Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Ενας ενας....προσκυνατε το ΝΤΑΝΟ.....
Σας τα λεγε ο ΦΑΚΙΡΗΣ!!
Ενας ενας....προσκυνατε το ΝΤΑΝΟ.....
Σας τα λεγε ο ΦΑΚΙΡΗΣ!!
αντε και γαμησου αβυζη dyke,πατσαβουριασμενη κωλογρια
να μπει εστω και στο 95 η ψηφοφορια σκουπιδιασματος της σιχαμενης κωλογριας
Υπομονή τύπε. Μπορεί ο ΣΚΑΊ να το βάλει σε επανάληψη όπως το Ρετιρέ.
Το παιχνιδι τελειωσε και η σαπια Μελετη ακομη ρωταει (τον Μαριο αυτη την φορα) γιατι στειλανε τον Ντανο απεναντι. :S :S :S
Επισης επειδη η ιδια ηταν σαπια και αδυναμος χαρακτηρας και λογω δημοσιοτητας απο τον πρωινο καφε επεσε στα ψυχοφαρμακα προεξοφλει οτι οι μαχητες θα εχουνε και αυτοι αναλογο προβλημα.
Η χειροτερη tv περσονα ολων των εποχων.
Εσύ ακόμη να συνέλθεις από την τσαπού που σας κέρασε ο Ντάνος...Ναι Καλα....Μην Ξανοιγεσαι...
Ειπαμε Αθληταρας Ειναι, Γενικα (Φαινετε) Καλο Παιδι...Αλλα Οχι Να Προσκυνησουμε Εναν Βενζινα Ψυχακια Απο Την
Σκιαθο, Θεουσο (200 Φορες Να Κανει Το Σταυρο Του Και Αλλες 200 Να Φιλαει Τα Κομποσκοινια Του) Που Σχεδον Το
Συνολο Των Παικτων Και Των Δυο Ομαδων Στον Παιχνιον Δεν Τον Ηθελαν !!!
Ειπαμε...
ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ !!!
Σε παραλιακό νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν χθες το βράδυ οι παίκτες του Survivor και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.
Διάσημοι και Μαχητές, άφησαν πίσω τις όποιες διαφωνίες είχαν στον Άγιο Δομίνικο. Kαι δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να βγάζουν φωτογραφίες.
Ο φωτογραφικός φακός του feelfamous, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν. Από την βραδιά έλειπαν αρκετοί παίχτες του παιχνιδιού όπως ο νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Bo, ο Γιάννης Σπαλιάρας, οι δίδυμες αδελφές Αϊνατζόγλου, ο Λάμπρος Χούτος, ο Στέλιος Χανταμπάκης, αφού πριν είχαν το πάρτι του Survivor σε κλαμπ της παραλιακής και μάλλον δεν θέλησαν να συνεχίσουν την βραδιά τους στον Χρήστο Χολίδη. Διαβάστε παρακάτω…
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων και το τραγούδι «Τι έκανα για πάρτη μου» με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να χορεύει το γνωστό ζεϊμπέκικο.
Ξεροχύνω με Παπαδοπούλου :S :S :S
Σιγα Μη Τσακωνονταν Ο Alban με Το ΝυφιΤσανγκ !!!
Με Συνοπτικες Διαδικασιες Και Με Τις Ευλογιες Του Αρχηγου Παναρα Ο Αlban Θα Ειχε Παρει Ποδι Με Τον Εναν
Η Τον Αλλον Τροπο !!
Ο Κινεζος Ηταν Μουλοχτος Με Την Αφαιρετικη Μεθοδο Σε Εστελνε...Δεν Τσακωνονταν !!! ;)
Τυπε εγω ψιλοειμαι οκ με τη πρεζου, αλλα βλεπω παραθεση με εμετους απο ΝΑΣΟ :S :S :S
Δες τη του έχω εγω του Νάσου :S :S :S
Δε μας λυπασαι ρε τυπε, μολις εφαγα καρπουζι με φετα
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=254496.0;attach=917981;image[/img[/URL]]
[/quote]
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
H dyke εχει λαλησει παντως , σε καμια photo μετα το παιχνιδι δεν μπορει να κρυψει το fake χαμογελο της. :S :S :S
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Συνεχιζουμε το σκουπιδιασμα μεχρι να σπασει....
[img]https://theotherhubby.files.wordpress.com/2012/01/crazy-eyes-girl-3.gif
H dyke εχει λαλησει παντως , σε καμια photo μετα το παιχνιδι δεν μπορει να κρυψει το fake χαμογελο της. :S :S :S
Συνεχιζουμε το σκουπιδιασμα μεχρι να σπασει....
Εσύ ακόμη να συνέλθεις από την τσαπού που σας κέρασε ο Ντάνος...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=254496.0;attach=917981;image[/img[/URL]]
[/quote]
Γιατι Εγω Δεν Σου Κανω Τύπε ? Μονο Για Τον Νασο ??? :S :S :S
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
:thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: