Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Αυτο το πραγμα που ο λησταρχος Τραβελης με τη γουρουνοφατσα παιρνει και υφακι οτι ειναι και καλα η γκομενα τι σας λεει τυποι;Ε ρε γαμω τους μουνολιγουρηδες σε αυτη τη χωρα!

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
Αυτο το πραγμα που ο λησταρχος Τραβελης με τη γουρουνοφατσα παιρνει και υφακι οτι ειναι και καλα η γκομενα τι σας λεει τυποι;Ε ρε γαμω τους μουνολιγουρηδες σε αυτη τη χωρα!
Eδω ετρεχε απο πισω της ο βλαχοδημαρχος οικοδομος δεν θα τρεξουν πιρφοροι που βλεπουν μουνι μονο σε βαφτισια?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
και μιλαει και με μπεμπεκιστικη φωνη το σιχαμα :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.469
Πόντοι
22.266
να πατε να γαμηθειτε που αραζω για να κανονισω διακοπες και μου βαζετε φορα παρτιδα το συχαμα βαλαβανη
καηκε και κολησε και ο υπολογιστης για κανενα μισαωρο

Επισκέπτης
να πατε να γαμηθειτε που αραζω για να κανονισω διακοπες και μου βαζετε φορα παρτιδα το συχαμα βαλαβανη

bala3.png

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ολο το παρεακι του σκουπιδιασματος της αβυζης porky-shrek face πλακομουνας εδω!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Τυπε που λες να πας? Καμια λατινικη Αμερικη παλι?  :tits: :tits: :S :S :S

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/201705/bala3.png?0.5151741890626924[/img[/URL]]
[/quote]

Μαλακα μου πως ειναι ετσι η πατσαβουρα? Α ρε ψυχακια βενζινα κελεπουρι που εχασες  :banghead: :banghead: :banghead:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom