Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.439
- Πόντοι
- 6.256
[size=20pt]Σταματης Κραουνακης:Το καβλι του Ντανου το ρουφηξα μεσα σε ενα βραδυ!!![/size] :S :S :S
τύπε κάνανε λάθος στο άλλο σάη και γράψανε βιβλίο :S :S :S[size=20pt]Σταματης Κραουνακης:Το καβλι του Ντανου το ρουφηξα μεσα σε ενα βραδυ!!![/size] :S :S :S
να αυτοπυρποληθει φωναζοντας 'Λευτερια στον Οτσαλαν' τυπε.Τσιρακι του Ερντογαν ειναι τυπε μου τι περιμενες;
να αυτοπυρποληθει φωναζοντας 'Λευτερια στον Οτσαλαν' τυπε.
τιποτα,ετσι λιγο το αγαπημενο μας νημα,ξερεις :S :S :S
Το καλυτερο νημα ολων των εποχων τυπε...λες να το αναστησουμε με καθημερινες αναφορες φαγοποσιας και μπαχαλεματων; :S :S :S
τυπε λες να υπαρχει ελπιδα για σκουπιδιασμα στο νεο big brother :S :S :S
Ειναι η μονη μας ελπιδα τυπε αρκει να βαλουν τον σωστο παρουσιαστη ενα ανθρωπινο αρχιδι χωρις αναστολες που θα βαζει τα ναυαγια να σκιζονται μεταξυ τους...τον Μικρουτσικο δηλαδη. :S :S :S
η την Ρια την Αρναουτογλου τυπε
θα ξηγηθεις νημα; :S :S :S
θα κανουμε πειρατεια τυπε :S :S :SΤυπε νομιζω εχει ανοιξει ηδη ο msakis... :S :S :S
θα κανουμε πειρατεια τυπε :S :S :S
Θα ανοιξω δικο μου και το θα το συγχωνευσουν για να περασει στα χερια μας....
παιχτες τυπεΤυπε μολις εμαθα οτι υποψηφιοι για τη παρουσιαση ειναι η Τατιανα η πουτανα και ο Τανιμανιδης ο πισωγλεντιδης....ξενερωσα με τη ζωη μου. :S :S :S
παιχτες τυπε
ολη η σαβουρα του survivor λογικα :S :S :S
Για να μην ξεχνιόμαστε...ψόφα μωρή αβυζη πλακομουνα με παπαρι αραπη εμετική ελληνίδα!!!
https://[URL unfurl="true"]www.to10.gr/wp-content/uploads/2019/11/evridiki_valavani_79367472_832787047141630_3292781175401022028_n-768x960.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ελα ρε ακοινωνητο ναυαγιο αρχισε το αγαπημενο σου ριαλιτι ;
ελα ρε ακοινωνητο ναυαγιο αρχισε το αγαπημενο σου ριαλιτι ;