Ο Ντάνος ειναι εξολοθρευτής , τον έστειλε ομως ο μανατζερ απεναντι κ τους εκανε μπουρδελο .
Σίγουρα ο Πάνος ειναι φιδέμποΡας ομως στην τελευταία ψήφοφορια αν κ άκουσε γαμωσταυριδια απο τον σεκιουριτά δεν τον ψήφισε . Κατάλαβε οτι δεν τον παίρνει να κανει μαγκιές στην κλίκα μισθοφόρου-μιλφ . Το μιλφ γαμαει κ δέρνει τις αντίπαλες παχτριες
Η αλλαγή Στάσης του μανατζερ ειναι υπέρ του κ απο εκεί που ήταν το μαύρο πρόβατο του survivor , το γύρισε το παιχνίδι υπέρ του κ εξελίσσεται σε μέγα ΣΤΡΑΤΗΓΟ , και CEO (διευθύνων σύμβουλος )των μαχητών
Ο μανατζερ δημιούργησε τεράστιο ρήγμα στο καράβι των ΒλαχοΣελεμπριτις , το οποίο βάζει νερό κ σύντομα ο χιμπατζακης κ το πλήρωμα του θα βυθιστούν κ θα ψάχνουν για σωσίβια κ σφυρίχτρες
Καλα τιτανικος θα γινουν αλλα οι μαχητες ειναι πανιβλακες δεν ξερουν να χανουν ουτε να κερδιζουν ειναι αντιπαθητικοι. Μονο ΝΤΑΝΟ,ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΑΙ MILF αν και με ξενερωσε τωρα τελευτεα. Απορω με τα ατομα εδω μεσα που γουσταρουν Παναρα εχω γωρισει πολλους ρουφιανους στην ζωη μου που και λεφτα μου εφαγαν και πουστιες μου εκαναν ο Παναρας τους αντιπροσωπεύει ολους αυτους και ομος εχει κοινο που τον στηριζει απιστευτο, ακομα και ο Σπαλιαρας ειναι πολυ πιο ντομπρος απο την οχια ναι την νυφιτσα .Μηπως οσοι γουσταρουν παναρα σοβαρα ειναι λυγακι πουστιδες?