Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Τυπε μου εβαλε χερι και μου εφερε μια κατσαρολα στο κεφαλι η Ελλειινιδα οτι εχουμε πολυ ανοιχτει με τις γκουρμεδιες και πρεπει να μαζευτουμε... :S :S :S
κυνικη παραδοχη πιρφορισμου :huh: :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.222
Πόντοι
5.506
τυπε τα κλαιμε τα ριαλιτι...10 η ωρα και ουτε μια τελεια δεν ποσταρουν τα νιαμου....
μαλλον ηρθε η ωρα να φτιαξουμε νημα..."ΣΚΛΗΡΗ Η ΜΑΛΑΚΗ ΦΕΤΑ? ΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?"

Επισκέπτης
τυπε τα κλαιμε τα ριαλιτι...10 η ωρα και ουτε μια τελεια δεν ποσταρουν τα νιαμου....
μαλλον ηρθε η ωρα να φτιαξουμε νημα..."ΣΚΛΗΡΗ Η ΜΑΛΑΚΗ ΦΕΤΑ? ΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?"

Μολις αρχισει το κανονικο τυπε μια χαρα θα παει...τι να ασχοληθουμε με τις παπαριες του Μενιου ή με τον χοντρομπουχεσα του ΑΝΤ1;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.222
Πόντοι
5.506
Μολις αρχισει το κανονικο τυπε μια χαρα θα παει...τι να ασχοληθουμε με τις παπαριες του Μενιου ή με τον χοντρομπουχεσα του ΑΝΤ1;
Απατο θα παει τυπε...ουτε νημα δεν θα του ανοιξουμε.εσυ και το καμηλογιδι σου θα το βλεπετε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.102
Πόντοι
5.506

Μυζηθρα ποπ

Επισκέπτης
Απατο θα παει τυπε...ουτε νημα δεν θα του ανοιξουμε.εσυ και το καμηλογιδι σου θα το βλεπετε

Λιγα λογια για τον προβατοκαμηλο μου γιατι ετσι και στραβωσει μαζι σου θα σε παει κλωτσοπατιναδα στην υπογα...

Συνημμένα

• giphy.gif
    giphy.gif
    7 MB · Εμφανίσεις: 20

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.222
Πόντοι
5.506
Λιγα λογια για τον προβατοκαμηλο μου γιατι ετσι και στραβωσει μαζι σου θα σε παει κλωτσοπατιναδα στην υπογα...
αυτο ειναι γλυκουλι δεν ειναι μουντρουχλα σαν εσενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom