Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Τυπος Pussy Wagon με "Κωνσταντινα"... :S :S :S

article-2347553-1A7BE330000005DC-913_634x456.jpg

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τυπε τωρα γυρισες απο το μηνα του μελιτος; :S :S :S

Προσπάθησα να κάνω κλώνο αλλά με μυρίστηκαν και μου τον διέγραψαν τύπε. Τον είχα ρυθμίσει να αφοδεύει σε κάθε ποστ του whois που ακόμα του πληρώνει το ίντερνετ ο πεθερός του.

Έτσι, καθ' υπόδειξιν Νάσου και Μαλλιά έβαλα σεμεδάκι πλάτους 5 εκατοστών στην περιφέρεια της οθόνης για να κρύβονται οι τσίτσιδες και είμαι εδώ χωρίς να κινώ υποψίες. 

Επισκέπτης
Προσπάθησα να κάνω κλώνο αλλά με μυρίστηκαν και μου τον διέγραψαν τύπε. Τον είχα ρυθμίσει να αφοδεύει σε κάθε ποστ του whois που ακόμα του πληρώνει το ίντερνετ ο πεθερός του.

Έτσι, καθ' υπόδειξιν Νάσου και Μαλλιά έβαλα σεμεδάκι πλάτους 5 εκατοστών στην περιφέρεια της οθόνης για να κρύβονται οι τσίτσιδες και είμαι εδώ χωρίς να κινώ υποψίες. 

Καλα να παθεις τυπε αφου ακους κατι ρεταλια σαν τον καραφλομαλλια και τον μονοφθαλμο Νασο...υπαρχουν εφαρμογες που εμποδιζουν τα banner να παιζουν.Ουτε σεμεδακια ουτε παπαριες... :S :S :S

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.463
Πόντοι
33.818
Καλα να παθεις τυπε αφου ακους κατι ρεταλια σαν τον καραφλομαλλια και τον μονοφθαλμο Νασο...υπαρχουν εφαρμογες που εμποδιζουν τα banner να παιζουν.Ουτε σεμεδακια ουτε παπαριες... :S :S :S
Τύπε τα σεμεδάκια είναι πιό hardcore.... :S :S :S

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Δηλαδή πατάς ένα κουμπάκι και δεν βλέπεις τσίτσιδες;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
To laptop του Jimmy Jim  :S :S :S

Συνημμένα

• Jimmy Jim.jpg
    Jimmy Jim.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 60

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.945
Πόντοι
24.596
Ναι τυπε πατας ενα κουμπι και φευγουν οι πουτανες και στη θεση τους μπαινει ο Πορδολαγνος να γλυφει πατουσες... :S :S :S
τον οποιο χυσολαγνο θα χαρει ιδιαιτερα να δει η γυναικα του jimy να τσιμπουκωνει τριχωτους οδηγους τριαξονικων :S :S :S

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τύπε τα σεμεδάκια είναι πιό hardcore.... :S :S :S

Εσύ βρε Χιλιανέ Αντίχριστε ακόμα να υποταχθείς στα κελεύσματα των τηλεευαγγελιστών; Διαφθείρεις ακόμα τη νεολαία του bou; Να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν παιδιά κάτω των 30 εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom