουτσαινεται πριν περπατησει και κερδιζει πριν παιξει, τον μουνοΠαναρα μας.
Κ απο τουδε τελος τα σαχλα υποκοριστικα και οι κοροιδιες, εγω προσωπικως θα τον λεω σκετο Πανο, γιατι με το μουνι μπροστα προκαλουνται παρεξηγήσεις για το ινδαλμα μας, τον καραφλα της καρδιας μας.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
εγω απο εκει που τον εβριζα, ΕΙΔΑ ΤΟ φως το αληθινο και τωρα υποστηριζω τον μεγα ΠΑΝΟ, ο μονος που διεκρινε οτι το survivor ειναι ΣΚΑΚΙ κ θελει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Φίλε, ο Φίσερ, ο Κασπάροφ και ο Καρπόφ μπροστά του ιδρώνουν και χέζονται. Μιλάμε για τέρας στρατηγικής!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.678
Πόντοι
5.506
περιπατο θα το παρει ο Μπο...χαλαρα

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.297
Πόντοι
216
Συντασσομαι κ εγω πλεον στους μουνοΠανικούς κ δινω το λογο μου οτι για πρώτη φορά στην ζωή μου θα ψηφίσω σε τηλεμαλακιες για παιχτη κ αυτη η φορα θα ειναι για τον εναν τον λατρεμένο τον σοφο τον στρατηγο την τηλεοπτική διανοια, τον αρχιτέκτονα της τακτικης,  τον αρχιμανατζερ, τον αφεντη των τηλεσυχνοτητων, τον ημιθεο ραγκμπιστα, τον μονον ανθρωπο που κουτσαινεται πριν περπατησει και κερδιζει πριν παιξει, τον μουνοΠαναρα μας.
τυπε εδωσες ρεστα...

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μεγιστη προσοχη μαγκες! Η αδιστακτη ζωντοχηρα, που η ιδια ειχε διαταξει την επιθεση του πιρφορου στον πανο με σκαιους χαρακτηρισμους τωρα εκτελει δολοφονια χαρακτηρα με θυμα τον τσανγκ τον οποιο παρουσιαζει ως ψυχοπαθη μισογυνη αλλοδαπο. Αηδιαστικες τακτικες σκατοψυχες και καργιολιστικες προς ενα παιδι που εχει μορφωση ευφυια και καλους τροπους. Προσοχη! Εξοδος του τσανγκ απο το παιχνιδι προιονιζει εξοδο του πανου. Ακρωτηριαζουν το δεξι του χερι για να σκοτωσουν αυτον. Ας μην αφησουμε να γινουν ακομα πιο αλαζονικα τα χαμογελα ισως των πιο εμετικων παιχτων που εχουν περασει απο ριαλιτι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.849
Πόντοι
6.515
Χαιρόμαστε που ήρθατε κι αλλοι στην μεγαλη αγκαλιά του Παναρα μας. Ευελπιστούμε και οι λιγοι άλλοι που τον βρίζουν ακομα με τα χειρότερα λόγια να καταλάβουν το λάθος τους και να έλθουν στην παρέα μας  :woldman:

προτεινω αν τυχον φυγει ο πανος το θρεντ να σφραγιστει  :( :(

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.297
Πόντοι
216
Μεγιστη προσοχη μαγκες! Η αδιστακτη ζωντοχηρα, που η ιδια ειχε διαταξει την επιθεση του πιρφορου στον πανο με σκαιους χαρακτηρισμους τωρα εκτελει δολοφονια χαρακτηρα με θυμα τον τσανγκ τον οποιο παρουσιαζει ως ψυχοπαθη μισογυνη αλλοδαπο. Αηδιαστικες τακτικες σκατοψυχες και καργιολιστικες προς ενα παιδι που εχει μορφωση ευφυια και καλους τροπους. Προσοχη! Εξοδος του τσανγκ απο το παιχνιδι προιονιζει εξοδο του πανου. Ακρωτηριαζουν το δεξι του χερι για να σκοτωσουν αυτον. Ας μην αφησουμε να γινουν ακομα πιο αλαζονικα τα χαμογελα ισως των πιο εμετικων παιχτων που εχουν περασει απο ριαλιτι.
τυπε αν δεν κερδισουν ατομικη ασυλια δυσκολα τα πραγματα οι αλλοι υπερτερουν αριθμητικα..

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506
[size=8pt]Μεγιστη προσοχη μαγκες! Η αδιστακτη ζωντοχηρα, που η ιδια ειχε διαταξει την επιθεση του πιρφορου στον πανο με σκαιους χαρακτηρισμους τωρα εκτελει δολοφονια χαρακτηρα με θυμα τον τσανγκ τον οποιο παρουσιαζει ως ψυχοπαθη μισογυνη αλλοδαπο. Αηδιαστικες τακτικες σκατοψυχες και καργιολιστικες προς ενα παιδι που εχει μορφωση ευφυια και καλους τροπους. Προσοχη! Εξοδος του τσανγκ απο το παιχνιδι προιονιζει εξοδο του πανου. Ακρωτηριαζουν το δεξι του χερι για να σκοτωσουν αυτον. Ας μην αφησουμε να γινουν ακομα πιο αλαζονικα τα χαμογελα ισως των πιο εμετικων παιχτων που εχουν περασει απο ριαλιτι.[/size]

απιστευτη αναλυση

poutaniaris_anhr

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
887
Πόντοι
1.525
Ολες τις οικονομιες σας διαθεσιμες στα νουμερα διασωσης των ινδαλματων μας αδερφια για να στηρίξουμε καραφλο θεο και κινεζικη σαλαμανδρα αν ποτε ερθει αυτη η αποφραδα ημερα.
Προτιμω να μην εχω τι να χεσω παρα να δω Πανουλη προωρα στο αεροδρόμιο της επιστροφής σαν κλαμμενο βατραχομούνι να σπαταλα το θεϊκο του σάλιο σε δηλωσεις και χρυσοχαπακισμους.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265

Tυπε αυτα τα γραψαμε απο χθες εδω περα

Οπως φαινεται το να στειλουνε τον αγγελοπουλο στους μαχητες μια κινηση που την χρεωθηκε ο μανατζερ ραγκμπι ηταν μελετημενη και ειχε βαθυτερο σκοπο ηταν βαση σχεδιου

τον εστειλε undercover να τους λεει τα τρωτα τους σημεια(που αποκαλυψε ο αφελης μισθοφλωρος) και λεγανε οι αλλοι -μα δεν ειναι στην παραλια μας δεν ξερουνε.. που να ξερες ο θρυλικος μανατζερ μαθαινει απο τον πρακτορα του τα παντα  

και επιπλεον τους κανει και ανω κατω οπως φαινεται την ομαδα τους και τους διαλυει   :rockon:

παντα πρωτοι στο ρεπορταζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom