Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Το παιχνιδι τελειωσε και η σαπια Μελετη ακομη ρωταει (τον Μαριο αυτη την φορα) γιατι στειλανε τον Ντανο απεναντι. :S :S :S

Επισης επειδη η ιδια ηταν σαπια και αδυναμος χαρακτηρας και λογω δημοσιοτητας απο τον πρωινο καφε επεσε στα ψυχοφαρμακα προεξοφλει οτι οι μαχητες θα εχουνε και αυτοι αναλογο προβλημα.

Η χειροτερη tv περσονα ολων των εποχων.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Ξερναει ο εμετος μου με την τραβελομουρα  :vomit: :vomit: :vomit:

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Ναι Καλα....Μην Ξανοιγεσαι...  :think:

Ειπαμε Αθληταρας Ειναι, Γενικα (Φαινετε) Καλο Παιδι...Αλλα Οχι Να Προσκυνησουμε Εναν Βενζινα Ψυχακια Απο Την

Σκιαθο, Θεουσο (200 Φορες Να Κανει Το Σταυρο Του Και Αλλες 200 Να Φιλαει Τα Κομποσκοινια Του) Που Σχεδον Το

Συνολο Των Παικτων Και Των Δυο Ομαδων Στον Παιχνιον Δεν Τον Ηθελαν !!!

Ειπαμε...

ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ !!!  :headbang: :headbang: :headbang:
Εσύ ακόμη να συνέλθεις από την τσαπού που σας κέρασε ο Ντάνος... :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Σε παραλιακό νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν χθες το βράδυ οι παίκτες του Survivor και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Διάσημοι και Μαχητές, άφησαν πίσω τις όποιες διαφωνίες είχαν στον Άγιο Δομίνικο. Kαι δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να βγάζουν φωτογραφίες.

Ο φωτογραφικός φακός του feelfamous, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν. Από την βραδιά έλειπαν αρκετοί παίχτες του παιχνιδιού όπως ο νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Bo, ο Γιάννης Σπαλιάρας, οι δίδυμες αδελφές Αϊνατζόγλου, ο Λάμπρος Χούτος, ο Στέλιος Χανταμπάκης, αφού πριν είχαν το πάρτι του Survivor σε κλαμπ της παραλιακής και μάλλον δεν θέλησαν να συνεχίσουν την βραδιά τους στον Χρήστο Χολίδη. Διαβάστε παρακάτω…

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων και το τραγούδι «Τι έκανα για πάρτη μου» με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να χορεύει το γνωστό ζεϊμπέκικο.

Ξεροχύνω με Παπαδοπούλου  :S :S :S

:wanker: :wanker: :wanker:

Τυπε εγω ψιλοειμαι οκ με τη πρεζου, αλλα βλεπω παραθεση με εμετους απο ΝΑΣΟ  :S :S :S

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Σιγα Μη Τσακωνονταν Ο Alban με Το ΝυφιΤσανγκ !!!

Με Συνοπτικες Διαδικασιες Και Με Τις Ευλογιες Του Αρχηγου Παναρα Ο Αlban Θα Ειχε Παρει Ποδι Με Τον Εναν

Η Τον Αλλον Τροπο !!

Ο Κινεζος Ηταν Μουλοχτος Με Την Αφαιρετικη Μεθοδο Σε Εστελνε...Δεν Τσακωνονταν !!! ;)
:jerking: :jerking:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006
"Τελείωσε το ταξίδι με νικητή τον ανθρωπο που το άξιζε περισσότερο" έγραψε ο Τανιμανιδης στο Instagram.
:wanker:
DEIJ28XXsAEBer7.jpg

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

Συνημμένα

• evridiki_valvani_sofi_pasxali_laoyra_narges_.jpg
    evridiki_valvani_sofi_pasxali_laoyra_narges_.jpg
    172,2 KB · Εμφανίσεις: 14

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
:zfuck:

Συνημμένα

• elisavet_dovliatidoy_mariana_kalergi_.jpg
    elisavet_dovliatidoy_mariana_kalergi_.jpg
    146,2 KB · Εμφανίσεις: 12

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Δες τη του έχω εγω του Νάσου  :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=254496.0;attach=917981;image[/img[/URL]]  
[/quote]

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

H dyke εχει λαλησει παντως , σε καμια photo μετα το παιχνιδι δεν μπορει να κρυψει το fake χαμογελο της.  :S :S :S

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Συνεχιζουμε το σκουπιδιασμα μεχρι να σπασει....
[img]https://theotherhubby.files.wordpress.com/2012/01/crazy-eyes-girl-3.gif

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Εσύ ακόμη να συνέλθεις από την τσαπού που σας κέρασε ο Ντάνος... :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Τυπε Εμενα Στον Κωλον Μου Δεν Μπηκε !!!

Τωρα Εσυ Που Εγινες Ντανιτσος Πες Μας Οτι Σ' Αρεσε Κιολας !  :zfuck:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Ιακωβε,φωτό του Αλβανού μπενζινα να γεμίζει το τρίκυκλο του Νάσου ποτε θα φτιάξεις;Απλά μην ξεχάσεις να βάλεις κάπου και μανταλάκια  :happy: :happy: :happy:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Δες τη του έχω εγω του Νάσου  :S :S :S

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=254496.0;attach=917981;image[/img[/URL]]

[/quote]

Γιατι Εγω Δεν Σου Κανω Τύπε ?  Μονο Για Τον Νασο ???  :S :S :S

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

:thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom