Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Καλά τα λές αν και ναυαρχόσκυλο είπες αλήθειες χωρίς φόβο και πάθος. :S
Ααααα...Εγω Ειμαι...
Καλά τα λές αν και ναυαρχόσκυλο είπες αλήθειες χωρίς φόβο και πάθος. :S
2906 Σελίδες Ναυαρχε Μου !!!
Μονο Την Καλοκαιρινη Ανασκοπηση Του Νασου Να Βαλεις Ασε Τα Αναμνηστικα Σκουπιδιασματα...
Νομιζω Οτι Θα Τις Περασουμε Κιολας !!!
Τι είπες μπούλη? Ετσίο δεν έλεγε στην ταινία η γυναίκα του?Ααααα...Εγω Ειμαι...
To αβυζο παρασιτικο σκουπιδι καρφωμενο ηταν ολη μερα στην εκπομπη της πατσαβουρομελετη μπας και της κανει προταση γαμου ο dr alban.η δε ξεμεινεμενη Μελετη ψαρευε μπας και υπαρχει χαραμαδρα να χωθει το πατσαουρι.ο dr alban φαινεται συνειδητοποιημενος.μεινετε και οι δυο στο ραφι για παντα.θα σας βρουν περιστοιχισμενες με καμια 50αρια γατες την καθεμια τσουτσεκια :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:
Εμπεριστατωμένη ανάλυσηTo αβυζο παρασιτικο σκουπιδι καρφωμενο ηταν ολη μερα στην εκπομπη της πατσαβουρομελετη μπας και της κανει προταση γαμου ο dr alban.η δε ξεμεινεμενη Μελετη ψαρευε μπας και υπαρχει χαραμαδρα να χωθει το πατσαουρι.ο dr alban φαινεται συνειδητοποιημενος.μεινετε και οι δυο στο ραφι για παντα.θα σας βρουν περιστοιχισμενες με καμια 50αρια γατες την καθεμια τσουτσεκια :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:
να δω τι θα κανουμε τωρα μαλακες που τελιωσε το survivor
που θα βγαζουμε τον πονο μας τα απωθημενα μας
ποτε ξεκιναει το survivor 2 ?
Να μην ξεχάσουμε τους σιχαμένους ιωαννίδηδες εκτός απο τον Μάριο τον βρωμιάρη ακολουθεί και η υπόλοιπη οικογένεια κάνωντας λόγο για νοθεία.Νοθεία ρε βρωμιάρηδες ήταν που ξαναμπήκε στο παιχνίδι ο γύφτος καλοταισμένος μετά απο τον ψέυτικο τραυματισμό του και την όλη αβάντα που είχαν οι Μαχητές.Αν είχε μείνει ο Χάντα μέσα ούτε ένας Μαχητής δεν θα είχε φτάσει τελικό.Σιχαμένοι βρωμιάρηδες.
τυπε ακομη εχεις χρονο να μετανοησεις που υποστηριζες την ψωλομουρα dykeΕμπεριστατωμένη ανάλυση
Μιλαμε για πολλαααα χρονια πριν τον γνωρισει..Όταν έχεις για δάσκαλο τον Mr. 4000 λογικό είναι.
Κάτσε να δείς τι φιντάνια θα δηλώσουν στο επόμενο.Ο μαλάκας χθές κράταγε το τρόπαιο σα να πήρε ολυμπιακό μετάλλιο,
Ουτε οι ολυμπιονίκες μας περσυ δεν έκαναν έτσι.