Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Παλι θα τη φαμε στη μαπα να γκαριζει στα αγωνισματα ...ΠΑΜΕ ΣΑΑΑΡΑ...ΕΛΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ και να λεει οτι κανεις δεν ειναι καρεκλοκενταυρος και οτι ο κοσμος θα κρινει
Θα πουλαει και μουρη τωρα οτι ο κοσμος την αγαπαει και την κρατησε μεσα τρεις φορες.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.673
Πόντοι
1.406
Παλι θα τη φαμε στη μαπα να γκαριζει στα αγωνισματα ...ΠΑΜΕ ΣΑΑΑΡΑ...ΕΛΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ και να λεει οτι κανεις δεν ειναι καρεκλοκενταυρος και οτι ο κοσμος θα κρινει
Το ξεφτιλικι το μεγαλο ηταν στο προηγουμενο αγωνισμα σε φαση που τους ειχαν καπου 7-1 οι διασημοι,χανει το παρτσακλο και στο παγκο η Μανταμ Ειρηνη να την λεει μπραβο μην αχγωνεσαι ησουν πολυ καλη,και το παρτσακλο να απανταει με χαμογελο "χαιρομαι"...Τρωγανε την ηττα του αιωνα και αυτες χαϊδευανε η μια την αλλη.Ο Ελλεϊνιδισμος σε ολο του το μεγαλειο

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
H ζωντοχηρα ειναι κανει να κανει τα παντα για να εξασφαλισει τα 100 χιλιαρικα στο μουλικο της. Και ο κωλος που απο την πρωτη μερα εδωσε στον πυργιωτη μερος στρατηγικης ηταν. Ή νομιζετε οτι τον ερωτευθηκε; :2funny:

Αυτο το αυταρεσκο αλαζονικο χαμογελο που εχει μου θυμιζει πολλες γυναικες αντιστοιχης ηλικιας που εχω γνωρισει στη ζωη μου και οι οποιες στηριζαν την ευτυχια τους στη δυστυχια των αλλων.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Το ξεφτιλικι το μεγαλο ηταν στο προηγουμενο αγωνισμα σε φαση που τους ειχαν καπου 7-1 οι διασημοι,χανει το παρτσακλο και στο παγκο η Μανταμ Ειρηνη να την λεει μπραβο μην αχγωνεσαι ησουν πολυ καλη,και το παρτσακλο να απανταει με χαμογελο "χαιρομαι"...Τρωγανε την ηττα του αιωνα και αυτες χαϊδευανε η μια την αλλη.Ο Ελλεϊνιδισμος σε ολο του το μεγαλειο

Ετσι, η γκομενα ζητημα να εχει παρει 2-3 νικες, απο δουλειες τιποτα και κλασσικη ελλεηνιδα νομιζει οτι της εχουν και υποχρεωση ολοι οι αλλοι να την αφησουν στο παιχνιδι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
H ζωντοχηρα ειναι κανει να κανει τα παντα για να εξασφαλισει τα 100 χιλιαρικα στο μουλικο της. Και ο κωλος που απο την πρωτη μερα εδωσε στον πυργιωτη μερος στρατηγικης ηταν. Ή νομιζετε οτι τον ερωτευθηκε; :2funny:

Αυτο το αυταρεσκο αλαζονικο χαμογελο που εχει μου θυμιζει πολλες γυναικες αντιστοιχης ηλικιας που εχω γνωρισει στη ζωη μου και οι οποιες στηριζαν την ευτυχια τους στη δυστυχια των αλλων.
Το κλασικο θηλυκο παράσιτο.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Το χουμε πει απ την αρχη Δουκα οτι η κλικα ειναι της Ειρηνης και οχι του μισθοφορου. Τον ειδε αγαθιαρη και πιρφορο τον αφησε να πιασει λιγο βυζακι και απο κει και περα εγινε το σκυλακι της. Μαζεψε και τις χαζοβιολες τις διδυμες απ την αρχη λεγοντας οτι ο Πανος τις εχει για σεντρα, ειχε παρει την Ελισαβετ τη ψηλη και τωρα πηρε και τη φεμινιστρια Σαρα.
Μονο η Ελενη την ειχε καταλαβει απ την αρχη που ελεγε οτι δε πιστευει σε ερωτες κτλ.

poutaniaris_anhr

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
879
Πόντοι
1.525
Εγω παίδες πιστεύω ότι είναι στημενες οι αποχωρήσεις.
Αν δεν εφευγε ο Γιλης, το παιχνίδι θα κρεμαγε αφου μετα θα ξεραμε οτι θα εφευγαν ελοσαβετ ειρηνη μισθοφόρος κ θα γινοταν πανισχυρη η κλικα του σχιστοματη με τον Τιτανα Πανο.
Υπαρχουν πουθενα τα αποτελεσματα της δηθεν ψηφοφοριας του κοινου?
Νομιζω το δηθεν κοινο ειναι ο ευκολος τροπος να ελεγχει η παραγωγη ποιος φευεγι ποιος μενει κ να μην γινεται παντοδυναμη καμια κλικα γιατι μετα το παιχνιδι δεν εχει ενδιαφερον κ τελικα φτανει να ξεφτυλιζεται η ιδια η παραγωγή,  η οποια αναγκαστικα ή βαζει αγωνισματα κουτι για τους αδυναμους ή αλλαζει αιφνιδιαστικα τους κανονες τιυ παιχνιδιού για να δώσει καποιο ενδιαφέρον

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εγω παίδες πιστεύω ότι είναι στημενες οι αποχωρήσεις.
Αν δεν εφευγε ο Γιλης, το παιχνίδι θα κρεμαγε αφου μετα θα ξεραμε οτι θα εφευγαν ελοσαβετ ειρηνη μισθοφόρος κ θα γινοταν πανισχυρη η κλικα του σχιστοματη με τον Τιτανα Πανο.
Υπαρχουν πουθενα τα αποτελεσματα της δηθεν ψηφοφοριας του κοινου?
Νομιζω το δηθεν κοινο ειναι ο ευκολος τροπος να ελεγχει η παραγωγη ποιος φευεγι ποιος μενει κ να μην γινεται παντοδυναμη καμια κλικα γιατι μετα το παιχνιδι δεν εχει ενδιαφερον κ τελικα φτανει να ξεφτυλιζεται η ιδια η παραγωγή,  η οποια αναγκαστικα ή βαζει αγωνισματα κουτι για τους αδυναμους ή αλλαζει αιφνιδιαστικα τους κανονες τιυ παιχνιδιού για να δώσει καποιο ενδιαφέρον

Ενδιαφερουσα και αυτη η αποψη.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Το θρεντ εχει γεμισει καχυποπτους

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Οπως ειπα και πριν  το αθλημα σημερα στο τελος βρωμουσε ασχημα..κατι εγινε με την μπαλα και το σιδερο δεν ειναι δυνατον να κερδιζουνε γιλι-θεια-διδυμη που δεν εχουνε σταυρωσει νικη ολοι μαζι

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
o φουσκωτος ηταν το ξεβρακωμα των απανταχου παρομοιων φουσκων που ολη μερα παιρνουνε χαπια και ανα μηνα-ες κανουνε και τις ενεσουλες τους

'θηρια" στην οψη  γατακια απο πραγματικη δυναμη

Αλλο δυναμη αλλο ευκινησια.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Η μιλφ ηταν συμπαθης μεχρι που αρχισε να μιλαει για το παιδι της. Ιδια τακτικη με τον βλακα τον Χανταμπακη.

fidji

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Η μιλφ ηταν συμπαθης μεχρι που αρχισε να μιλαει για το παιδι της. Ιδια τακτικη με τον βλακα τον Χανταμπακη.

Εντάξει ρε συ, είναι καιρό μακριά από το παιδί της, δίκαιο μου φάνηκε, ο άλλος ο σαλιγκαρος το έκανε από τις πρώτες μέρες με εμετικό ύφος.!

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πως θα γίνει να προστατεύσουμε τον Παναρα?

Μονο η αγαπη των anonymous, των νερντς, των μπουρδελιαρηδων που εχουν φαει την ελλεινιδα στη μαπα, της νεολαιας και της alt right μπορει να τον προστατευσει.

Οι παραπανω βγαλαμε πλανηταρχη τον Ντοναλντ Τραμπ. Μπορουμε να βγαλουμε νικητη τον Παναρα. Ειναι το Τοτεμ μας.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.673
Πόντοι
1.406
Εντάξει ρε συ, είναι καιρό μακριά από το παιδί της, δίκαιο μου φάνηκε, ο άλλος ο σαλιγκαρος το έκανε από τις πρώτες μέρες με εμετικό ύφος.!
Aμα την ενοιαζε το παιδι να μην εφευγε,μαθαμε τωρα ολες "αμαρτησα για το παιδι μου"  :vomit: :vomit:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Αλλο δυναμη αλλο ευκινησια.

Και σε αγωνισματα που ειχε δυναμη οπως να συρει καροτσι η να κυλησει πετρα  διασυρθηκε ενω ο μπο που εχει πραγματικη δυναμη και οχι φαρμακοδυναμη ηταν αρκετα καλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom