Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Όταν θα αρχίσετε τους εμετούς, τα παλλόμενα πέη, τα κωλοδάχτυλα, τα take this κτλ. εγώ θα αποσύρθηκω προς ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και σεβασμού προς το Ευριδικακι  :smitten: :smitten: :smitten:

Τυπε εσυ δεν ενοχλεις, οι προδοτες που αλλαξοπιστισαν στη πορεια μας ενοχλουν  :knuppel:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Και τον απλυτο τζιβατο πρεπει να τον τρυπαει η Σολωμου  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
εγκυροτατο.Η ΠρεζοΣολωμου,που αμα την δεις απο κοντα μπορει και να αυτοκτονησεις,και το παιζει και ιστορια το σκουπιδι :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Τυπε εσυ δεν ενοχλεις, οι προδοτες που αλλαξοπιστισαν στη πορεια μας ενοχλουν  :knuppel:
Χαίρομαι παρα πολύ. Σκέφτομαι να σκορπαω καρδούλες και λουλούδια ανάμεσα στο σκουπιδιασμα - υπερπαραγωγή που ετοιμάζετε.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.653
Πόντοι
2.456
εγκυροτατο.Η ΠρεζοΣολωμου,που αμα την δεις απο κοντα μπορει και να αυτοκτονησεις,και το παιζει και ιστορια το σκουπιδι :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Πες τα ρε τυπε και την έχουν για θέα οι μαλάκηδες, το τελευταίο τζάνκι στην βάθη, είναι μοντέλο μπροστά της..
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Το μόνο ωραίο πάνω της είναι τα πλαστικά βυζιά της..  :think:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Πες τα ρε τυπε και την έχουν για θέα οι μαλάκηδες, το τελευταίο τζάνκι στην βάθη, είναι μοντέλο μπροστά της..
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Το μόνο ωραίο πάνω της είναι τα πλαστικά βυζιά της..  :think:
ετσι ρε τυπε,η τυπισσα ειναι φουλ Ομονοιακια,30 κιλα βρωμομπαζο.και αντι να λουφαξει εχει και υφος.σιχαμα :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• lilas.jpg
    lilas.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Τύποι μετά την εμετική απαξίωση παίρνω τον λεμούριο μου και το παρεάκι μου και αποχωρούμε...καλή συνέχεια. :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Τύποι μετά την εμετική απαξίωση παίρνω τον λεμούριο μου και το παρεάκι μου και αποχωρούμε...καλή συνέχεια. :S :S :S
και που να πας ρε τυπε;αντι να σκουπιδιασεις την πουτανα ετσι απλα φευγεις; :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom