Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
5 μηνες περασαν...5 μηνες αδιάλειπτης παρουσιας μας εδω σε αυτο το νημα,5 μηνες με αντεγκλησεις με τους star academιτες,με ντου,με ρουκετες,με βρισιδια εκατερωθεν,μεχρι 250 ατομα πιασαμε εδω.Και σπασαμε και το ρεκορ ποστ σε νεο εμφανιζομενο thread αναλογικά με το χρονο εναρξης...
Ειμαι πολυ περηφανος αγαπητα μου ΡΕΜΑΛΙΑ,γιατι σταθηκατε ανταξιοι της φημης μας και εισαστε παντα ΠΑΡΟΝΤΕΣ,οταν σας καλουσα στη βραδινη μας Αναφορα..
Με μεγαλη συγκινηση και δεος αναγγελω την τελευταια μας κληση ,μεχρι το επομενο SURVIVOR να ειμαστε ολοι καλα πρωτα ο Θεος:

[size=40pt]AAAAAAAAAAAAAAAAAAANAΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!![/size]
[size=20pt]ADMIRAL OVER AND OUT.....[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΠΑΡΩΝ ΝΑΥΑΡΧΕΕΕ      :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.561
Πόντοι
34.538
ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΣΚΙΑΘΟ...ΛΕΜΕ..

ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ....

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
5 μηνες περασαν...5 μηνες αδιάλειπτης παρουσιας μας εδω σε αυτο το νημα,5 μηνες με αντεγκλησεις με τους star academιτες,με ντου,με ρουκετες,με βρισιδια εκατερωθεν,μεχρι 250 ατομα πιασαμε εδω.Και σπασαμε και το ρεκορ ποστ σε νεο εμφανιζομενο thread αναλογικά με το χρονο εναρξης...
Ειμαι πολυ περηφανος αγαπητα μου ΡΕΜΑΛΙΑ,γιατι σταθηκατε ανταξιοι της φημης μας και εισαστε παντα ΠΑΡΟΝΤΕΣ,οταν σας καλουσα στη βραδινη μας Αναφορα..
Με μεγαλη συγκινηση και δεος αναγγελω την τελευταια μας κληση ,μεχρι το επομενο SURVIVOR να ειμαστε ολοι καλα πρωτα ο Θεος:

Με συγκινησες ρε μουτσε...γιαυτο θα δηλωσω και εγω ΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ελεος μ αυτη την μαλακια

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με συγκινησες ρε μουτσε...γιαυτο θα δηλωσω και εγω ΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!
Στη χαριζω ρε αποψε..Χωστα ελευθερα!!Χαρη και αναστολή σε ολες τις ποινές!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Ευτυχώς τελειώνει και θα ησυχάσουμε απο τα σιχάματα,ένα με φοβίζει πλέον οι ανασκοπήσεις του Νάσου.  :S :S :S

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.238
Πόντοι
2.646
Που να σου γαμησω και μολις εφαγα!!!

giphy.gif
χαχα,το καλύτερο

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Υπομονή, τελειώνει σημερα. Από αύριο θα είμαστε ελεύθεροι να δούμε ότι άλλο θέλουμε. Καμια ταινια στο Σταρ, ή στο ΕΡΤ2, η Μυλωνάκη στο Αρτ....

Επισκέπτης
ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΣΚΙΑΘΟ...ΛΕΜΕ..

ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ....

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ο λαός απ την Σκιάθο να ρίξει και καμιά ψήφο γιατί όσο και να σειστει το θέατρο χωρίς ψηφαλάκια θα πάρει τα @@ του βρωμοκυπριου και θα ψάχνεται

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.238
Πόντοι
2.646
Θα είναι που θα είναι βαρετό παλι σήμερα,έχει και μισή ώρα επανάληψη. :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :vomit: :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom